- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Evet yaa bende öyle hissettimZorla mı açtırdı bu konuyu? Yalanla diye mi?
Yazık .. bunlar yüzünden herşeyin altında birşey arar olduk artık. Terbüyesiz. O gün bana da saçma geldi buraya yazması. Zaten uyku tutmamasının sebebi hep ikilemde kalmamdı. Doğru olsa böyle olurdu ama neden yalan olsun falan filan diye diye sabahın 6sında sızmıştımYalan olan konuda tecavuze uğradım falan dıyodu yalanmı ş . Zaten 8 ay bır ınsan nasıl tecavuze ugrar aklım almamıştı. Elinde telefon, zorla tutuluyosan buraya konu açmak yerıne poliisi arardın . Bunları söyledım ama diğer arkadaşlar hemen üzerime çullandı .. Uyuşturucu falan verıyo zorla dıyodu .
Meğersem kızımız şu durmadan dyaak yıyen ama sesini çıkarmayanlardanmış.
Bende aynisini düşündüm hanim ablaPolisle irbata geçmişti zaten..
Bence zorla yazdırıldı gibi..
Bende aynisini düşündüm hanim abla
Konu yalan değildi hanımlar ben burada duyduklarim polisle görüşmelerim hepsi gerçekti he zorla amcaoğlu ile evlendirilmiş istemediği hayatı yaşıyor olabilir ama onun elinde olan şeyler için biz bisey yapamazdık yapamadık ta.... ama yalanlama konusu zorla yaptırılmış gibi geliyor bana gerek var mıydı? Hayır yoktu zaten yüzde 70 imiz konuyu unutmuştuk... neyse ne ... takılmayın derim ben ...
Gazetede bile haberi vardı bu olayın...
Aynen öyle ablam heryerin haberi var tek birkişi yalanlamadı olayı doğruydu.. hogathanin amcaoglunun kaşıntısı tutmuş
Sana hakkım varsa Allah görsün hesabını ben hamile halimle o gece tirtir titredim sinirden sana bişey olacak korkumdan. Hakettiğini yaşıyorsun kardeşim ne diyelim.Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?