Tavuk Yemekleri p ite vazgeemeyeceiniz Tavuk tr (Resimli)

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
bence denenmesi gereken bir tat
dün internette buldum ve hemen yaptım
çocuklar ve eşim bayıla bayıla yediler

500 gr. tavuk göğsü
1,5 bardaktan biraz fazla un
1 şişe maden suyu
pulbiber
karabiber
tuz
çöp şiş
kızartmak için yağ

-tavuk gösünü kuşbaşı doğra ve biraz haşla
-fazla haşlama 15 dk falan haşlaman yeterli
-bu kaşlanan tavuk etlerini (uzunsa çöp şişlerin ikiye kır) 5-6 tane tavuk eti şişe geçir
-ayrı bir kapta unu sodayı baharatları koy koyu bir bulamaç yap
-çöp şişleri bulamaca bula ve kızgın yağda kızart

Gülüm resimler çok büyük gerçekten resize seçeneğine tıklarsan yani boyutunu küçültürsen harika olur..
Ellerine sağlık - tavuklara bayılırım hele ki çıtır tavuk ımmmmmmm

kızlar dün akşam misafirlerime yaptım herkes çok beğendi hem leziz hem pratik
tam benim gibi çalışan hanımların yemeği

kızlar dün akşam misafirlerime yaptım herkes çok beğendi hem leziz hem pratik
tam benim gibi çalışan hanımların yemeği

Canım tarifin için çok teşekkür ederim. İlk misafirimde denedim. Geçen hafta sonu. Herkez bayıldıkaydirigubbakcemile5

Tabi bendezemuszemus

Eşim tavuk göğüsünden yapılan şeyleri pek sevmez, o bile artık bundan yap dedihihoyyyt

Teşekkür ederim tekrarŞeniz

ailecek ve misafirlerinin beğenmesine çok sevindim gerçekten pratik oluyor hele çalışan bayanlar için birebir misafir ağırlama a.s.yemeği

ayrıca ben eğer sos artarsa soğanları halka halka doğrayıp içlerini birbirinden ayırıyor bu sosa bulayıp kızartıyorum çıtır çıtır soğan halkaları oluyor bunuda deneyin derim

konu sahibinin affina siginarak resmini kücülttüm...cok büyüktü ve hicbirsey anlasilmiyodu...
cok leziz görünüyo gercekten misafir cagirdigim zaman kesin denicem bunu

elllerine saglik

wawwww biz çok severiz tavugu ben pane harcında kızartırdım ama bu cok guzel gorunuyo kocişime süpriz yapayım bende yapayım bundan cok guzel olmussss ellerine sağlıkkk

ellerine sağlık harika görünüyor en kısa zamanda yapıcam ama malzemeyi daha ayrıntılı verebilirmisin canım ya ben bu konuda biraz takıntılıyım

ben yaptim cok güzel oldu....
tavuk etlerini haslayip iki saate yakin sodali sosta beklettim soda o eti yumusatti..tavuk etinin o kurulugu gitti..
yalniz iftar vakti olunca resmini cekmeyi unuttum iki kisi okadar tavugu yedik hic kalmadikaydirigubbakcemile3
yalniz benim sis yoktu kürdanda cok minik geldi gözüme bende tavuk etlerini biraz büyük biraktim cöp sise takmadan kizarttim...
paylasimin icin cok sagol a.s.
yemek listeme bir yeni lezzet daha katmis oldumhihoyyyt

beğendiğine çok sevindim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…