Ozur dilerim..

Bence bu konu kapatılmamalı ibreti alem için açık kalmalı böylece bizim duygularımızla oynayan üyeler bir nebze ifşa olmalı .. Bunu yapanlar savunanlar değilde gerçeği ortaya çıkaran üyeler ceza alıyor neden ? Tam tersi madur biziz .. Evet üyeler hakkında konu açmak yasak olabilir ama bence bu seferlik istisna olmalı lütfen olsun adalet haklı olanı madur etmek olmamalı

Sonra neden kızıyorsunuz diyorlar.
Enayi yerine koyulsanız
Bir insanı ciddiye alıp onla bir üzülseniz siz kızmaz mısınız

edit: ki forumca enayi yerine koyulduk
o kızın konularında.
şimdi de kanser konusunda enayi yerine koyuyor.
kim oluyor da bizle alay edebiliyor?

eski nicki breakingbadd yeni nickiipam de beaufort
habitatı oslo olan bu canlı sarışın erkeklere bayılır jet hızıyla izmirden oslo'ya uçar sabahına kürtaj olur akşamına vur patlasın çal oynasın
Offf kizlar siz boyle mi caktiniz bb'nin sahte oldugunu ilk? Yani ilk supheniz bunlar miydi? Sizin konuyu okudum fake oldugu ortaya cikitigi bolumu aslinda cok barizmis ya... Offf,cok fena oldum. Sok ustune sok yasiyorum. Bu uyeyi de ilk o UGGlu konuda gorup sevdiydim.

Bir de johnny isimli vibratörü vardı bunun dimi?
Neleri yemişiz zamanında ya
17 yaş ve bu hikayeleri siz nasıl yuttunuz..bu şişkoanne olmıyaydı,bildiğin rahmetli Anna Nicole Smith in kızıyım ben dıyecekmiş,sizde vaay anasina,dıye dınlemeye devam..

Dedektif olacakmışsın, hakkını yemişler

17 yaş ve bu hikayeleri siz nasıl yuttunuz..bu şişkoanne olmıyaydı,bildiğin rahmetli Anna Nicole Smith in kızıyım ben dıyecekmiş,sizde vaay anasina,dıye dınlemeye devam..

Millan ssshshshwhshd çok tatlısın ya!

olsun güzel kardeşim biz ban yesek de onun bb olduğu bir gün açığa çıkacak
nasıl ilk üyeliğinde sonuna kadar devam ettiremediyse bunda da ettiremez

Burasının kurulma amacı zaten birbirimize destek olmak Değili mi sahte Üyeliği ortaya çıkaran üyeler beni korumuş olmuyor mu ? Bakın ben burda yeri geliyor okuduklarımın doğru olduğuna inanıp maddi manevi destek oluyorum üyelere yalancılar böyle ifşa olsun ki burda ihtiyacı olanlara karşıda paranoyalça yaklaşılmasın. Ben kk yı ve kurucusunu çok seviyorum buraya saygı duyuyorum lütfen yalancıları ortaya çıkaranlar ceza almasın

Hayır kız yalanda ustalaşmasa bari
açığa çıkanlara göre daha farklı yalanlar geliştirirse eyvah eyvah

Hayır kız yalanda ustalaşmasa bari
açığa çıkanlara göre daha farklı yalanlar geliştirirse eyvah eyvah
Lutfen kendisi burda degilken hakkinda konusmayin zira cevap hakki doguyor.kuzeniyle bulustu suanda sorunlari duzeticekler.e bi selfie atar artik bize degilmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…