- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Ya ben 5 aydır ağda yapmadım de ve doktora gittiğini sümirne(kafadan isim salla) mantarı olduğunu tedavi görmen gerektiğini bunun nadir rastlanan bi durum olduğunu en az 5 yıl cinsel ilişki yaşama yasağı koyduğunu yaşarsan o kişiye de bulaşır yaralar çıkar falan dediğini söyle
Ve ekle, daha önce de 6 ay ağda yapmamıştım hiç böyle olmamıştı şaşırdım de
Kiloydu pahalı eşyaydı falan o bi şekilde yola girer seni kafalar sanar ama bak bu kesin çözüm
Ya hepsini kabul ederse :)Bir şey dediğinde geçiştirerek yaz, cinsellikten soğuduğunu söyle, üstteki bir yorumdaki gibi bütün vücudunu aldırmasını iste, çok pahalı bir ev beğen ve bu evi bana alır mısın evlenirken de vs.
Öfke kontrolü olmayan,siddet egilimli,psikopat olan birisi icin agir olabilecek cümleler var konu sahibine dönüsü kötü olabilir.Ama bir cok nokta icin tebrikler :) kesinlikle bir erkegi ciddi anlamda sogutacak sebepler.Vala o deliyle ugrasilmaz. Davanda haklisin. Aklima gelenleri yazayim. Birlitkelik yasamadiysaniz vajinal ageneziyim diyebilirsin. Cocukken tedavi ettirilmedim. Ya da kisirim rahmimde sorun var. Vakkodan asagi giyemem deyip 50bin liralik bir gelinlik beğen. Cok zevksiz ve pahali seyler goster. Gaz problemim var de ismini unuttum sabaha kadar gaz yapanlar var araliksiz. Hatta kamerada yap. Of mok şeklinde cikolata ye. Dişine maydonoz yapıştir oyle konus. Devamli kiskan. Askerdeki adamlardan falan kiskan. Bana hic vakit ayirmiosun birini mi buldun carsi izninde kadina mi gittin falan kavga cikart surekli. Agla devamli agla sacma sapan nedenlerle. Hicbir arkadasinla gorusmek istemiyorum de. Hatta arkadaslarini ara olmadik şeylerle sucla onlari kavga cikart. Ayrilinca oh iyi ki ayrildin o kizdan diye desteklerler. Iftira at herkese. Annen cuzdanimdan para çaldı de. Ablan babami ayartiyo de. Abin uyusturucu mu kullanio bi garip bakio de. Ailesini sucla devamli onlara sıçrasin olay ayril su kizdan die baski yapsinlar. Para iste borc iste kredi kartlarimi odeyemiorum cok alisveris yaptim de. Basarisizliklarin icin onu sucla. Senin yuzunden oldu de. Bunu yapamadim çünkü seninle konustum ugursuz musun nesin de. Devamli eski defterleri ac o kizla ciktin mi bunla opustun mu sunla yattin mi eksi basina devamli. Bak intihar ederim de bunu yapmazsan canima kiyarim.vebali boynuna olur de. Kinci ol yaptığı hatalari gun yuzune cikart sucla devamli fi tarihinde sunu yapmıştın ben cok alinmistim sen beni sevmiosun de. Seven boyle yapmaz de sacma bisey soyle. Sevseydin altima bi araba cekerdin de. Sevseydin sunla gorusmezdun suraya gitmistin ya onu yapmazdin. Bana bunu dedi su sevsen korurdun arka cikardin beni niye sevmiosun de agla. Hastalik uret. Bugun suram agrio dun de suram agrimisti su doktora mi gitsem kupa mi cektirsem rontgen mi tomografi mi evhamli pimpirikli hastalik hastasi biri ol dir dir konus. Elini yikamadan sunu yapmamalisin cok igrenirim surayi sen temizle evden ia bolumunu konusalim utu de yap cocuga da sen bak ben onu yapamam bunu yapamam. Uzar gider :)
Bulaşıcı bir hastalık taşıdığını söyle.
Dişçiden bulaştı heralde dersin sorarsa. Her yoldan bulaşıyormuş eşlere de. Ayrılır.
Vala o deliyle ugrasilmaz. Davanda haklisin. Aklima gelenleri yazayim. Birlitkelik yasamadiysaniz vajinal ageneziyim diyebilirsin. Cocukken tedavi ettirilmedim. Ya da kisirim rahmimde sorun var. Vakkodan asagi giyemem deyip 50bin liralik bir gelinlik beğen. Cok zevksiz ve pahali seyler goster. Gaz problemim var de ismini unuttum sabaha kadar gaz yapanlar var araliksiz. Hatta kamerada yap. Of mok şeklinde cikolata ye. Dişine maydonoz yapıştir oyle konus. Devamli kiskan. Askerdeki adamlardan falan kiskan. Bana hic vakit ayirmiosun birini mi buldun carsi izninde kadina mi gittin falan kavga cikart surekli. Agla devamli agla sacma sapan nedenlerle. Hicbir arkadasinla gorusmek istemiyorum de. Hatta arkadaslarini ara olmadik şeylerle sucla onlari kavga cikart. Ayrilinca oh iyi ki ayrildin o kizdan diye desteklerler. Iftira at herkese. Annen cuzdanimdan para çaldı de. Ablan babami ayartiyo de. Abin uyusturucu mu kullanio bi garip bakio de. Ailesini sucla devamli onlara sıçrasin olay ayril su kizdan die baski yapsinlar. Para iste borc iste kredi kartlarimi odeyemiorum cok alisveris yaptim de. Basarisizliklarin icin onu sucla. Senin yuzunden oldu de. Bunu yapamadim çünkü seninle konustum ugursuz musun nesin de. Devamli eski defterleri ac o kizla ciktin mi bunla opustun mu sunla yattin mi eksi basina devamli. Bak intihar ederim de bunu yapmazsan canima kiyarim.vebali boynuna olur de. Kinci ol yaptığı hatalari gun yuzune cikart sucla devamli fi tarihinde sunu yapmıştın ben cok alinmistim sen beni sevmiosun de. Seven boyle yapmaz de sacma bisey soyle. Sevseydin altima bi araba cekerdin de. Sevseydin sunla gorusmezdun suraya gitmistin ya onu yapmazdin. Bana bunu dedi su sevsen korurdun arka cikardin beni niye sevmiosun de agla. Hastalik uret. Bugun suram agrio dun de suram agrimisti su doktora mi gitsem kupa mi cektirsem rontgen mi tomografi mi evhamli pimpirikli hastalik hastasi biri ol dir dir konus. Elini yikamadan sunu yapmamalisin cok igrenirim surayi sen temizle evden ia bolumunu konusalim utu de yap cocuga da sen bak ben onu yapamam bunu yapamam. Uzar gider :)
Cinsel tercihlerinizin değiştiğini söyleyin kendinizi hem cinsi gibi hissettiğinizi ve ilgi duyduğunuz bir hanım arkadaşınızın bile oldugunu☺
Para ıste:))))sankı gozun ac gıbı davran
Pahalı seyler göster bunu alalım sunu alalım de
Senı savurgan bı tıp gıbı gorsun
Faturam geldı de ode de
Erkekler paracı kızları sevmez
Öfke kontrolü olmayan,siddet egilimli,psikopat olan birisi icin agir olabilecek cümleler var konu sahibine dönüsü kötü olabilir.Ama bir cok nokta icin tebrikler :) kesinlikle bir erkegi ciddi anlamda sogutacak sebepler.
Dirr dir dirrr kafa eti yiyin.Dakikalarca konusun gerekli gereksiz,sacma sapan.
Cinselligi hic sevmediginizi,kendinizi erkek gibi hissettiginizi,naz isve cilve hic anlamadiginizi soyleyin.
Sürekli ailesini elestirin,surekli isteyin,isteginizin ardi arkasi gelmesin.
Ev islerinden hoslanmadiginizi,dokunmasalar aylarca temizlik yapmadan yasayabileceginizi,kisisel bakimlariniz icin bile erindiginizi soyleyin.
Cocuk,misafir falan sevmediginizi mumkunse kimse gelmesin de gitmeyelim de diyin.Fotograflarda cirkin cikmaya calisin itici goruneceginiz sekilde degisik mimikler yapip ona gonderin.Tabi bunu ozellikle karsi tarafa fikrini degistirmek icin yaptiginizi hissettirmeden.
Epey yaratici yorumlar var.Bence bu saatten sonrasi cok zor olmayacak :)
Konuşun medeni şekilde ayrılın bu ne ergen gibi kendinizden soğutmaya çalışmak çok saçma geldi bana açıkçası kusura bakmayınKızlar merhaba, daha önce şöyle bir konu açmıştım https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
orada bana çok yardımcı oldunuz ancak şu an yeterli gelmiyor yeni tavsiyelere ihtiyacım var.
Kısaca bahsetmek gerekirse nişanlım öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli psikopat bir adam çıktı ve bunu nişana kadar belli etmedi hiç. Nişandan sonra ise ufak tefek şeylere çok büyük kavgalar çıkarır oldu.
Şimdi ben ayrılmak istiyorum ama türlü türlü tehditler savuruyor ek olarak kendisi doğuda askerlik yapıyor. Onu kızdırmadan sinir krizine sokmadan bir şekilde ayrılmam lazım. Yani onun benden vazgeçmesi lazım.
Şimdi ben nasıl bir profil çizersem benden soğur bıkar ve daha az olayla ayrılırız onu düşünüyorum. Ne olur bana biraz akıl verin.
Erkekler nasıl kadınlardan nefret eder? Uzun uzun betimlerseniz çok işe yarar çünkü ben hemen anlayışlı insan moduna geçiyorum elimde olmadan.
Diğer başlıkta iğrenç ol dendi görüntülü konuşurken iğrençlikler yapıyorum hep pasaklı saç baş dağınık açıyorum aramalarını. Bir gün çok mutlu bir gün depresyonda gibi konuşuyorum dengesiz davranıyorum. Ev işi yapmam yemekten anlamam diyorum. İş konularında huzursuzluk çıkarıyorum yok oraya gidelim yok şunu yapalım bilmem ne. Hiç birini sorun etmedi hep destek olmaya çalışıyor hep sen ne istersen o diyor ama atarlı sinirli yönü hala var tutmaya çalışıyor.
zaten ayrılmak istedim diye tehdit etti aralarda yazdım benim haricimde hiç tanımadığım insanları da tehdit ediyor. yapar yapmaz bilemem ama başkalarının huzuru neden kaçsın.Konuşun medeni şekilde ayrılın bu ne ergen gibi kendinizden soğutmaya çalışmak çok saçma geldi bana açıkçası kusura bakmayın
Hiv kapmışım de.en yakın arkadaşı doktor hastalık sallayamam ama ağda olayını söylicem laf arasında mutkala
zaten ayrılmak istedim diye tehdit etti aralarda yazdım benim haricimde hiç tanımadığım insanları da tehdit ediyor. yapar yapmaz bilemem ama başkalarının huzuru neden kaçsın.
oyun saçmaysa da bana kurtulmak için yol gösterin polise gitsem ililenirler mi abisi avukat bu kişinin o el altından müdahele edebilir mi bilmiyorım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?