- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
ooo psikolog konustuKendini masum gibi mi göstermeye çalışıyorsun yoksa zorla bastırdığın hislerinin dışarı çıkmasından mı çekiniyorsun. Ayrıca neye örnek vereceksin?
bu şekilde kaçamazsın.ooo psikolog konustu
iyi ki bi abimiz dedim yukarida yasca buyuk oldugu icin he
Sizin yazdıklarınızla yola çıkıyoruz, o halde Abi yazmasaydınız rahatsız olacaksanız.
Ayrıca tekrar ediyorum: karışmaya hakkınız yok. Adam tükettiği şeylerin zararlı veya zararsız olduğunu ayırt edecek yaştadır diye düşünüyorum.
Ve ekliyorum: içtiğini bu kadar dert ediyorsanız görüşmeyin, belli ki hayata bakış açınız farklı.
Benim takildigim konu kisa ve net olarak: Benim bu konuda hassas oldugumu bildigi halde bir gün foto atarak sise bana ait degil demesi ve ertesi gün ictigi kadehi atmasi.
Ben de nispet yapmasina kizdigim icin agir mi davrandim diye burada paylastim ama görüyorum ki yorum yapanlarin cogu anlamadi beni
ne alaka ya her gün yazdiginiz kisi ister o olsun ister su hissedilir yoklugu illa baska anlam cikarmak gerekmiyor
Benim takildigim konu kisa ve net olarak: Benim bu konuda hassas oldugumu bildigi halde bir gün foto atarak sise bana ait degil demesi ve ertesi gün ictigi kadehi atmasi.
Ben de nispet yapmasina kizdigim icin agir mi davrandim diye burada paylastim ama görüyorum ki yorum yapanlarin cogu anlamadi beni
niye bu kadar dert ettiniz acaba ben de onu merak ettim?Yaş kaç??? Gerçek yaşınızı soruyorum. 24 yaşında olup bu kadar saçma bir olayı dert etmiş olduğunuza inanmıyorum. İnş ya olay yalandır ya da yaşınız.
Sizin adınıza utanmak için:)niye bu kadar dert ettiniz acaba ben de onu merak ettim?
kendi küstahliniz adina utanabilirsiniz sizin icin daha hayirlidir.Sizin adınıza utanmak için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?