- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Aids oldugunu söylesin? Adam korkup hemen birakir tek garanti cözüm bu bence?Ya ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm
Birakin yazdirsin adini gidiliyorsa oylr isim yazilinca gitsin gorsun bi bakalim hem iyi bir amaca hizmet etmis olur belkibana da çok mantıklı gelmiyor ama çaresiz kaldım. ne zaman tatışsak hatta ufak bir fikir ayrılığımız bile olsa hemen celalleniyor. bugün hafif atıştık mesela hemen konumatana gidicem adımı yazdırcam beni savaşa götürsünler diyor.
işte karşıma çıkmaması lazım. ama kurtulmam da lazım yapıştı kaldı.Sen bu adamdan ayrılınca da hayatına devam edceksin başka insanla evlilik düşüneceksin bu yalanlar karşına çıkmasın sonradan
Kızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.
Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.
Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.
Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışıyor.
işte karşıma çıkmaması lazım. ama kurtulmam da lazım yapıştı kaldı.
uzun zamandır tanışıyoruz kendisiyle. agresif bir insandı hep ama ben bu yüzünü görmedim hiç hani normal insan siniri gibiydi. nişan olup araya resmiyet girince işin rengi değişti. kendimi aileme karşı mahçup hissediyorum ben çok istedim ısrar ettim olsun diye.Askerde olduğu için böyle değişmiş olabilir mi ki? Tanıştığınızda da asker miydi? Döndüğünde nişan öncesi haline dönecekse boşuna kaybetmiş olursunuz onu
olur olmaz insanlara bileniyor ailemi düşman beller diye korkuyorum. ortada bir şey yokken bir kaç akrabama kafayı taktı bile nişan akşamı. sinirlenince de tehdit ediyor insanlarla beni onu döverim bunu yakarım bunun kızı şu okuldaydı dimi babasının saygısızlığını öğrensin bakalım diye olur olmadık konuşuyor. o yüzden benden kendi soğusun başkası araya girmesin istiyorum. temiz bitsin bu işsimdi idare ederim dugunden sonra görürsün modu da olabilir bu...
simdi yapmam de evlenince tokati yer yaparsin gibi gibi
ben olsam ailem bana karsi olan tavrini hos karsilamiyo nisani atiyoruz ben ailemi çiğneyip senle evlenemem de
olur olmaz insanlara bileniyor ailemi düşman beller diye korkuyorum. ortada bir şey yokken bir kaç akrabama kafayı taktı bile nişan akşamı. sinirlenince de tehdit ediyor insanlarla beni onu döverim bunu yakarım bunun kızı şu okuldaydı dimi babasının saygısızlığını öğrensin bakalım diye olur olmadık konuşuyor. o yüzden benden kendi soğusun başkası araya girmesin istiyorum. temiz bitsin bu iş
elimde bazı mesajlar var ama uyanık davranıyor arayıp köpürüyor ya da yüz yüzeyken söylüyor çoğunu. ben evlenmeyi düşünmüyorum vazgeçtim çoktan kendimi ve etrafımdakileri kurtarmaya çalışıyorum.valla boyle insanlara karsi sinince daha cok turuyolar
mesaj olarak atmasini saglayip sikayetci olun gerekirse dava acin
ayrilamazsanis evlenip elm sokagi kabusu mu yasamak istiyosunuz
karıştırıyorum ama hiç ağzıma atmadımburnunu karistirip agzina at
elimde bazı mesajlar var ama uyanık davranıyor arayıp köpürüyor ya da yüz yüzeyken söylüyor çoğunu. ben evlenmeyi düşünmüyorum vazgeçtim çoktan kendimi ve etrafımdakileri kurtarmaya çalışıyorum.
Şimdi askerde olduğu için onunla ciddi bir biçimde "sana neler oldu, değişiminin farkında mısın" diye düzgünce de konuşulmaz ki. Yüz yüze görüşme şansınız olsa aslında, belki dönemsel bir kriz geçiriyordur. Hepimiz insanız sonuçta, özünde iyi biriyse üzülürüm valla ayrılmanıza.uzun zamandır tanışıyoruz kendisiyle. agresif bir insandı hep ama ben bu yüzünü görmedim hiç hani normal insan siniri gibiydi. nişan olup araya resmiyet girince işin rengi değişti. kendimi aileme karşı mahçup hissediyorum ben çok istedim ısrar ettim olsun diye.
haftalardır araştırma yapıyorum flört şiddeti diye anlatılan her dırum var ilişkimizde. ufak ufak dozu arttırdı hep sonunda çıldırdı ben iyi biri olduğuna innamıyorum ben saf davrandımŞimdi askerde olduğu için onunla ciddi bir biçimde "sana neler oldu, değişiminin farkında mısın" diye düzgünce de konuşulmaz ki. Yüz yüze görüşme şansınız olsa aslında, belki dönemsel bir kriz geçiriyordur. Hepimiz insanız sonuçta, özünde iyi biriyse üzülürüm valla ayrılmanıza.
elimde bazı mesajlar var ama uyanık davranıyor arayıp köpürüyor ya da yüz yüzeyken söylüyor çoğunu. ben evlenmeyi düşünmüyorum vazgeçtim çoktan kendimi ve etrafımdakileri kurtarmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?