• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özür dilemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Sevgilinizle aranız bozuldu, ayrıldınız ya da onu kızdırdınız... Özür dilemenin en güzel yolu nedir?

eger haksizsam, ya da yanlis anlamis yanlis tepki vermissem bunun nedenini aciklarim. o anki ruh halimi anlamasini saglar sonrasinda da onu kirdigim iliskimizi kisa bur sure icin de olsa cikmaza soktugum icin ozur dilerdim. gerektiginde ozur dilemeyi bilmek cok onemlidir. uste cikarak hatayi bastirmak hic dogru deil. ustelik bu yontem karsi taraf tarfindan da kullanilabilir. karsilikli konusup hatanizi kabul edip tekrar etmemeye calismak en iyisi...

ben direk özür dilerim.. nasıl bir yolu olur bilmiyorum.. :1no2:

ayrıldıysak hiç bişey yapmam bitmiştir zaten benım için.. ama tekrar barısma olcaksada hiiçç konusunu dahi açmam kırdıgın seyın ;-)
sadece kızdırdıysamda bi sure gozune gozukmem.. sonra sınırı yatısında gidip sırnasırım..halamı tepkı vermıyor o zaman bende uzak dururm zaten kendı gelcektır bı sure sonra yanıma .

haa bazende benımkının soyle bi huyu oluyor durduk yere kusuyor bende ozaman tavsan daga kusmus dagın haberı olmamıs dıyorum :)) deliriyor.. ne yapıyorsan kendıne yapıyorsun aşkım bana bişeycık olmuyo diorum.sonra kendı kendıne gelıp carsıdaysak elımı tutuyor.veya konusmak için bi konu acıyr öle işte. a.s

affettirmeye çalışrm kendımıı opuyorumnanaktan özrümüde dilerimm

içinden ne geliyorsa onu yapmak, neden olmadığın biri gibi görünüp başkalarının yapacaklarını uygulama gereksinimi duyuorsun ki? :1closedeyes:

özür dilemem, tabiatıma aykırı...
ama kendimi affettirmeyi bilirim
bunun bi çok yolu var....

Sevgilinizle aranız bozuldu, ayrıldınız ya da onu kızdırdınız... Özür dilemenin en güzel yolu nedir?

çok anlamlı bizim için özel olan anları hatırlamasını sağlarım ve aşkımı defalarca ilan eder affetmesini isterimsengözlerimebaksanabafferde

en iyisi doğrudan özür dilemek
tabii bir de sınırsız öpücük Şeniz

Suçluyumdurrr halaa ısrarlaa devam ederimmmmmmmm. Sevqılım çıldırırr qenemı qururr özürdilemeyi bile çok görüyosun der SUSARIMMMMMM........ :teytey:

duruma bağlı eğer kendimi haklı görüyorsam özür filan dileyemem kendi bilir.ama eğer hatalıysam özür dilemem ama şirinlikler yapar affettirirm kendimi

özür dilerimde
özr dilemesini saglarımda:D
herşey yerine zamanına ve knuya göreee

Direkt özür dilerim, haklısın aşkım, hatalı davrandım özür dilerim derim, hiç gocunmam, bi yol da aramam, yaptıysam bi hata ben nasıl özür bekleyebiliyorsam özür dilemeyi de bilirim.

Direkt özür dilerim, haklısın aşkım, hatalı davrandım özür dilerim derim, hiç gocunmam, bi yol da aramam, yaptıysam bi hata ben nasıl özür bekleyebiliyorsam özür dilemeyi de bilirim.

doğruua.s.

ben de sevgilimi deli ettiğim zamanlarda önce hem suçlu hem güçlü yü oynar uzattıkça uzatırım.. sonra boynumu büker kedi yavrusu gibi sırnaşırım.. hiiiiiiç dayanamaz anında affeder.. hiç uzatmiyor allahtan özür dilememe gerek kalmadan affediyor.. allah bu akılda koysun

o kadar çok özür diledimkiiii...özür dileyip hatamı kabul edince kuzu gibi oluyor hemen ama üstüne gidersem haksız yere o zaman uyarıyor.

şeeeeyy ben yanlış konuştum aşkım :kedi: azcıkda tatlı dil :utangac: özür dilerim çıkar ağzmdan işte :icecream:

ay ben özür dilemeyi hic sevmem oyzdende pek dilemem ama ona diletirim :roflol: nekadar fenayim ben yaaa :smiley-cool:

Back
X