Özür beklerken yalnız kaldım

ashley64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
14
31
3
43
Bir arkadaşım vardı. Çok yakındık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen. Onun için çok fedakarlıklar yapmıştım. Karşılığında sadece beni sevsin istedim. Ben her zaman bir şeyler yaparken onu düşünürdüm, ilk o aklıma gelirdi. Kardeşim gibiydi. Son zamanlar bazı şeyler değişmeye başladı. Benden habersiz bazı insanlarla görüşmeye başladığını duydum. Tamam dedim ses çıkarmadım. Sonra ona benim tanıştırdığım biri ile bensiz programlar yapmaya başladığını duydum. Ona da ses çıkarmadım. Aslında içten içe bozuluyordum ama onun arkadaşlığı da kıymetliydi benim için. Yani belki 10 yıl olmuştur arkadaşlığımız. En son yine ben olmadan bir şeyler planlamış. Anladım. Beni eskisi gibi samimi görmüyordu kendine. Yeni arkadaşlıkları ona daha cazip geliyordu. Benden sıkılmıştı belki de. Bilmiyorum yani. Haftada 1 anca görür olmuştum son zamanlar. Çok kırıldım, çok bozuldum. Ve benden tamamen gitmesini beklemeden ben ondan gittim. Artık görüşmemeye başladım. Sadece gönlümü alsın istemiştim. Bana bir adım atsa ben ona 10 adım atacaktım. “Sen yanlış anlamışsın” demesini bekledim. “Ben ona birşey yapmadım” demiş. Ve tamamen bitti arkadaşlığımız. İşin enteresan tarafı ben bu olayla ilgili kimseye kendimi savunmadım. Ama o çok kötülemiş beni. Herkes bana düşman oldu. Birlikte geziyorlar, yiyorlar, içiyorlar. Ben ise sizlere yazıyorum böyle. Teşekkürler.

Bir arkadaşım vardı. Çok yakındık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen. Onun için çok fedakarlıklar yapmıştım. Karşılığında sadece beni sevsin istedim. Ben her zaman bir şeyler yaparken onu düşünürdüm, ilk o aklıma gelirdi. Kardeşim gibiydi. Son zamanlar bazı şeyler değişmeye başladı. Benden habersiz bazı insanlarla görüşmeye başladığını duydum. Tamam dedim ses çıkarmadım. Sonra ona benim tanıştırdığım biri ile bensiz programlar yapmaya başladığını duydum. Ona da ses çıkarmadım. Aslında içten içe bozuluyordum ama onun arkadaşlığı da kıymetliydi benim için. Yani belki 10 yıl olmuştur arkadaşlığımız. En son yine ben olmadan bir şeyler planlamış. Anladım. Beni eskisi gibi samimi görmüyordu kendine. Yeni arkadaşlıkları ona daha cazip geliyordu. Benden sıkılmıştı belki de. Bilmiyorum yani. Haftada 1 anca görür olmuştum son zamanlar. Çok kırıldım, çok bozuldum. Ve benden tamamen gitmesini beklemeden ben ondan gittim. Artık görüşmemeye başladım. Sadece gönlümü alsın istemiştim. Bana bir adım atsa ben ona 10 adım atacaktım. “Sen yanlış anlamışsın” demesini bekledim. “Ben ona birşey yapmadım” demiş. Ve tamamen bitti arkadaşlığımız. İşin enteresan tarafı ben bu olayla ilgili kimseye kendimi savunmadım. Ama o çok kötülemiş beni. Herkes bana düşman oldu. Birlikte geziyorlar, yiyorlar, içiyorlar. Ben ise sizlere yazıyorum böyle. Teşekkürler.
Kimse için gereğinden fazla fedakarlık yapılmamalı.
Fedakarlığın karşılığı hiç bir zaman sevgi olmaz.
Bu olaydan derslerinizi çıkarıp bundan sonraki ilişkilerinizde ona göre yol alırsınız.

Arkadaşın çok haklı.
Hayatı boyunca sadece seninle mi arkadas olmak zorunda? Hayatı boyunca yapışık ikiz gibi mi gezeceksiniz. Ben olsam bu arkadaslıktan çok sıkılırım ve bu arkadaslıgın sonlanmasınada gram üzülmem
Yarın evlense eşiyle tatile gitse beni cagırmadı yada haber vermedi deme potonsiyeli var sizde 🤦‍♀️

arkadaşınız sıkılmamışta bence kendi hayatını daha önde tutuyor. zaten olması gereken de bu. siz fazla sahiplenmişsiniz. arkadaşım kelimesinden sonrasını sevgiliymişsiniz gibi okudum. arkadaşınızın sonradan yaptıkları çok kötü ama

Sende benim gibisin belli sevgidini başkasıyla paylaşmak istemiyorsun. Benmde 11 yıllık arkadaşım var çok seviyorum ve seviliyorum biliyorum cok sık görüşemiyoruz ama o arkadaşlarıyla görüşüyor bozuluyorum kıskanıyorum agzima geleni sayıyorum ama yine devam ediyoruz ama ortada özür dilencek bsy yokki kiz haklı yani sana bsy yapmamış

Bende aynını yapn biriyle arkadaşlığımı kestim
Başka biriyle görüşünce ben acıların kadınını oynamasından bıktım
Arkadaşlık dostluğu ne sanıyorsunuz bilmiyorum
Ya benimsin ya kara toprağın!
Hep yeşilçamın içimize attığı tohumlar bunlar:rapci:

Yasiniz profilde yazdigi gibi 39 mu gercekten? Bu konulara insanlar lise doneminde takar anca. Baskasi ile daha yakin arkadaslik ona cazip gelmis olabilir siz de bir baskasina daha yakinlik hissedebilirdiniz. Bir de sırf biri sizi sevsin diye fedakarliklar yapmak saglikli bir durum degil. Bunaltmis olabilir misiniz arkadasinizi?

Sana öyle gelmiş, sen yanlış anlamışsın deseydi de yine bildiğini okuyacaktı muhtemelen. Üzülmeye değmez. Boşverin. Siz de yeni ufuklara yelken açın.

Herkes bana düşman oldu. Birlikte geziyorlar, yiyorlar, içiyorlar. Ben ise sizlere yazıyorum böyle
Bir yerden överken bir yandan gömmek gibi olmadi mi ama sizlere yaziyorum boyle falan :d
Sen cok deger vermişsin elinden geleni de yapmissin gitmek isteyen aslinda kendisiymis.Üzülmeni anlıyorum ama o üzülmüyor keyfine bakıyorken sana haksızlık bu.
Hakkında kötü konusan biri sana dost degil düsman olur ancak üzülme.

Üniversitede çok yakın arkadaşım kendisi olmadan başka arkadaşlarla görüşünce çok bozulurdu. Ben de o bozulmasın diye ondan daha yakın arkadaşlar edinmezdim. Bir şekilde aramız bozulup kopunca nedense kendimi daha özgür hissettim. Arkadaş çevrem genişledi. Meğer hep o kırılmasın diye sevdiğim arkadaşlarımla arama mesafe koyuyormuşum aptallık işte😀 Arkadaşlarınıza bu kadar bağımlı olmayın. Bu yanınızdakini sıkar. Olgunluk değil çocukluk bu.

Konuyu okurken iyiki böyle bir arkadaşım yok dedim. Böyle aşırı samimi , sahiplenici tutumlar beni çok yoruyor.
Çok seviyorum falan yazmalar benim karakterime çok uzak. Arkadaşınız benim gibi karaktere sahipse çok bile dayanmış size. Çok önceden arkasına bakıp kaçmalıydı. Gerçekten anlam veremiyorum arkadaşa bu denli duygular besleyen insanlara

Lütfen karakterinize bi çeki düzen verin. eşiniz sizi terketmiş başka kadınlarla geziyormuş ruh halinden çıkın. Arkadaşınızdan çok kendinizi önemsemeyi öğrenin

Profilinizde yaş 39 yazıyor, mesajınızı okuduğumda 18 falan sandım. Koskoca yetişkin, neredeyse orta yaşa yaklaşmış insansınız, arkadaşınız için “o benden gitmeden ben ondan gittim” demek biraz komik değil mi 🤣 Sanki arkadaş değil de sevgili gibi anlatmışsınız.

Yeni insanlarla tanışırken, plan yaparken size haber verme zorunluluğu mu var? Belli ki yalnızca sizinle vakit geçirmekten keyif almıyor, belki artık ona sıkıcı geliyorsunuz. Trip atmanız çok saçma, işiniz gücünüz yok heralde, bir iş edinin kendinize.

Benden habersiz bazı insanlarla görüşmeye başladığını duydum
Bana da böyle her şeyi bana soracaksın kafasında arkadaşım olsa bende soğurdum kusura bakma.Her gittiği yere,her buluştuğu arkadaşlarının yanına sırt çantası gibi seni götüremez ki.Bi salın artık valla insanları Özgür bırakın.

Back
X