Mune lutfen konu kapatilsin. Bos yere tt olmasin yine bu konu. Hic geregi yok prim verilmesin artik. Konuyu kibleyin arkadaslar.
Sana yazıklar olsun gerçekten yazık o kadar insan senin için ayağa kalktı biz aslı olduğuna inanmıyoruz dedik diye burada birbirimize girdik inan o yediğin dayağa üzülmüyorum senin için kirlenmiş burada senin için uykusuz kalan insanlara yazıkAçmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Yalanda dahi olsa herkes boyle dusunecek artik, bende dahil.Zorla mı açtırdı bu konuyu? Yalanla diye mi?
Allah'ım o da mı yalandı yaaa ne üzülmüştüm ona da pesssEğer konuyu zorlama sonucu açmadıysanız bana geçmişte bir üyeyi hatırlattı. Ben eşiyim kendisi vefat etti falan diye yazmıştı biz de kahrolmuştuk ve sonra yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Bu duygu istismarı geldi aklıma şu an ve çok sinirlendim. Ne diyeyim...
Eğer zorlamayla açmadıysanız şimdiki konuyu, burada kimse size hakkını helal etmeyecektir o kadar endişe-uykusuzluk-emek-kaygı-üzüntü vs. Hangi biri için özür dileyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?