- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Offf kizlar siz boyle mi caktiniz bb'nin sahte oldugunu ilk? Yani ilk supheniz bunlar miydi? Sizin konuyu okudum fake oldugu ortaya cikitigi bolumu aslinda cok barizmis ya... Offf,cok fena oldum. Sok ustune sok yasiyorum. Bu uyeyi de ilk o UGGlu konuda gorup sevdiydim.eski nicki breakingbadd yeni nickiipam de beaufort
habitatı oslo olan bu canlı sarışın erkeklere bayılır jet hızıyla izmirden oslo'ya uçar sabahına kürtaj olur akşamına vur patlasın çal oynasın
17 yaş ve bu hikayeleri siz nasıl yuttunuz..bu şişkoanne olmıyaydı,bildiğin rahmetli Anna Nicole Smith in kızıyım ben dıyecekmiş,sizde vaay anasina,dıye dınlemeye devam..Bir de johnny isimli vibratörü vardı bunun dimi?
Neleri yemişiz zamanında ya
Dedektif olacakmışsın, hakkını yemişlerEvet,evet senden ozur dilerim.seni yine yakalayip,ifsa ettigimiz icin ozur dilerim.seni hayal dunyanla bi turlu basbasa birakmadigim icin ozur dilerim.
ilk nickin en sevdigin dizi breakingbadd ken ikinciyi en sevdigin dizi karakterlerinden biri olan,agzinin suyunun aktigi ericin kizi olan pam de beaufort sectigin icin ozur dilerim.o kadar konu ve kisi icinde ziyaretci olarak takip ettim diyip justin konusuna yazdigin icin ozur dilerim.pam in en sevdigin lafini soylemistin ya hani goz kirpmasini,bunu uzun sure bb proflinde imza olarak paylastigin icin ozur dilerim.
hayalindeki norvecli sari turtanla suanda ayni sekilde turkiyede bulunmasi zor sarisinlardan hoslandigin icin ozur dilerim.
'kuzenimin adi da ezgi ezgileri cok severim'diyip yeni acitasyon konunda kuzeninin adi ezgi oldugu icin ozur dilerim.konu acip icinde merak edilecek pay birakip,aradim kizlar bulustum kizlar baristik kizlar stilini,konularini hep guncel tutmani kiskandigim icin ozur dilerim.
Bize hicbir zaman gercek adini vermedigin icin,suan ip de bambaska bi isim cikacagini bildigin ve kendince buna guvendigini akil ettigim icin ozur dilerim.
10 ekimde senin fake oldugunu ortaya cikarip 17 ekimde geri geldigin icin ben ozur dilerim.uyeliginin 9. Gununde siteyi bu derece bilecek,reyting alan konulari bilecek kadar zeki oldugun icin kendimden ozur dilerim.'size karsı hislerim gercek bilin lütfen' uslubunla 'yalan soylemedim bilin lütfen' uslubun bu kadar benzedigi icin ozur dilerim.just sana 'seni sevdigim birine benzettim,onun sandigim kisi olmamasina uzulmustum' dediginde siteden hic bahsetmemesine ragmen 'beni o fake uye sanmiyosun degilmi?ben o degilim' diye baliklama daldigin icin ozur dilerim.
Sen gerceksen bile ki degilsin konunun sacmaligi icin ozur dilerim.fake olmadigin halde sana fakesin diyen insanlara israrla cevap verip,ikna etmeye calistigin icin ozur dilerim zira insanalr genelde pek oyle yapmazlar.hadi isine der ve gecerler.daha ilk dakkasinda moderatore basvuracak kadar ciddiye alip panikledigin icin ozur dilerim.sen 75 ip de degistirsen breakingbaddsin pam..adin mine degilse lale,lale degilse baska bisey ama sen breakingbaddsin.bu sitede akli olan herkes bunu gorup anlayabilir.en azindan bu konuyu okuduktan sonra.justholdmetigth nasil gorduyse,gazozgofret nasil gorduyse vivelamour nasil gorduyse...
Ben bana yakisani yaptim ozur diledim.sende varsa eger yakisigin git bu siteden ve insanlari rahat birak.
Edit:banlanacaz biliyoruz bunun icinde kendimizden ozur dileriz.
17 yaş ve bu hikayeleri siz nasıl yuttunuz..bu şişkoanne olmıyaydı,bildiğin rahmetli Anna Nicole Smith in kızıyım ben dıyecekmiş,sizde vaay anasina,dıye dınlemeye devam..
Bence bu konu kapatılmamalı ibreti alem için açık kalmalı böylece bizim duygularımızla oynayan üyeler bir nebze ifşa olmalı .. Bunu yapanlar savunanlar değilde gerçeği ortaya çıkaran üyeler ceza alıyor neden ? Tam tersi madur biziz .. Evet üyeler hakkında konu açmak yasak olabilir ama bence bu seferlik istisna olmalı lütfen olsun adalet haklı olanı madur etmek olmamalı
Harcaniyorum kiz.hep muge anli bunlar hep...Dedektif olacakmışsın, hakkını yemişler
Lutfen kendisi burda degilken hakkinda konusmayin zira cevap hakki doguyor.kuzeniyle bulustu suanda sorunlari duzeticekler.e bi selfie atar artik bize degilmiiiHayır kız yalanda ustalaşmasa bari
açığa çıkanlara göre daha farklı yalanlar geliştirirse eyvah eyvah
Vooohhaaa ay hiç gğleceğim yoktuBir de johnny isimli vibratörü vardı bunun dimi?
Neleri yemişiz zamanında ya
Allah bi Mügenin bi senin eline düşürmesin :)Harcaniyorum kiz.hep muge anli bunlar hep...
Evet,evet senden ozur dilerim.seni yine yakalayip,ifsa ettigimiz icin ozur dilerim.seni hayal dunyanla bi turlu basbasa birakmadigim icin ozur dilerim.
ilk nickin en sevdigin dizi breakingbadd ken ikinciyi en sevdigin dizi karakterlerinden biri olan,agzinin suyunun aktigi ericin kizi olan pam de beaufort sectigin icin ozur dilerim.o kadar konu ve kisi icinde ziyaretci olarak takip ettim diyip justin konusuna yazdigin icin ozur dilerim.pam in en sevdigin lafini soylemistin ya hani goz kirpmasini,bunu uzun sure bb proflinde imza olarak paylastigin icin ozur dilerim.
hayalindeki norvecli sari turtanla suanda ayni sekilde turkiyede bulunmasi zor sarisinlardan hoslandigin icin ozur dilerim.
'kuzenimin adi da ezgi ezgileri cok severim'diyip yeni acitasyon konunda kuzeninin adi ezgi oldugu icin ozur dilerim.konu acip icinde merak edilecek pay birakip,aradim kizlar bulustum kizlar baristik kizlar stilini,konularini hep guncel tutmani kiskandigim icin ozur dilerim.
Bize hicbir zaman gercek adini vermedigin icin,suan ip de bambaska bi isim cikacagini bildigin ve kendince buna guvendigini akil ettigim icin ozur dilerim.
10 ekimde senin fake oldugunu ortaya cikarip 17 ekimde geri geldigin icin ben ozur dilerim.uyeliginin 9. Gununde siteyi bu derece bilecek,reyting alan konulari bilecek kadar zeki oldugun icin kendimden ozur dilerim.'size karsı hislerim gercek bilin lütfen' uslubunla 'yalan soylemedim bilin lütfen' uslubun bu kadar benzedigi icin ozur dilerim.just sana 'seni sevdigim birine benzettim,onun sandigim kisi olmamasina uzulmustum' dediginde siteden hic bahsetmemesine ragmen 'beni o fake uye sanmiyosun degilmi?ben o degilim' diye baliklama daldigin icin ozur dilerim.
Sen gerceksen bile ki degilsin konunun sacmaligi icin ozur dilerim.fake olmadigin halde sana fakesin diyen insanlara israrla cevap verip,ikna etmeye calistigin icin ozur dilerim zira insanalr genelde pek oyle yapmazlar.hadi isine der ve gecerler.daha ilk dakkasinda moderatore basvuracak kadar ciddiye alip panikledigin icin ozur dilerim.sen 75 ip de degistirsen breakingbaddsin pam..adin mine degilse lale,lale degilse baska bisey ama sen breakingbaddsin.bu sitede akli olan herkes bunu gorup anlayabilir.en azindan bu konuyu okuduktan sonra.justholdmetigth nasil gorduyse,gazozgofret nasil gorduyse vivelamour nasil gorduyse...
Ben bana yakisani yaptim ozur diledim.sende varsa eger yakisigin git bu siteden ve insanlari rahat birak.
Edit:banlanacaz biliyoruz bunun icinde kendimizden ozur dileriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?