Özür mu dilesem?

Özür dilenecek bi durum yok ortada sen karşı olduğunu alkole söyleyip düşünceni belirtmişsin oda içen bir tip herkesin kendi tercihi sonuçta aranızda bi duygusal bağda yok ister yazar ister yazmaz yani sen yazsaydin çok merak ediyosan bunda yanlis bişey yok çok içme falan diye şaka yap abin sayılır yani

iyi ki bi abimiz dedim yukarida yasca buyuk oldugu icin he

Sizin yazdıklarınızla yola çıkıyoruz, o halde Abi yazmasaydınız rahatsız olacaksanız.

Ayrıca tekrar ediyorum: karışmaya hakkınız yok. Adam tükettiği şeylerin zararlı veya zararsız olduğunu ayırt edecek yaştadır diye düşünüyorum.

Ve ekliyorum: içtiğini bu kadar dert ediyorsanız görüşmeyin, belli ki hayata bakış açınız farklı.

Benim takildigim konu kisa ve net olarak: Benim bu konuda hassas oldugumu bildigi halde bir gün foto atarak sise bana ait degil demesi ve ertesi gün ictigi kadehi atmasi.
Ben de nispet yapmasina kizdigim icin agir mi davrandim diye burada paylastim ama görüyorum ki yorum yapanlarin cogu anlamadi beni

E sevgilin değil, eşin değil, adamın sana ciddi gözle bakıp bakmadığı bile belli değil, bu kadar hayatına niye karışma ihtiyacı hissediyorsunuz ki? Sanki adam sana evlilik teklifi falan etmiş de hayat tarzını değiştirirsen evleniriz demeye çalışıyor gibisin. Şu yapıda ister abin olsun, ister bacanağın seni gram ilgilendirmiyor içip içmediği. Ha evlenirsin, ciddi düşünürsün, alkol alan bir adamla beraber olmak istemeyebilirsin o ayrı. Ama bu adamın hayat tarzı seni hiç ilgilendirmiyor. İstemiyorsan görüşmezsin, psikolojik baskı kurma insanların üstünde.

Demekki hayata bakış açınız farklı. Bence bu muhabbeti kesmelisiniz. Sizin icki icmeyen bir es isteme hakkınız var, onun da icme hakkı... bu ve bunun gibi cok konularda ayrışırsınız. Boşverin.

Siz kendi tavrınızı koymussunuz iste, devam etmek isterse size uyar istemezse de kendine uygun birini bulur

Duygusal olarak birşey hissetmediğim birinin hergün aramaması büyük bi kayıp olmaz benim için ,eğer ola ki bir boşluktaysam o yazmazken hoşlandığımı önce kendime itiraf eder sonra da ona ederdim ve ilgili olmadığım biri için de bana zararı olmadığı sürece tükettiği alkol çok da umrum da olmazdı ,abi değil o bir bakıma adı konmamış duygu siz yine de abi deyin ,ben burdan hissettiğimi dile getiriyorum.
Özür de kalp kıracak birşey yaptığıma inanıyorsam dilerim...

Yazdığınızı anladım, sizin tavrınızı alayamıyorum.
Kısa ve net!

Sizin bu konuda ki hassasiyetinize saygı duyuyor.
Sizi çilingir sofrası kurupta masaya davet etmediği sürece ister foto atar yollar.", ister dumanla haber uçurur.

Siz şuna: beni önemsemiyor mu ki, benim sevmediğimi bildiği halde böyle yaptı, acaba bana benim ona verdiğim değeri vermiyor mu' deyin olayın rengi belli olsun, bakın herkes nasıl anlıyor o zaman.

Alkol olayina takilmadim ben, cunku bu konuda benim de bakis acim ayni.. aslinda bir kadin ve bir erkegin dostane iliskisine inanmiyorum.. muhakkak bir gun iliskiye donusuyor.. bence siz hoslaniyorsunuz gibime geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…