Kesinlikle katılıyorum kendi istediği zaman yaklaşır ben yumuşarım hemen salak gibi.. ama o burnundan kıl aldırmaz haksız olsa bile Yeter ama artık ben de gitmiyorum böyle uzayıp gidiyor kavgalar napmam nasıl bir yol izlemem lazımBoga burclari zordur bacim.
Her tartisma sonrasinda muhakkak onlar haklidir.
Sen yalvar yakar ugrasirsin her tartisma sonrasi barisalim diye ama ne mumkun.
Canin cikar resmen. Anca o zaman barisirlar.
(İstisnalar kaideyi bozmaz)
Hep böyle mi olacak yani kusurlu kabahatli olsa bile ben yaklaşırsam beni kırmaktan belki artık hiç çekinmeyecek ki öyle bir insan oluverdi zaten.. doğru bir yol olduğunu düşünmüyorum ben bununSen yanina gitmedikce barismaz. Bosuna bekleme.
Çoooook ama çok yoruldum ben okadar ki uzaklaştık birbirimizden ben ayrı o ayrı takılıyoruz odada bile duramıyorum artık bu kadar inatçı ve mesafeli karısını görmez bir adamla nereye kadar böyle sürecek pekiiki boğa tanıdım birbirinden bambaşka insanlardı bence bu karakter meselesi ama genelde boğalar zor özür diler. Hatalarını kabul etmezler.
Tabiki görebiliyordum ama bukadar aleni değildi baskınlığı ve daha ılımlı ve sempatikti şimdi çekilmez oldu baskınlığı ve aldırışsızlığıBaskın bir karakteri var demek ki eşinizin ...
7 senelik ilişki süresi içinde bu kadar Baskın bir Yapıya OLDUĞUNU biliyordunuz değil mi ?
Hep böyle mi olacak yani kusurlu kabahatli olsa bile ben yaklaşırsam beni kırmaktan belki artık hiç çekinmeyecek ki öyle bir insan oluverdi zaten.. doğru bir yol olduğunu düşünmüyorum ben bunun
Flört Döneminde zaten aynı evde olmadığınız için de bu kadar fark etmemiş olabilirsinizTabiki görebiliyordum ama bukadar aleni değildi baskınlığı ve daha ılımlı ve sempatikti şimdi çekilmez oldu baskınlığı ve aldırışsızlığı
Flört Döneminde zaten aynı evde olmadığınız için de bu kadar fark etmemiş olabilirsinizTabiki görebiliyordum ama bukadar aleni değildi baskınlığı ve daha ılımlı ve sempatikti şimdi çekilmez oldu baskınlığı ve aldırışsızlığı
yetişkin bir boğa günde üç öğün karısını delirtme potansiyeline sahiptir.Yetişkin bir boğa çok daha zor olmalı
Aynen dediğin gibi ama..yetişkin bir boğa günde üç öğün karısını delirtme potansiyeline sahiptir.
bir oturuşta üç insan ömrü yer
şaka şaka. tanımıyorum boğa burçlarını.
o yoruma istinaden espiri yapayım dedim...
konu sahibesi arkadaşım kolaylar gele...
İstisna bir esim var deseneBoga burclari zordur bacim.
Her tartisma sonrasinda muhakkak onlar haklidir.
Sen yalvar yakar ugrasirsin her tartisma sonrasi barisalim diye ama ne mumkun.
Canin cikar resmen. Anca o zaman barisirlar.
(İstisnalar kaideyi bozmaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?