özlüyorum

Sanirim simdiye kadar kendini tek arkadasliga mahkum etmissin.lisede bu kiz,simdi ise unide samimi oldugun kisi.eski.arkadasin gelirse su an arkadas oldugun kisiye haksizlik olacagini dusunuyorsun.sen hep tek kisinin misin?belki uclu iyi anlasan arkadaslar olursunuz. Tabi eski arkadasinin henuz gelmesi olasilik.ama o olmasa bile bence baska arkaslar da edin.cunku karsindaki insan bundan sikilip seni yalniz birakabilir.hem uninin tadi ancak tika basa dolu ogrenci evleriyle cikar.ilk yilin mi??oyleyse bir yil sonra bu dusuncelerin degisir diye dusunuyorum.hatta kendindeki koklu degisikliklere hazir ol:)

:) Ikinci yilim. Arkadas cevrem cok genistir ama dostlarimin sayisi bi elin parmaklarini gecmez

Icinde ukde kalacaksa mutlaka icinden geceni yap, arkadasina ulas. Ben bunu cok benimsiyorum. Yani gururumun beni, yapmak istedigim "guzel" birsey konusunda engellemesine izin vermiyorum, ya da vermemeye calisiyorum. Oc almaktan filan bahsetmiyorsun sonucta, arkadasliktan bahsediyorsun. Bunda kotu birsey yok.
Inan ki ilerde "ne gururluymusum, aramak istedigim halde aramadim, aferin bana" deyip kendinle gurur duymayacaksin. Gururuna soveceksin, senin de dedigin gibi. Insanlar yaptiklari degil, yapmadiklari seyler icin pisman olurlar. Bu arkadasini aklindan atamazsan, daha once ulasmadigina pisman olacaksin bence.
Hakkinda bu kadar bilgi alabildigine gore, birsey var elinde demek ki. Belki ortak arkadas, belki baska birsey. Zaten gunumuzde bir kisiye ulasmak pek de zor degil artik.

Bir de su var. Eger ki gorusmeye karar verirse, beklenti icinde olma. Cunku o kisi seni unutmus da olabilir zira. Aranizda kisa ve soguk bir sohbet gecebilir. Aklindaki iyi arkadas profilini yikabilir gorusmen, "aman gorusmeyeydim daha iyiydi, iyi biliyordum hic olmazsa, guzel aniyordum" da diyebilirsin. Bunlar da hep ihtimal. Ama sohbetiniz, arkadasliginiz yeniden de baslayabilir. Yani hersey olabilir.
Bence yine de kaybedecek birsey yok, en fazla bir daha gorusmezsiniz, su an da gorusmuyorsunuz zaten.

Bu yersiz gururunu asmani oneririm sana. Bir tek bu arkadasin icin degil, ilerideki insan iliskilerin icin de fazla gurur hicbir isine yaramayacak.

Güzel yorumunuz icin cok tesekkurler. Sinavlarim gecince numarasini bulup arayabilirim belki. Vakit ayirip bu kadar aklimdan gecen herseyi bir bir yazip cok da guzel tavsiyelerde bulunmussunuz, mutlu oldum cok. :)

Güzel yorumunuz icin cok tesekkurler. Sinavlarim gecince numarasini bulup arayabilirim belki. Vakit ayirip bu kadar aklimdan gecen herseyi bir bir yazip cok da guzel tavsiyelerde bulunmussunuz, mutlu oldum cok. :)

Rica ederim. Gereksiz gurur bende de var. Ama sunu soyliyim, hicbir zaman ne guzel, gururluyum demedim, sovdugum cok oldu ama...
Ben kendim konusunda da bunun ustune gittigim icin, bu konu da bana gore oldu. Yazdikca pekistirdim ben de bazi seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…