Özür mu dilesem?

Size uygun biri degilse gorusmeyeceksiniz..

Alkol konusundaki hassasiyetinizi saygıyla karşılıyorum ben de alkol kullanmam ama biri bana şarabın tadı güzel derse öyle mi afiyet olsun der geçerim.Ac ağzını icireyim sana da dememiş adam sinirlenecegin en ufak bi durum yok yani.

He yok sinirleniyosan da konuşmazsın olur biter abi çok piyasa da köklerine kıran girmedi ya

Reddedilme ihtimaline karsilik duyguları bastirip abi ayagina yatmak...iyiymis.
Allah herkese boyle sacmaliklarla ugrasabilecek kadar bos zaman versin

Olabilecek en ufak şansını da böyle hiç ediyor, adamın bakası varsa da bakmaz artık.

Sizin aranızda bir şey olabilir diye sezdim olsa da olmasa da siz bu konuda hassassanız kendiniz içmezsiniz olur biter başka birine karışmaya hakkınız yok kimsenin yok.
Sonuçta adam ayyaş değil bir kadeh içmiş o kadar biz nasıl erkeklerden anlayış bekliyorsak onlarda bizden bekler ve inan kız arkadaşım olsa bana gelip dese ki kanka sen içki içiyorsun ben hassasım eee banane der geçerim çünkü ben onu içkiye davet etmiyorum teşvik etmiyorum içip içip kimseye zarar vermiyorum? Haksız mıyım herkes birbirinin hassasiyetine saygı göstermeli ama ben hassasım diye kimseye tavır koymamalı

Sevdigim kiz bana abiii deyincecediyormusum ve yorumuma geciyormusum.Yazar bekle belki cok icmistir ayilinca mesaj atar sana

Alttan alta birbirinize yürüyosunuz bence☺ içtiği şarabı sana neden yollasın? Sen niye rahatsız oluyosun? İnsanlar kocasıyla hergün yazışmıyo valla.

Adamla duygularınız karşılıklı değil galiba. Alkole karşı olduğunuza bilmesine rağmen nispet yapar gibi foto atmış. Yani kaybetmekten korkmuyor..

Sahi, neden muhafazakar birini tercih etmiyorsunuz??!

Uzak dur tatlım.Çünkü sen bu adamın ömrünü yersin

Siz alkole karşıysanız böyle yazışmalara da karşı olmalıydinız . Muhafazakarsınız ya ondan ..öyle abilerle falan yazışmanız tuhaf geldi.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ablam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…