özür dileyerek soruyorum nasıl lanet bir kadın olunur?

Vala o deliyle ugrasilmaz. Davanda haklisin. Aklima gelenleri yazayim. Birlitkelik yasamadiysaniz vajinal ageneziyim diyebilirsin. Cocukken tedavi ettirilmedim. Ya da kisirim rahmimde sorun var. Vakkodan asagi giyemem deyip 50bin liralik bir gelinlik beğen. Cok zevksiz ve pahali seyler goster. Gaz problemim var de ismini unuttum sabaha kadar gaz yapanlar var araliksiz. Hatta kamerada yap. Of mok şeklinde cikolata ye. Dişine maydonoz yapıştir oyle konus. Devamli kiskan. Askerdeki adamlardan falan kiskan. Bana hic vakit ayirmiosun birini mi buldun carsi izninde kadina mi gittin falan kavga cikart surekli. Agla devamli agla sacma sapan nedenlerle. Hicbir arkadasinla gorusmek istemiyorum de. Hatta arkadaslarini ara olmadik şeylerle sucla onlari kavga cikart. Ayrilinca oh iyi ki ayrildin o kizdan diye desteklerler. Iftira at herkese. Annen cuzdanimdan para çaldı de. Ablan babami ayartiyo de. Abin uyusturucu mu kullanio bi garip bakio de. Ailesini sucla devamli onlara sıçrasin olay ayril su kizdan die baski yapsinlar. Para iste borc iste kredi kartlarimi odeyemiorum cok alisveris yaptim de. Basarisizliklarin icin onu sucla. Senin yuzunden oldu de. Bunu yapamadim çünkü seninle konustum ugursuz musun nesin de. Devamli eski defterleri ac o kizla ciktin mi bunla opustun mu sunla yattin mi eksi basina devamli. Bak intihar ederim de bunu yapmazsan canima kiyarim.vebali boynuna olur de. Kinci ol yaptığı hatalari gun yuzune cikart sucla devamli fi tarihinde sunu yapmıştın ben cok alinmistim sen beni sevmiosun de. Seven boyle yapmaz de sacma bisey soyle. Sevseydin altima bi araba cekerdin de. Sevseydin sunla gorusmezdun suraya gitmistin ya onu yapmazdin. Bana bunu dedi su sevsen korurdun arka cikardin beni niye sevmiosun de agla. Hastalik uret. Bugun suram agrio dun de suram agrimisti su doktora mi gitsem kupa mi cektirsem rontgen mi tomografi mi evhamli pimpirikli hastalik hastasi biri ol dir dir konus. Elini yikamadan sunu yapmamalisin cok igrenirim surayi sen temizle evden ia bolumunu konusalim utu de yap cocuga da sen bak ben onu yapamam bunu yapamam. Uzar gider :)

Öfke kontrolü olmayan,siddet egilimli,psikopat olan birisi icin agir olabilecek cümleler var konu sahibine dönüsü kötü olabilir.Ama bir cok nokta icin tebrikler :) kesinlikle bir erkegi ciddi anlamda sogutacak sebepler.
Dirr dir dirrr kafa eti yiyin.Dakikalarca konusun gerekli gereksiz,sacma sapan.
Cinselligi hic sevmediginizi,kendinizi erkek gibi hissettiginizi,naz isve cilve hic anlamadiginizi soyleyin.
Sürekli ailesini elestirin,surekli isteyin,isteginizin ardi arkasi gelmesin.
Ev islerinden hoslanmadiginizi,dokunmasalar aylarca temizlik yapmadan yasayabileceginizi,kisisel bakimlariniz icin bile erindiginizi soyleyin.
Cocuk,misafir falan sevmediginizi mumkunse kimse gelmesin de gitmeyelim de diyin.Fotograflarda cirkin cikmaya calisin itici goruneceginiz sekilde degisik mimikler yapip ona gonderin.Tabi bunu ozellikle karsi tarafa fikrini degistirmek icin yaptiginizi hissettirmeden.
Epey yaratici yorumlar var.Bence bu saatten sonrasi cok zor olmayacak :)

Bulaşıcı bir hastalık taşıdığını söyle.
Dişçiden bulaştı heralde dersin sorarsa. Her yoldan bulaşıyormuş eşlere de. Ayrılır.

Cinsel tercihlerinizin değiştiğini söyleyin kendinizi hem cinsi gibi hissettiğinizi ve ilgi duyduğunuz bir hanım arkadaşınızın bile oldugunu☺

Para ıste:))))sankı gozun ac gıbı davran
Pahalı seyler göster bunu alalım sunu alalım de
Senı savurgan bı tıp gıbı gorsun
Faturam geldı de ode de
Erkekler paracı kızları sevmez

çok teşekkür ediyorum hanımlar hepsini harmanlayıp sunacağım eksik olamyın. umarım kurtulurum offf offf

Konuşun medeni şekilde ayrılın bu ne ergen gibi kendinizden soğutmaya çalışmak çok saçma geldi bana açıkçası kusura bakmayın

Konuşun medeni şekilde ayrılın bu ne ergen gibi kendinizden soğutmaya çalışmak çok saçma geldi bana açıkçası kusura bakmayın
zaten ayrılmak istedim diye tehdit etti aralarda yazdım benim haricimde hiç tanımadığım insanları da tehdit ediyor. yapar yapmaz bilemem ama başkalarının huzuru neden kaçsın.
oyun saçmaysa da bana kurtulmak için yol gösterin polise gitsem ililenirler mi abisi avukat bu kişinin o el altından müdahele edebilir mi bilmiyorım ki.

en yakın arkadaşı doktor hastalık sallayamam ama ağda olayını söylicem laf arasında mutkala
Hiv kapmışım de.
Ya da annesiyle tartışma çıkart annesine karşı çirkef davran bundan daha güzel birşey yapamazsın.
Annesi de yavaş yavaş işler zaten oğlunu.
Ha bir de işlevsizlikle suçla,iktidarsızsın ama ben zaten ayda yılda birkaç kez ilişkiye girerim sorun olmaz değil mi de. Kesin bir dille çocuk istemediğini hatta kalıcı yöntemlere başvuracağını söyle.

Brnce cok ilgili ol ise yarar nasil olsa daha ayrilmiyirsun bir de bunu dene.ilgi derken hep ara hep konusmak iste beni sevmiyor musun yoksa ozlemedin mi falan diye hep ustune git.anlayissiz ol.erkekler boyle daha cabuk sogurlar.seni ozlemesin biksin yani.tabi bunun yaninda ĺsteklerin de bol olsun .tabi o dondugunde hala onunlaysan artik bir cozum bulmalisin istemwsigin bir kisiyle evlenemezsin

Tüh ya abisi avukat ne yapar anlayamadım Tehdit ederse şikayet edersiniz zorla evlilik olmaz ki tehdit ne ya Savcılığa suç duyurusunda bulunursun ilgilenirler tabiki abisi onu savunur en fazla müdahale falan edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…