özür dileyerek soruyorum nasıl lanet bir kadın olunur?

Aids oldugunu söylesin? Adam korkup hemen birakir tek garanti cözüm bu bence?

Birakin yazdirsin adini gidiliyorsa oylr isim yazilinca gitsin gorsun bi bakalim hem iyi bir amaca hizmet etmis olur belki

simdi idare ederim dugunden sonra görürsün modu da olabilir bu...

simdi yapmam de evlenince tokati yer yaparsin gibi gibi

ben olsam ailem bana karsi olan tavrini hos karsilamiyo nisani atiyoruz ben ailemi çiğneyip senle evlenemem de

Askerde olduğu için böyle değişmiş olabilir mi ki? Tanıştığınızda da asker miydi? Döndüğünde nişan öncesi haline dönecekse boşuna kaybetmiş olursunuz onu
uzun zamandır tanışıyoruz kendisiyle. agresif bir insandı hep ama ben bu yüzünü görmedim hiç hani normal insan siniri gibiydi. nişan olup araya resmiyet girince işin rengi değişti. kendimi aileme karşı mahçup hissediyorum ben çok istedim ısrar ettim olsun diye.

simdi idare ederim dugunden sonra görürsün modu da olabilir bu...

simdi yapmam de evlenince tokati yer yaparsin gibi gibi

ben olsam ailem bana karsi olan tavrini hos karsilamiyo nisani atiyoruz ben ailemi çiğneyip senle evlenemem de
olur olmaz insanlara bileniyor ailemi düşman beller diye korkuyorum. ortada bir şey yokken bir kaç akrabama kafayı taktı bile nişan akşamı. sinirlenince de tehdit ediyor insanlarla beni onu döverim bunu yakarım bunun kızı şu okuldaydı dimi babasının saygısızlığını öğrensin bakalım diye olur olmadık konuşuyor. o yüzden benden kendi soğusun başkası araya girmesin istiyorum. temiz bitsin bu iş

valla boyle insanlara karsi sinince daha cok turuyolar

mesaj olarak atmasini saglayip sikayetci olun gerekirse dava acin

ayrilamazsanis evlenip elm sokagi kabusu mu yasamak istiyosunuz

valla boyle insanlara karsi sinince daha cok turuyolar

mesaj olarak atmasini saglayip sikayetci olun gerekirse dava acin

ayrilamazsanis evlenip elm sokagi kabusu mu yasamak istiyosunuz
elimde bazı mesajlar var ama uyanık davranıyor arayıp köpürüyor ya da yüz yüzeyken söylüyor çoğunu. ben evlenmeyi düşünmüyorum vazgeçtim çoktan kendimi ve etrafımdakileri kurtarmaya çalışıyorum.

valla öyle soguturum falan filan olmaz ki

adam manyaksa kanunlar var polis var

olmadi trolle sahte hesapla falan aldatmasini sagla seni

sonra da kiz bana ulasti ne bunlar diye mesajlarin ekran görüntüsü alip at
ayril kurtul

Şimdi askerde olduğu için onunla ciddi bir biçimde "sana neler oldu, değişiminin farkında mısın" diye düzgünce de konuşulmaz ki. Yüz yüze görüşme şansınız olsa aslında, belki dönemsel bir kriz geçiriyordur. Hepimiz insanız sonuçta, özünde iyi biriyse üzülürüm valla ayrılmanıza.

haftalardır araştırma yapıyorum flört şiddeti diye anlatılan her dırum var ilişkimizde. ufak ufak dozu arttırdı hep sonunda çıldırdı ben iyi biri olduğuna innamıyorum ben saf davrandım

Yazıldı mı bilmiyorum da düğün için çok yüklü, takı, ev, araba falan isteyin.
"Bizim o tarafın adeti. Bilmem kim damata bir sürü şey aldırmış bize yapılmazsa rezil oluruz. Düğünden sonra da borca karışmam ödersin" deyin.
Aklıma en manyakçası bu geldi..

nefret ettiği şeyleri en iyi siz bilirsiniz sanki. maddi konularda sıkıştırın ve bence erkekleri tiksindiren şeylerden birisi tüy problemleri. yüzümde çıkıyor falan diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…