- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
müthiş bir hayal gücüyle tanıştım bu forumdaÇapak... Bir sabah çapağınızı yiyebilirsiniz
inanın elimi kolumu bağladı ailesi asla ama asla kabul etmiyorlar bizim oğlumuz şöyle iyi böyle iyi diyorlar. seni çok seviyor asla bir şey yapmaz yapamaz biz varız diyolar. beni ilk tehdit ettiğinde aradım annesini bir bir anlattım ben böyle biriyle olamam ne olursa olsun beni tehdit edemez ayrıca bir ahlaksızlık mı yapmışım da böyle deliriyor bir şey yok ortada dedim. kabul etmedi ben de işler çirkinleşsin istemiyorum ama benden vazgeçmezse mecbur kalıcam asillikten anlamıyorlarNişana kadar sinirini manyaklığını belli etmeyen adam para ve pislik konusunu da görmezden gelebilir bence . Cinsel hastalık desen belki yanlış düşünür hiç yoktan olay saçma sapan bir hal alır bide onunla uğraşırsın.
Araya aileler girmiş birinin gözünde pis yada saçma sapan bir halde olmaktansa şiddet meyilli biriyle asla olmayacağını belirten asil bir kadın ol . Belki o kadına karsı şiddet meyilinden dersini de alır bu kayıpla.
O da mı olmadı.inanın elimi kolumu bağladı ailesi asla ama asla kabul etmiyorlar bizim oğlumuz şöyle iyi böyle iyi diyorlar. seni çok seviyor asla bir şey yapmaz yapamaz biz varız diyolar. beni ilk tehdit ettiğinde aradım annesini bir bir anlattım ben böyle biriyle olamam ne olursa olsun beni tehdit edemez ayrıca bir ahlaksızlık mı yapmışım da böyle deliriyor bir şey yok ortada dedim. kabul etmedi ben de işler çirkinleşsin istemiyorum ama benden vazgeçmezse mecbur kalıcam asillikten anlamıyorlar
Hemen at canm ne yap et evlenme lütfenn.Kızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.
Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.
Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.
Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışıyor.
yazik adamaaaaaa...Kızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.
Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.
Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.
Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışıyor.
hafif meşrep davransam ne olur belli değil. . kıyaslama yapıcam sürekli.Haa bide sürekli kıyaslamalar yapsanız -kendi uydurduğunuz- arkadaşlarınızın sevgilileriyle, nişanlılarıyla alakalı falan. İşte onunki bunu alıyomuş, şöyle davranıyomuş, şöyle işi varmış, parası varmış, şusu, busu, otu böceği, herşeyde bi kıyaslama bulup delirtseniz. İnsanlar kıyaslanmayı hiç sevmez, "eeeh yeter o zaman be" der bir süre sonra diye düşünüyorum.
hafif meşrep davransam ne olur belli değil. . kıyaslama yapıcam sürekli.
ben de hoşnut değilim bu durumdan emin olun içime sinmiyor. ama her sinirlendiğinde acaba bu sefer bana mı vurur diye düşünemicem... bana gelen bir mesaja kızdı yazan babam yaşında herif sapıkça bir içerik değil tanıdığım güvendiğim aile dostumuz gördü ve delirdi ben onu bilmem ne yapıcam karısı var mı kızı var mı evi nerde iş yeri nerde çıldırdı ya. neyse alttan aldım biraz zaman geçti aklına geldi olay yapıyor sürekli. ben kendimi değil beni tanıyan tanımayan herkesi korumaya çalışıyorum. bu adam normal değil bana mesaj atan adam sapıkça bile olsa onun karısına kızına zarar veremez bu kadar net. önce kızdığı insanları halledicekmiş ki akrabalarım da var içinde hemde suçsuz akrabalarım sonra da kendini vuracakmış. ben bu adamın sakin halini de istemiyorum nesine yazık bunun elinizi vicdanınıza koyun ne olur. savcılığa versem hayatı kayıcak son çare olarak onu düşünüyorumbagzi arkadaslar oyle akillar vermis sastimc yazik ya adam askerde hemde doguda bu adam .canina kiyarsa sebep olmak istemem tavsiyede verme adam zor sartlarda adkerlik yapiyor ofke kontr olmasi gayet normal. akil vermem sadece bu adami nasl sakinlestrim dersrn yardimci olurummmm
Bence bu gercekten ifi bir fikir :)Ya ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm
ben de hoşnut değilim bu durumdan emin olun içime sinmiyor. ama her sinirlendiğinde acaba bu sefer bana mı vurur diye düşünemicem... bana gelen bir mesaja kızdı yazan babam yaşında herif sapıkça bir içerik değil tanıdığım güvendiğim aile dostumuz gördü ve delirdi ben onu bilmem ne yapıcam karısı var mı kızı var mı evi nerde iş yeri nerde çıldırdı ya. neyse alttan aldım biraz zaman geçti aklına geldi olay yapıyor sürekli. ben kendimi değil beni tanıyan tanımayan herkesi korumaya çalışıyorum. bu adam normal değil bana mesaj atan adam sapıkça bile olsa onun karısına kızına zarar veremez bu kadar net. önce kızdığı insanları halledicekmiş ki akrabalarım da var içinde hemde suçsuz akrabalarım sonra da kendini vuracakmış. ben bu adamın sakin halini de istemiyorum nesine yazık bunun elinizi vicdanınıza koyun ne olur. savcılığa versem hayatı kayıcak son çare olarak onu düşünüyorum
beni tehdit edene kadar seviyordum ama kendi canımı daha çok seviyorumne yazikki bagzi erkekler boyle sen bu adami seviyor musun net cvp ver
o zamn ayril hic bise yapma sadece ona bu tavirlarini anlat bu sekl yurutemem .durustluk en dogrusu bence onuda anlamaya . esim polis eve bazen cok sinirli geliyor ben onu surk sakinlestrmeye calisiyorm cunku namlunun ucunda bunuda dusun. derimbeni tehdit edene kadar seviyordum ama kendi canımı daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?