Özür dilemeli miyim ?

Bence arkadaşlığını bitir.
Sürekli her lafinda art niyet arayan, her derdini ortaya döken, anlattıklarını sana geri laf sokmak için dinleyen kişiden arkadaş olmaz. Hatta insan da olmaz.

Yaşayan fesat canlı örneği.
Ben olsam selam dahi vermem.

Gereksiz bir kişilik zira.

Oyşşş yerim o oglunu...
Akıllı cocuk bence masallah.
Ard arda dizilen sikayetler kıskanclıktan baska birşey degildir.
Hayır sanane yani neden bu kadar rahatsız oldun derler adama!
Bosverrr.Tık lafları sende sonra da kahkaha atıp baska konu ac digerleriyle

Özür dilemek mi ?? neden ? o istediğini anlatıyor masada he kaldı ki ; insanlar sordu mu ? siz niye böyle malzeme oluyorsunuz insanların ağzına. sen o kıza böyle müsaade ettiğin için o da aynen böyle her konu da seni katıyor, az da çekemiyor seni gibi geldi bana.

bence Özür dilemeyi geç, o bir daha konuyu açtığında ; """ne diyosun sen ?giydirmediğin kimse kalmadı.esim oglum ben. arkadaşsak arkadaşlığını bil, he degilsen bende ona göre davranmasinı cok iyi bilirim """ de. ben olsam aksine böyle söylerdim. herkes yerini bilsin. derdim yok bi de onun dedisi kodusunu kendime dert etcem.. nefret ederim böyle gereksiz lüzumsuz insanlardan.

Özür dilemezdim ama neye kırıldığımı anlatırdım. Hem bir daha yapmazdı hemde ciddi bir gerginlik olmazdı..

Özür dileme bence de. Klasik fesat tip. Ya hu aklında nasıl tutuyorlar yok eşin babanın evini temizle demiş de, yok çocuk bunu sil demiş de... zekaya bak, yeter ki fesatlık olsun nasıl da çalışıyor... Ona neymiş, hem bunları aklında tutuyor, hem de yeri gelince aklınca senin yüzüne vuruyor...
bence yüz verme ve bu tarz insanlara kullanabileceği malzeme de verme. ben öyle yapıyorum, bende de var bir tane bu tipten. eşimi de tembihliyorum, sakın ciddi konulara girme diye. hep laylaylom takılıyorum yanında. böylece yüzüme vuracak birşeyi olmuyor elinde

ne özürü dileyeceksin ki.
o söylemiş sen de cevabını vermişsin.
çook ta iyi olmuş.
ezdirme kendini.
laf isteyene böyle lafını verip geçeceksin ki iyice tepene çıkmasınlar.
mesafeli ol,özel hayatını anlatma,merhaba de geç.
iş hayatı böyledir.:))

bence özelini iş arkadaşarına anlatma benim tek tavsiyem bu

Özel olan hiçbişeyimi anlatmıyorum hanımlar.
Evime gelmişti öyle gördü oğlumu validemi....
Valideme de laf söyledi kaçkere.
Yok adık yüzlü
Yok cok cadıya benziyor falan.

Hele hele eşimle ilişkimi davranış falan asla anlatmadım.iyiki de anlatmamışım
Baksana pusuda bekliyor.

10 yıldır çalışıyorum.
Çok değişik insanlarla karşılaştım evet.

haketmiş sonuna kadar. ağzına sağlık. samimisin diye çocuğunu eşini eleştiremez kimse haddini bilecek herkes. ben olsam arkadaş bile kalmam o kişiyle

İyi yapmışsın öyle söylemekle de ben bu kadar ailevi detayların neden bu kadar paylaşıldığını anlamadım. Kimse bilmese yorum da yapamaz aslında.

İş arkadaşın bildiğin seni kıskanıyor... Bu yüzden seninle bu şekilde konuşuyor, bence özel hayatını anlatma o kıza. Dediklerini de iyi ki demişsin, herkes yerini bilsin. Kimse gelip de, senin eşini çocuğunu eleştiremez..

İyi yapmışsın öyle söylemekle de ben bu kadar ailevi detayların neden bu kadar paylaşıldığını anlamadım. Kimse bilmese yorum da yapamaz aslında.

Canım hiçbir detayımı onla paylaşmadım.oğlumu bizr gelince ve bşr ortamda daha gördü.

Konu arasında da eşim in dediğini söylemiştim işte....nerden bileyim ki böyle ilj fırsatta akrep gibi sokacak.

Allahtan evle ilgili bir derdim olunca
Hiç anlatmamışım ona....iyiki

Çokda bişey demedim aslında ama haketti.

Anşatmıyorum canım.
Laf arasında eşimin rica ettiğini de demese imişim keşke...

özür dilenecek bir durum yok yınede bir daha amirinize sohbetinizi anlatmayın...

Ayy ne özrü güzelim salla gitsin!! Hadsiz haddini bilsin walla ağzına sağlık az bile demissin

Özür dilemeyin tabii ki..
Besbelli sizi kıskanıyor ve sürekli eleştirerek, aşağılayarak bunu bastırmaya çalışıyor.
Bu tür insanlar çok zavallı gözümde

Önceden bunu yapmazdım hiçbir insana, ama artık bazı kimselerin bunu hakkettiğini düşündüğüm için etiketi basıp geçiyorum. Ortalama 10 senedir oradaymışsın, işten de arkadaş grubunda olan bir kız, belli ki günlerce beraber vakit geçirdiniz ve o kız hakkında önyargılı davranabilecek zamanı aştın, tanımaya başladın.

Bak direkt etiketini yapıştıracağım: Seni kıskanıyor o arkadaşım dediğin tip.
Senle bir çeşit yarış içinde ve bu yarışı senin ezerek kazanma gayretinde dikkatini çekmedi mi?

Bir de özür mü diyeyeceksin hadsizliği için? Annene nasıl cadı diyebiliyor? Oğlunun nesine gülüyor Allah aşkına?

Özür dilemek istiyorsan kendinden özür dile, "Hala böyle bir insana nasıl arkadaşım diyebiliyorum, evime alıyor muhabbetime katıyorum" diye.

az bile söylemişsinn canım agzına sağlık. milletin içinde niye seni hor gormeye çalışıyo yani kıskanç mıdır nedir mesafeli ol ve herşeyini anlatma bence. ki eşin çok güzel biçimde rica etmiş babamın evinide temizlermisn diye bunda bişey yok ben iki haftada bi giderim aileme temzilerim yapamadıklarından dolayı sevabı bize bunda ne var ki üstüne basarak söylüyo eşini kötülemeye çalışıyo kessinlikle mesafeli ol dediğim gibi herşeyini an-lat-ma patavatsız davranışlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…