Tavuk Yemekleri p ite vazgeemeyeceiniz Tavuk tr (Resimli)

açıklama istiyorumm
1- soda ve un demişin doğru dimi ayrıca nekadar un koyucam
2- baharat derken belli baharatalrmı yoksa kafamıza göre takılcaz

canım çekti yapıcamda yanlış yapıp kötü olmasın

pardon cnm ölçüleri vermişsin ama ben ilk açtımda gözükmüyor direkt tarifin hazırlanışını görüyom, şimdi buldum , eline sağlık

woww bende bende denicemm enfes görünüyorlar..teşekkürler arkadaşım paylaştığın içinn

çok nefis görünüyor, tadınıda az çok tahmin edebiliyorum. aslında çöp şişleri bende kullanıyorum fakat yağda kızartmak ağır geliyor tat açısından sözüm yok tabi...merake ttiğim nokta acaba çöp şişte tavukların kurumaması için fırında nasıl bir yöntem izliyorsunuz?

bu tarifi bende yapıyorum ama tavuğu haşlamanıza hiç gerek yok en az 1 saat bekletin 1 su bardağı un,1 şişe soda ve karabiber-toz kırmızıbiber ve tuz ile bekletin ve çöp
şişe dizip kızartın çok ama çok yumuşak ve lezzetli bir tavuk yiyeceğiniz garanti.

Son düzenleme:
tarif için teşekkürler
eşim ve kızım beğendiler bence fena değildi ama öyle süper farklı bir tadıda yok
yağda kızartma yerine fırında yapmak nasıl olur acaba?

tarif için teşekkürler
eşim ve kızım beğendiler bence fena değildi ama öyle süper farklı bir tadıda yok
yağda kızartma yerine fırında yapmak nasıl olur acaba?

harika görünüyor midye tava gibi ama çok seyrek yapabiliriz, kızartma olduğu için. fırın için de fikirleri olan varsa ben de merak ediyorum:44:

tarifi veren arkdaşa çok teşekkür ederim bayıldık resmen.çok lezzetli ve pratik bir tarif
yalnız haşlamanıza hiç mi hiç gerek yok.
ben 2 türlüde denedim haşlamadan daha lezzetli oldu
tavukları kuşmaşı doğrayıp direk bulaç hazırladığımız kaba koyun üzerini streç filmle sarıp buzdolabına kaldırın.en az 4 saat bekletin. direk şişlere geçirip kızartın.
bir de tuz yerine sebzeli çeşni ekleyincede çok lezzetli oluyor.

canım tavuk çıtırını hafta sonu denedim.1 buçuk su bardağı un ve sodayı bulamaç yaptım bildinimiz hamur oldu.tavukları bulayıp kızartıncada dışı hamur kızarması gibi oldu çıtır hiç olmadı benmş eksik bişi yaptım acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…