özür dileyerek soruyorum nasıl lanet bir kadın olunur?

inanın elimi kolumu bağladı ailesi asla ama asla kabul etmiyorlar bizim oğlumuz şöyle iyi böyle iyi diyorlar. seni çok seviyor asla bir şey yapmaz yapamaz biz varız diyolar. beni ilk tehdit ettiğinde aradım annesini bir bir anlattım ben böyle biriyle olamam ne olursa olsun beni tehdit edemez ayrıca bir ahlaksızlık mı yapmışım da böyle deliriyor bir şey yok ortada dedim. kabul etmedi ben de işler çirkinleşsin istemiyorum ama benden vazgeçmezse mecbur kalıcam asillikten anlamıyorlar

O da mı olmadı. Baya komple yapışkanlar yani Allah kurtarsın bilemedim ben.

O askerdeyken pasaklı olmana sevinir bile.
Sen arama ilgisiz davran. o görüntülü aradığında da ağzını oynat kendi kendine konuşur gibi. Akli dengen yerinde değil gibi saçma şeyler söyle. Yurt dışı balayı iste. Düğün kına seviyorsa istemem kendi aramızda nikah yapalım dersin tamam derse vazgeçtim de. Çok takı iste. Herşeyi kabul ediyorsa Para iste fakirlere dağıtıcam resimlerini sana atarım de. Organ bağışında bulundum sende yap de hiç olmazsa emeklerinin işe yarayacağı şeyler iste.

Buluştuğunuzda hafif meşrep hareketler yapsan yani ona buna göz kırpmalar(ona çaktırmadan yapıyormuşcasına), yakışıklı erkekler geçerken arkalarından süzmeler, cak cak sakız çiğnemeler... Ama sadece onunlayken yani tanıdık biriyle karşılaşma ihtimalinin olmadığı yerlerdeyken... Öff kötü bi durum anlıyorum ya. İşte aklınıza gelen saçmalığı yapın bari.

Haa bide sürekli kıyaslamalar yapsanız -kendi uydurduğunuz- arkadaşlarınızın sevgilileriyle, nişanlılarıyla alakalı falan. İşte onunki bunu alıyomuş, şöyle davranıyomuş, şöyle işi varmış, parası varmış, şusu, busu, otu böceği, herşeyde bi kıyaslama bulup delirtseniz. İnsanlar kıyaslanmayı hiç sevmez, "eeeh yeter o zaman be" der bir süre sonra diye düşünüyorum.

Hemen at canm ne yap et evlenme lütfenn.

öncelikle özür dilemeyerek başla.

En etkili yöntem dengesizlik, bir gün istediğiniz
şeyi ertesi gün ben istemedim böyle bir şey gibi. Ya da ben söylemedim gibi inkar ederek yapın.

yazik adamaaaaaa...

hafif meşrep davransam ne olur belli değil. . kıyaslama yapıcam sürekli.

bagzi arkadaslar oyle akillar vermis sastimc yazik ya adam askerde hemde doguda bu adam .canina kiyarsa sebep olmak istemem tavsiyede verme adam zor sartlarda adkerlik yapiyor ofke kontr olmasi gayet normal. akil vermem sadece bu adami nasl sakinlestrim dersrn yardimci olurummmm

hafif meşrep davransam ne olur belli değil. . kıyaslama yapıcam sürekli.

Meşreplik değilde mesajla değil konuşurken, ben evlenince artık özgür olacağım, istediğim kıyafetleri giyerim. Mini etek falan ya da hatta üstsüz güneşlenirim falan gibi söyleseniz daha sonra kızıp sinirlenince ben öyle şeyler söylemedim diye inkar etseniz hem ne var bunda istediğimi giyemez miyim, arkadaşlarımla çıkamaz mıyım diye üstüne gitseniz iyi bir kavga çıkarabilirsiniz.

ben de hoşnut değilim bu durumdan emin olun içime sinmiyor. ama her sinirlendiğinde acaba bu sefer bana mı vurur diye düşünemicem... bana gelen bir mesaja kızdı yazan babam yaşında herif sapıkça bir içerik değil tanıdığım güvendiğim aile dostumuz gördü ve delirdi ben onu bilmem ne yapıcam karısı var mı kızı var mı evi nerde iş yeri nerde çıldırdı ya. neyse alttan aldım biraz zaman geçti aklına geldi olay yapıyor sürekli. ben kendimi değil beni tanıyan tanımayan herkesi korumaya çalışıyorum. bu adam normal değil bana mesaj atan adam sapıkça bile olsa onun karısına kızına zarar veremez bu kadar net. önce kızdığı insanları halledicekmiş ki akrabalarım da var içinde hemde suçsuz akrabalarım sonra da kendini vuracakmış. ben bu adamın sakin halini de istemiyorum nesine yazık bunun elinizi vicdanınıza koyun ne olur. savcılığa versem hayatı kayıcak son çare olarak onu düşünüyorum

Küçükken ateşli hastalık geçirdim. Çocuğum olması mümkün değil .ayrıca bir hastalığım var. Eşime de bulaşması mümkün filan. Uydurun.

Bence bu gercekten ifi bir fikir :)

ne yazikki bagzi erkekler boyle sen bu adami seviyor musun net cvp ver

Bizde kilo kilo altin takilir de. Ailem en az 50binlik altin istiyo de. Ben altima araba istiyorum rahat rahat gezebilmem icin bana araba al de. Begendigim gelinlik 10bin de. Aile muhabbetlerinden haz etmem yemek yapmayi beceremiyorum zaten ailen zırt pirt gelmesin bize de. Ev işlerinden ve yemekten anlamiyorum sen bana hep yardim et evlenince de

beni tehdit edene kadar seviyordum ama kendi canımı daha çok seviyorum
o zamn ayril hic bise yapma sadece ona bu tavirlarini anlat bu sekl yurutemem .durustluk en dogrusu bence onuda anlamaya . esim polis eve bazen cok sinirli geliyor ben onu surk sakinlestrmeye calisiyorm cunku namlunun ucunda bunuda dusun. derim

Ilgisiz ol. Paragoz ol. Su kadar altin isterim de. Dugunu surada isterim falan de. Nisan suresini de olabildigince uzat, hep bir bahane bul. Temizligi sevme mesela. Daginik ol. Annesini ailesini sevme. Dugun gunu belirlenecegi zaman hep ertele. Bakti ki birturlu gun belirlenmiyor belki bitirir.

Yine de en doru yol bence durustluk. Yapamayacagim demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…