Özür dilemeli mi

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle,
Soruma gelecek olursak diyelim ki esiniz size cok kırılacağınız bi laf söyledi bunu da Canınızı acıtacagini bile bile yaptı ama sizde onun hic sevmediği bi is yaptınız ve o sinirle ağzından çıktı
Sonrasında pişman olduğu her halinde belli bir şekilde etrafınızda pervane olmaya sürekli öpüp koklamaya başladı. Yanı gözleriyle özür diledi diyelim yine de siz ağzından o kelimeyi duymayı bekleyip konuyu uzatır misiniz yoksa unutup sıcak davranmaya baslar misiniz
Biraz karışık oldu sanırım cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Son durum :Ben uzatmadım oda hala özür dilemedi ama gece boyunca uykusunda bile sarılıp öptü

Son düzenleme:
Söylediği söze göre değişir bu. Küfür se ağır hakaretse ben hemen yumusamazdim

Ben uzatmam uzatmayada gerek olmadigini dusunuyorum bezdirmeyelim pisman etmeyelim herifleri derim
Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da pişman etmezsem tekrar yapar mı diye korkuyorum

Ben ozur dilemesini isterim sonra barisirim zaten oyle yapiyorum hic olmazsa ozur dile derim

Hatasını farketmiş pişmansa etrafında dönüyorsa özür diliyor demektir. Ben öyle zamanlarda affediyorum sarılırken özür diliyor genelde :)) çok büyük bir mesele değilse uzatmamak lazim derim.

Ben ozur dilemesini isterim sonra barisirim zaten oyle yapiyorum hic olmazsa ozur dile derim
Aslında özür diler ama sanırım cok utandı sonrasında ve simdi özür dileyip konuyu tekrar açma cesareti yok

Hatasını farketmiş pişmansa etrafında dönüyorsa özür diliyor demektir. Ben öyle zamanlarda affediyorum sarılırken özür diliyor genelde :)) çok büyük bir mesele değilse uzatmamak lazim derim.
Bana da öyle geldi ama bunu diyen kalbim mi aklım mı bilemediğim icin size bi danışayım dedim

Aslında özür diler ama sanırım cok utandı sonrasında ve simdi özür dileyip konuyu tekrar açma cesareti yok
Sana surat yaparak ozur dilet demiyorum o da zaten gereksiz bi yerden sonra ama konustugunuzda bile gulerek ozur dilesen olmaz mi de alistir ozur dilemeye erkekler sevmese de alistiklarini yaparlar

Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da pişman etmezsem tekrar yapar mı diye korkuyorum

Canim tekrar yapacagi varsa, sen kafasini duvara surtup kivilcimda cikartsan yapar

Yani ben triple erkek terbiye edebileni gormedim becerebilirseniz ne ala..

Sana surat yaparak ozur dilet demiyorum o da zaten gereksiz bi yerden sonra ama konustugunuzda bile gulerek ozur dilesen olmaz mi de alistir ozur dilemeye erkekler sevmese de alistiklarini yaparlar
Hmm o Zaman iyi bi anımızda yine de dileteyim yanı

Ne dediğine bağlı.
Bazen özüre gerek kalmaz öpmesi yeter.
Bazen de eşek gibi anırsa yetmez özür ne ki yani.

Evet mesela gelip te artik konuyu kapatalim canim derse ve ya iste opucuk falan atarsa gulumseyerek isteye bilirsin tabii esin eger fazla sert karakterli biri degilse
Konuyu hic açmıyor iste sadece bişeyler yapıp telafi etmeye çalışıyor
Normalde böyle tartışma halinde uzatan biridir haklı olduğunu düşünse asla gelmez ama simdi cok farklı davranıyor açıkcası özür dilese bu kadar etkili olmaz sanırım çünkü cok belli pişman olduğu ve özrü de konuyu açmak istemediği icin dileyemiyor sanki

Canim acikcasi benim esim de aynen bogleydi haraketleriyle dilerdi ama ben sozde de dilemesini istemey baslayinca alisti adam. Ben soylemeden gelir kendisi ozur diler ama sozde olmadigini anlarim tabii ogle olsa kabul edemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…