Özür dilemeli miyim ?

Özür falan dilemeyin ya, oh olmuş. Buarada çocuğunuza karşı ilginiz çok hoşuma gitti, bence çok iyi bi evlat yetişiyor :)

Bu bahsettiğiniz arkadaşınız sizi fena halde kıskanan ve içinde kötülük taşıyan bir insan.uzak durun.
Ben olsam arkadaşlığımı anında keserdim.Fikrini sormadığın insanların kendi kafalarına göre herşeyimi elestirmelerinden nefret ederim.kimseye de izin vermem.mutsuz ederler çünkü. ..uzak durun bu insandan..

Özürlük bir şey yok, lafı söylemiş, cevabını da almış
Ama konudan çıkan bir ders var ; herkesle her şeyi paylaşmamak gerek, eşinizin sizden ricasını böyle patavatsız biri ile neden paylaşıyorsunuz

Bugün iş dışında hiç konuşmadım.hala çok kızgınım.mesafeli olmak gerek demekki.

askitom, daha evvel evlatlarimiz icin konusmustuk; simdi de kendimiz icin dertleselim.
arkadasiniz sizin eviniz olmasini, siz de arkadasinizin sahip olup da sizin sahip olmaktan vazgectiklerinizi gocunmussunuz bugune dek anlasilan.
her evlilik, her kosul, her hayat farklidir.
bize bahsedilene sukretmek, icerisinde oldugumuzun kiymetini bilmek bize yakisir. cunku varlik da, yokluk da imtihandir.
is yerinde bu tur arkadasliklar ne yazik ki boyle noktalara varir hep, o sebeple mesafe her dem iyidir.
mesafenizi koyun, yalniz kalmaktan gocunmayin.
yalnizlik, bu tur kalabaliklardan iyidir.

Canım inan onun hayatında olan hiçbişey içşn özenmiyorum.
Mevlam bana sahip olmak istediğim herşeyi nasip etti.
Tabiki çeşitli imtihanlardan geçtik.
Hani herkesin önceliği farklıdır.
Senin tatil olur
Ayşe nin kıyafet
Benim araba ev vs .bu liste uzar gider.
Herkes nasıl isterse hayatını öyle yaşasın.öyle yetiştirsin evladını....

İnan içimde gram ukde veya kıskançlık yok.
Çünkü daha önemli vasıflara sahibim.
Mesafeli olmak daima iyidir evet.ben yanlış yaptım.onu arkadaşlardan ayırmayarak hayatıma dahil ettiğim için.

Özür falan dilemeyin ya, oh olmuş. Buarada çocuğunuza karşı ilginiz çok hoşuma gitti, bence çok iyi bi evlat yetişiyor :)

Çok teşekkür ederim.çok nazik tir benim yavrum.inşallah hayırlı evlat olurlar vatana millete.

öncelikle herşey karşılıklı. o seni kırdıysa sende aynı şekilde cevap vereceksinki yaptığını anlasın. onun arkadaşlığı çokta önemli değil zaten çok gıcık ve gereksizbirine benziyor. son olarak ben hayatta ne iş arkadaşımı evime çağırırım, ne de çağırsa giderim. iş arkadaşlığı sadece işyerinde kalmalı bence. ondan sonra böyle yuvana laf söyleme yetkisini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…