Ozur dilerim..

arkadaşlar birazaçık olsanız..yeni nicki nedir..konusu nedir...ona göre davranalım..
eski nicki breakingbadd yeni nickiipam de beaufort
habitatı oslo olan bu canlı sarışın erkeklere bayılır jet hızıyla izmirden oslo'ya uçar sabahına kürtaj olur akşamına vur patlasın çal oynasın

anlamadığım bu kadar samımıydınız..sıze sadece elini mi gösterdi..siz hepiniz özelden de gorusmuyo musunuz? Bastan guvensızlık olusturmadı mı sızde,böyle gızlenmesi..

canım bize lauretta denen bi kızın fotolarını atmış
görsellerde arayınca bulduk kızı
benle buluşmasında son anda norveçe uçmadı
video açmaması vs bunlarla işkillendik zaten

anlamadığım bu kadar samımıydınız..sıze sadece elini mi gösterdi..siz hepiniz özelden de gorusmuyo musunuz? Bastan guvensızlık olusturmadı mı sızde,böyle gızlenmesi..
ben sadece sohbet topiğinde muhabbet ediyodum ben farkına varmadım kızlara fotoğraf gönderiyomuş buluşma ayarlamışlar. şişkoanne yakaladı. sohbetteki bigel topiğinde itiraf etti

Vay çakal ya
Norveçli sevgili falan
Hepsi hikayeymiş demek
Buradan bi sürü kişi ile de samimiydi
İyi de yalan söylemeye ne gerek varmış ki, gerçek hayatını anlattığında o kadar ilgi toplayamamaktan mı korktu nedir..
Bi daha geri gelmesi de saçma bu defa başka bir karakterle mi döndü aramıza :)

Ah milliancigim hep bu just:))) ben onlari ozelde gorusuyo sandigim icin bu durumu 1 ay kadar izledim megersem gorusmuyolarmis.neyse sonunda ortaya cikardim.3.uyeligiini bumerang diye açicak oyle saniyorum..

eski nicki breakingbadd yeni nickiipam de beaufort
habitatı oslo olan bu canlı sarışın erkeklere bayılır jet hızıyla izmirden oslo'ya uçar sabahına kürtaj olur akşamına vur patlasın çal oynasın
vay anasınııı kürtaj olayını da hiç bilmiyordum
bb ile her gün bir yeni şok

ayy bn gecen konusunu okudum kanserle ilgilo gozlerim dolmuştu ya..insanlarin duygulariyla oynamak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…