- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
Eskişehir.Hangi ilde şenlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskişehir.Hangi ilde şenlik
Apart deyince tahmin ettim :) hangi şenlikmiş bende gideyim :)Eskişehir.
Hayır üniversite şenliğine gidecektik. Sonra da orada okuyan bir arkadaşımın apartında kalınacaktı.şehirler ve mesafe önemli
tabii bir de nerede kalınır o önemli
barda sabahlayalım dersen olmaz
çoğu kişi otele de olmaz der
ülkede genç kız olmak zorrrr
Osmangazi Üniversitesi. Biz gidemedik siz gidin.Apart deyince tahmin ettim :) hangi şenlikmiş bende gideyim :)
Cumartesi pazar mı. Kalabalık yerlere gitmeyede korkar oldukOsmangazi Üniversitesi. Biz gidemedik siz gidin.![]()
Ama arkadaşımız var, hatta kiz sevgilisinde kalıyormuş boş apartı verecekti bize.Tamamda orda kalmak biraz sıkıntılı. Herkesin ailesi izin vermes. Hepinizin kabul edebilecegi yönde secim bence en mantıklısı, yani gidip gelin madem grup olarak gidilecekse.
Cuma günü gidecektik biz. Cumartesi pazar devam eder mi bilmiyorum edecektir büyük ihtimalle. Aynen toplu yerler sıkıntı ama insan gitmek de istiyor.Cumartesi pazar mı. Kalabalık yerlere gitmeyede korkar olduk
Aynen bence de herkes kendince hakli. Sizin fevri davranip trip atarak gruptan cikmaniz, diger arkadasinizin da sizi suclayip laf sokmasi olmamis. Iki tarafin da eger arkadaslik bozulmasin isteniyorsa "ya kusura bakma biraz fevri davrandim" a baglamasi lazim olayi.herkes haklı gibi geldi bana..
Bu hafta ici birlikte yemeğe çıkacağız orada konuşmaya karar verdim. Mesajla anlaşamıyoruz.Arkadaşım özür dile bence. İyi olur. Kimin suçlu olduğu da çok belli değil aslında ama büyüklük yapmış olursun.
Haklı miyim değil miyim sormak için açıyorum bu konuyu çok sinirlendim.
Liseden görüştüğüm 4 arkadaşımla önümüzdeki hafta şehir dışına çıkma planı yapmıştık. Ben hep gece kalma taraftarıydım. Hem o şehirdeki bahar şenliğine katılmak için hem de vereceğim 100 lira yol parasını 6 7 saat değil de daha uzun süre degerlendirmek istediğim için. Kızlardan biri çok yakın arkadaşim, diğer ikisi ile o kadar yakın değiliz ama yine iyiyizdir. Bu konuyu konuşmak için normalde kullandığımızdan (daha kalabalık bir grup o) başka bir whatsapp grubu açtık. 3umuz bir şehirden 1imiz okuduğu şehirden gelecekti. Ben grupta kalmak istediğimi tekrar edince bizimle gelecek 3. kişi tek başına dönemeyeceğini, kalmasına da ailesinin izin vermediğini söyleyerek gelmeyeceğini belirtti. Biz o zaman sabah erken gideriz falan başka planlar yapmaya çalışırken bu defa diğer şehirden gelecek kişi biz planı yapmıştık sizin kalma sevdanız yüzünden bozuldu vs bir sürü laf saymaya başladı. Yani olayı bozan ben olmuş oldum bir anda.
Gelemeyecek olan kız bu tepkiyi vermezken 3. kişinin bana yönelik laf atmaları cidden sinirimi bozdu. Resmen ergenliğime geri döndüm o an nereye giderseniz gidin dedim çıktım gruptan.
Biraz fevri davrandım sanırım, özür dilemem gerekir mi şu durumda? Içimden gelmiyor hiç, size sorayım dedim.
Daha önce birlikte kampa gitmiştik. Orada da sorun çıktı aramızda. Bisküvi yesek sayıp kişi sayısına bölerek yiyorlar ben bu kadar ince düşünceli biri olmayınca kötü kız oluyorum.insanlari seyahatte tanirsin tantaniscigim. bu insanlarla yola cikamayacagini boylece tecrube etmis oldun.
ozur dilenecek bir sey yok.