Özür dilemeli mi

'Özür' kelimesi değil de açıklama illa ki beklerim.

Yok öyle üstünü kapatmak, konuşmadan unutmak.

Uzatırım arkadaş!

Canim acikcasi benim esim de aynen bogleydi haraketleriyle dilerdi ama ben sozde de dilemesini istemey baslayinca alisti adam. Ben soylemeden gelir kendisi ozur diler ama sozde olmadigini anlarim tabii ogle olsa kabul edemem zaten
Benim eşim özür diler eğer hatalıysa ama bu durum cok hassas sanırım o yüzden dileyemiyor yanı bi özürle hallolmayacağını biliyor sanırım
Bakalım beklemedeyim surat yapmıyorum ama

'Özür' kelimesi değil de açıklama illa ki beklerim.

Yok öyle üstünü kapatmak, konuşmadan unutmak.

Uzatırım arkadaş!
Bi açıklaması yok yaptığının sadece sinirle ağzından çıktı eminim ki
Bu yüzden açıklama da yapamıyor diyecek söz yok çünkü

O tartismanin ve sozun uzerine konusmadinizmi daha sonra hic?
Kendisimi soyledi sinirle cikti agzimdan diye?

Küfür hakaret olmadıysa uzatmam

Aslinda en onemlisi bunun bir daha tekrarlanmayacagindan emin olmak bnce. Ozur diledikten sonra tekrar ayni sey yasancaksa hicbir anlami yok ozrun falan. Eger bir daha yapmayacagina, pisman olduguna inandiysam illa ki ozur beklemezdim ben olsaydim

Ozur dilemek degilsede pisman oldgunu agzindan duymadan ve bidaha yapmayacagini soylemeden barismazdm

Olaya göre değişir. E bide adamın içini dışını biliyorum. Hissederim zaten aklından geçenleri ne düşünerek söylediğini aslında bunu düşünerek söyleyecek bi adam mı değil mi bunların hepsi önemli bu noktada.

Ben agzından duymadan tam olarak rahat etmezdim

Özrü alışkanlık haline getirmediği surece bende beklerim... Ama asla kocamla küs yatmam o yatağa kus girilmeyecek diye sözünü verdik bi kere o yüzden ben acarim konusunu ve hadi özür dile de uyuyalim koynis koynis derim...

sırnaşıp duruyormus sonucta
bu da bir nevi özür, hatasını anlama gibi bişi.

Diliyle Özür dilese ama hareketleri bunun tersi olsa mesela ters ters davranıp Özür diledim ya işte deyip üzmeye devam etse daha mı iyi? Kelime mi önemli olan hareket mi?Ben illa Özür dile demem ama hareket olarak göstermedikce yumusamam. Uzatmanın manası yok sonuçta o da pişman olmuş ama hemen de çok merhametli olmayın, ölçülü iyidir :))
Anneannem ""helale bile cömertlik olmaz """ der:)

Konuyu tam bilmeden yorum yapmak zor. Ortada büyük bir hakaret, küfür, psikolojik&fiziksel şiddet yoksa, tabi ki affedin. "Özür dilerim" sadece bir laf, oysa insanlar davranışlarıyla o laftan daha fazlasını gösterebilirler. Siz bunu gördüyseniz küslüğe gerek yok.

Bence yaptığı hatanın farkında ki davranışlarıyla bunu onarmaya çalışıyor büyük ihtimalle sizden özür de dileyecektir.

Bazen hareketler ve bakislar sozden daha kiymetlidir..eger ictense davranislari,icime sindiyse ozure gerek yok,pismanliginj gozlerinde gormem yeterli..

Sadece lafta dilenen bir ozurdense hal ve hareketiyle pisman oldugunu belli etmesi yeterli benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…