Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da pişman etmezsem tekrar yapar mı diye korkuyorumBen uzatmam uzatmayada gerek olmadigini dusunuyorum bezdirmeyelim pisman etmeyelim herifleri derim
Yok asla olmaz öyle seyler aramızdaSöylediği söze göre değişir bu. Küfür se ağır hakaretse ben hemen yumusamazdim
Aslında özür diler ama sanırım cok utandı sonrasında ve simdi özür dileyip konuyu tekrar açma cesareti yokBen ozur dilemesini isterim sonra barisirim zaten oyle yapiyorum hic olmazsa ozur dile derim
Bana da öyle geldi ama bunu diyen kalbim mi aklım mı bilemediğim icin size bi danışayım dedimHatasını farketmiş pişmansa etrafında dönüyorsa özür diliyor demektir. Ben öyle zamanlarda affediyorum sarılırken özür diliyor genelde :)) çok büyük bir mesele değilse uzatmamak lazim derim.
Sana surat yaparak ozur dilet demiyorum o da zaten gereksiz bi yerden sonra ama konustugunuzda bile gulerek ozur dilesen olmaz mi de alistir ozur dilemeye erkekler sevmese de alistiklarini yaparlarAslında özür diler ama sanırım cok utandı sonrasında ve simdi özür dileyip konuyu tekrar açma cesareti yok
Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da pişman etmezsem tekrar yapar mı diye korkuyorum
bu yorumu cok beğendim teşekkürlerİçten bir tavır , formalite kelimelerden daha sevecendir.
Orası da doğru yaCanim tekrar yapacagi varsa, sen kafasini duvara surtup kivilcimda cikartsan yapar
Yani ben triple erkek terbiye edebileni gormedim becerebilirseniz ne ala..
Hmm o Zaman iyi bi anımızda yine de dileteyim yanıSana surat yaparak ozur dilet demiyorum o da zaten gereksiz bi yerden sonra ama konustugunuzda bile gulerek ozur dilesen olmaz mi de alistir ozur dilemeye erkekler sevmese de alistiklarini yaparlar
Evet mesela gelip te artik konuyu kapatalim canim derse ve ya iste opucuk falan atarsa gulumseyerek isteye bilirsin tabii esin eger fazla sert karakterli biri degilseHmm o Zaman iyi bi anımızda yine de dileteyim yanı
Konuyu hic açmıyor iste sadece bişeyler yapıp telafi etmeye çalışıyorEvet mesela gelip te artik konuyu kapatalim canim derse ve ya iste opucuk falan atarsa gulumseyerek isteye bilirsin tabii esin eger fazla sert karakterli biri degilse
Canim acikcasi benim esim de aynen bogleydi haraketleriyle dilerdi ama ben sozde de dilemesini istemey baslayinca alisti adam. Ben soylemeden gelir kendisi ozur diler ama sozde olmadigini anlarim tabii ogle olsa kabul edemem zatenKonuyu hic açmıyor iste sadece bişeyler yapıp telafi etmeye çalışıyor
Normalde böyle tartışma halinde uzatan biridir haklı olduğunu düşünse asla gelmez ama simdi cok farklı davranıyor açıkcası özür dilese bu kadar etkili olmaz sanırım çünkü cok belli pişman olduğu ve özrü de konuyu açmak istemediği icin dileyemiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?