Özür dilemek çok mu zor !!!

Bizdede vardi bu durum sogukluga mesafeye ben ondan daha cok yapinca geri adim atmak zorunda kaldi cok da taviz vermemek lazim

sadece eslerine mi yapiyorlar acaba bu nazimsi ilginc tavirlarini ?

Bilemedim ki ... Benim eşim boğa çok yapıcıdr hatasız da olsa özür yoluna gider. Rahmetli babam da öyleydi çok uyumluydu annemi mutlu etmiştir. Abimler desen aynı şekilde.. ayrıca bu kişiler dışarıya karşı da böyleler. Allah Allah garip geldi şimdi bana da

Allah Allah seninkiler de bana garip geldi bak simdi cevrem 4847383982727 tane bogayla dolu. Hepsi de ayni kadin erkek farketmez

Nereden tahmin edebiliriz boğa burcuyla aslan burcu evlenince nasıl kavga ettiklerini? Herkes astrolog sanki Allah Allah gecimsizligin huysuzlugun burçlar ne alakası var

Aahhh bu değişik erkekler... Evli değilim bekarım bende aslan burcuyum hayatımda olan kişi aynı anlattığınız gibi resmen okurken ilerde evlilik hayatımı gördüm sanki bi bulut belirdi kafamda önce söylenir sonra soğuk davranır sonra küser e sabır sabır nereye kadar bende küs duramayan bir tipim anlatırken bile Yoruldum

Açılın boğa burcu geldi!

Boğalar katiyetle özürdilemezler.
Onu unut!
Çok pis gururluyuzdur.
Asla hatamızı kabul etmeyiz.
İnatla "ben doğruyum" der.
He bazen (milyonda bir) hatasını kabul edebilir. O da milyon tane insan ona hatalısın derse.
Sahiplenirler.
Kıskanırlar.
Orta yerlerinden çatlarlar.
Arada çatırt seslerini duyuyor olmanız lazım.
Aslan gibi güçlü karakterleri sevseler de hiç anlaşamazlar. Beceremezler. Kendinden daha güçlüsünü istemezler. Çünkü bencildirler.
Hele de erkekse boğa burcu.
Anam kuduruyordur o.
Senin gücün ona ağır geliyordur.
(Ne gömdüm burcumu beee!)

benim boğa da beni güçsüz bulduğundan ayrıldı onu ne yapcaz? az bencil ol dedi ya adam ciddi ciddi.

ben de hiç üstüne düşmüyorum demek adam hiç hatasını anlayıp dönmeyecek ha. harikaymış ne diyeyim.

Boga burclari zordur bacim.
Her tartisma sonrasinda muhakkak onlar haklidir.
Sen yalvar yakar ugrasirsin her tartisma sonrasi barisalim diye ama ne mumkun.
Canin cikar resmen. Anca o zaman barisirlar.

(İstisnalar kaideyi bozmaz)

benim herif de başak burcu ama aynen söylediklerinize uyuyor.
gizli boğa mı acebağ

Burçlarda yazan şeylere göre ilişki, iletişim yürütülmez. Herkes şahsına münhasırdır. Tayt giymenize laf etti diye 1 hafta konuşmamanın bence burçla harçla ilgisi yok. Aynı evde yaşayacaksınız 1 hafta küsmeyin, 1 hafta küsecekseniz aynı evde yaşamayın. Gidin konuşun ''hatalısın, özür dilemiyorsun, sana kızıyorum'' deyin. Bu kadar uzun süre konuşmamak psikolojik şiddet bana göre.

Kocamı Tam anlatmışsın resmen

Söyledim ama hiç oralı olmadı ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim o da aklı sıra beni cezalandırıyor kendince vardır onun da hakkı sebebi her zmn ben küs olunca anlamak yerine kendisi de trip atar özür dilemedi yetmedi bide utanmadan gece yanaştı reddedince gurur yaptı o da aklısıra diye düşünüyorum

Bir de ben ona çok kırılmışsam toplum içinde onla muhatap olmayarak cezalandırırım o da benle pek olmaz ama iş ailesi olunca aile yanında yansıtmamdan hoşlanmaz hatta o da bana kin güder düşünsenize hayasını anlamıyor özür dilemiyor belli ki durumdan memnun adım atmıyor ama ailesine yansıtmamak için yok yapmamı iyi olmamı isteyip onların yanında bana iyi davranıyor bişey olmamış gibi..o öyle yapınca ben daha da sinirleniyor tavrımı daha çok belli ediyorum yanlış öı yapıyorum sizce? İçimden gelmiyor kandırılmış gibi hissediyorum çünkü kendimi işine gelince konuşmasın işine gelince rol yapmamı istesin yok öyle bir dünya

Hatta bu haftasınu ailesi geldi madem ailenin yanında belli etmek istemiyorsun düzeltmek için çabala dimi onlar gelmeden ama yoook nasılsa karım belli etmez diye düşündü ama ben de dayanamadım belli ettim fazlasıyla hatta yeri geldi onu tersleyerek..ailesi de anladı zaten aramız olmadığını biliyorlar oğullarının geçimsiz olduğunu ki benden yanadırlar genelde hep..ne kadar doğru yaptım bilmiyorım ailesinin yanında şakayla da olsa ona bu kadar gömerek ama dayanamadım napayım İyi görünmek istiyorsa iyi olmak için çabalasın yani dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…