Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Diğer konusuda aynen böyle devrik devrik cümlelerle doluydu .Ya ruhsal sorunlar var yada zorla yazdırılmış bu konun. Ama ben demiştim demek istemesemde dayağını yiyip oturmayı sevenlerdensin ne yazıkki. 7 senedir kk nın klasik yediği dayakla ceza vermeye çalışıp sonra tırsan üyeciklerinden.
Dilekce gibi yazmayaydin iyiydi.Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Yediği dayağın hırsıyla buraya geliyorlar, abartarak ilgi çekmeye çalışıyorlar. Sonra olayın hırsı geçince aslı yok, aslında özünde iyi biri siz nerden bileceeeniz vs vs. Diğer konusuna da yazmıştım. Dayak yiyip o benim sevgilim/kocam özünde çooook iyi biricilerden sadece 1 tanesi.Diğer konusuda aynen böyle devrik devrik cümlelerle doluydu .
Kuzuhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-biri-benimle-konussun-cok-kotuyum.1061148/
Bütün herkes senı için seferber oldu be 2 gunumuz zehır oldu !
@_KuBeYHaTuN_ senın için nasıl uğraştı !
Ha ama bir yandan sana teşekkür de borçluyuz. Kötü bir örneksin sen, insanların iyi niyetini suistimal eden bencil bir kadınsın. Ama en azından başka yardıma ihtiyacı olan insanlar buradaki kadınların desteğiyle yalnız olmadıklarının farkında olabilecekler.
Nur'm ne alaka Allah aşkına .Kuzu
Benim aklıma da zorla yazdırılmış olma ihtimali geldi
?
ŞİZOFREN. Git psikolojik tedavi gör bir kliniğe falan yat.Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Bence adam bile yazmış olabilir bu konuyu..yada zorla yazdırdı. O kız olduğunu sanmıyorum bunu yazanın
Adam buraya yazKuzu
Benim aklıma da zorla yazdırılmış olma ihtimali geldi
?
Bence adam bile yazmış olabilir bu konuyu..yada zorla yazdırdı. O kız olduğunu sanmıyorum bunu yazanın
Nur'm ne alaka Allah aşkına .
Konu unutuldu gıttı .
Son açıklamasını Kubeyhatuna yapmıştı .
Herkes konuyu kapatmıştı .
Ne alaka şimdi .
Yazım şekline diyorsan - Diğer jkonusuda aynen böyle yazılmıştı.
Adam buraya yaz
Hala ne kadar iyi niyetlisiniz gerçekten .. O adam gibi biri ne anlar KK dan , külliyen fake işte
Benim anlamadığım o gece olay doğrulandı . Hatta buradan bi hanımefendi seferber oldu hastaneye gitti ayakta tedavi görüp çıkmış. Şiddet gördüğüde doğruydu. Neden yalan şimdi anlamadım. İnsan neyin doğru neyün yanlış olduğunu ayırt edemeyecek hale geliyor böyle insanlar yüzünden . Kimseye güvenimiz kalmıyor. Hala bile ya o yazdırıyorsa zorla diye düşünüp endişelenenler var. Eğer gerçekten yalansa özür dilemek yerine bunca insandan helallik istemelisiniz. Ben o sıralar üye değildim ancak sabaha kadar uyumadan takip ettim konuyu. Ekşi sözlük sayesünde öğrendim. Ve bu olaydan sonra üye olmaya karar verdim belki yine vuna benzer bi olay biri yaşarda yakın illerde olursak yardım ederim diye. İnsanların duygularını sönürdünüz . Ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?