- 15 Eylül 2016
- 79
- 42
- 38
- 37
Bizdede vardi bu durum sogukluga mesafeye ben ondan daha cok yapinca geri adim atmak zorunda kaldi cok da taviz vermemek lazimÇoooook ama çok yoruldum ben okadar ki uzaklaştık birbirimizden ben ayrı o ayrı takılıyoruz odada bile duramıyorum artık bu kadar inatçı ve mesafeli karısını görmez bir adamla nereye kadar böyle sürecek peki
İstisna bir esim var deseneve 3 tane de boga büyüğüne sahibim babam abimler onlar da aynı şekilde olumludur yapıcıdır ... Acaba burçlar mı karıştı
Bilemedim ki ... Benim eşim boğa çok yapıcıdr hatasız da olsa özür yoluna gider. Rahmetli babam da öyleydi çok uyumluydu annemi mutlu etmiştir. Abimler desen aynı şekilde.. ayrıca bu kişiler dışarıya karşı da böyleler. Allah Allah garip geldi şimdi bana dasadece eslerine mi yapiyorlar acaba bu nazimsi ilginc tavirlarini ?
Bilemedim ki ... Benim eşim boğa çok yapıcıdr hatasız da olsa özür yoluna gider. Rahmetli babam da öyleydi çok uyumluydu annemi mutlu etmiştir. Abimler desen aynı şekilde.. ayrıca bu kişiler dışarıya karşı da böyleler. Allah Allah garip geldi şimdi bana da
Acaba karakter meselesi olabilir mi ? Ya da çevre etkeni ?Allah Allah seninkiler de bana garip geldi bak simdicevrem 4847383982727 tane bogayla dolu. Hepsi de ayni kadin erkek farketmez
Acaba karakter meselesi olabilir mi ? Ya da çevre etkeni ?
Açılın boğa burcu geldi!
Boğalar katiyetle özürdilemezler.
Onu unut!
Çok pis gururluyuzdur.
Asla hatamızı kabul etmeyiz.
İnatla "ben doğruyum" der.
He bazen (milyonda bir) hatasını kabul edebilir. O da milyon tane insan ona hatalısın derse.
Sahiplenirler.
Kıskanırlar.
Orta yerlerinden çatlarlar.
Arada çatırt seslerini duyuyor olmanız lazım.
Aslan gibi güçlü karakterleri sevseler de hiç anlaşamazlar. Beceremezler. Kendinden daha güçlüsünü istemezler. Çünkü bencildirler.
Hele de erkekse boğa burcu.
Anam kuduruyordur o.
Senin gücün ona ağır geliyordur.
(Ne gömdüm burcumu beee!)
Boga burclari zordur bacim.
Her tartisma sonrasinda muhakkak onlar haklidir.
Sen yalvar yakar ugrasirsin her tartisma sonrasi barisalim diye ama ne mumkun.
Canin cikar resmen. Anca o zaman barisirlar.
(İstisnalar kaideyi bozmaz)
Kocamı Tam anlatmışsın resmenAçılın boğa burcu geldi!
Boğalar katiyetle özürdilemezler.
Onu unut!
Çok pis gururluyuzdur.
Asla hatamızı kabul etmeyiz.
İnatla "ben doğruyum" der.
He bazen (milyonda bir) hatasını kabul edebilir. O da milyon tane insan ona hatalısın derse.
Sahiplenirler.
Kıskanırlar.
Orta yerlerinden çatlarlar.
Arada çatırt seslerini duyuyor olmanız lazım.
Aslan gibi güçlü karakterleri sevseler de hiç anlaşamazlar. Beceremezler. Kendinden daha güçlüsünü istemezler. Çünkü bencildirler.
Hele de erkekse boğa burcu.
Anam kuduruyordur o.
Senin gücün ona ağır geliyordur.
(Ne gömdüm burcumu beee!)
Söyledim ama hiç oralı olmadı ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim o da aklı sıra beni cezalandırıyor kendince vardır onun da hakkı sebebi her zmn ben küs olunca anlamak yerine kendisi de trip atar özür dilemedi yetmedi bide utanmadan gece yanaştı reddedince gurur yaptı o da aklısıra diye düşünüyorumBurçlarda yazan şeylere göre ilişki, iletişim yürütülmez. Herkes şahsına münhasırdır. Tayt giymenize laf etti diye 1 hafta konuşmamanın bence burçla harçla ilgisi yok. Aynı evde yaşayacaksınız 1 hafta küsmeyin, 1 hafta küsecekseniz aynı evde yaşamayın. Gidin konuşun ''hatalısın, özür dilemiyorsun, sana kızıyorum'' deyin. Bu kadar uzun süre konuşmamak psikolojik şiddet bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?