p kutunuzda kimler var?

benim hayatımda öyle biri yok...kimseyi buruşturup atmadım...
kişilerin hayatınızda var olacakları zaman dilimi belirlidir... zaman dolar o kişiler gider... yerine yenileri gelir...
sonuç gitmektir... bir şeyler sebep olur...
ölüm gibi... hayat son bulmuştur... bir şeyler sebep olur...
çok felsefik oldum... doğayla başbaşa olmak böyle yaptı beni...:delphin::delphin:

ben de henüz taslak çıkardım sanırım bu konuda.
bunları atayım diyorum ama bir anda topluca atmam gerekecek galiba.
bu dönemde ama hayatımdan çıkardıklarım, çöpte olanlar benim için,
eski erkek arkadaşım ve kuzenim.
bir iki arkadaşım da var ancak onları arkadaş diye nitelendirmek bile gereksiz.

çöp kutusuna attığım kişiler sınırlıdır çünkü hayatım da gerçekten önemli bi yeri olması lazım önemli bi yeri olcak ona rağmen bana yanlış yaparsa atarım çöp kutusuna ama hemen değil sabredebildiğim kaadr sabrederim çünkü belki o an yanlış anlamış olabilirm bunu anlamam için zaman ihtiyacım var hareketlerine bakmam lazım ama aynı şeyleri tekrarlıyorsa atarım şu an çöplüğümde çok az kişi var ama onları asla geri dönüşümle getirmem hayatıma. yeni tanıştığım ya da uzun zaman önce tanışmış olmama rağmen hayatım da çok bi rolü yoksa ona değer verip çöp kutuma bile atmam sadece yol veririm hayatımda kötü bi anısını bile bırakmam çöpü dahi olamaz.

Hayır hiç kimseyi çöpkutusuna atmadım,atamam da çünkü ne kadar acı çektirsede,haksızlıklar etmiş olsalarda, kazıkta yemiş olsam en basit gördüklerimiz bile kendince değerlidir ve onlardan bile birşeyler öğrenmişimdir ve onların (ekside olsa) hayatıma kattıklarıyla olgunlaşır hayata başka türlü bakmaya başlarım.
Ve bu kişileeri çöp kutusuna atıp çöp kutusunu doldurup ruhuma kötü kokuların yayılmasındansa ,onları boşverip ruhumu özgür ve temiz bırakırım

çöp kutusunun agzında olan biri vardı........
kesin degildi atıyımmı atmayımmı derken sabah attım çöpe birazdan kapıcı gelir alır gider....hayatımdanda tabi.....
bye byeeeeeeeeeeeehihoyyyt

beni veya ailemi , eşimi üzen herkesi çöpe attım.kapağını da kapattım,hiç açmamak adına.çöp attıklarımı asla tekrar çıkarmam.benim için biten bitmiştir.asla dönüp bakmam, yanından dahi geçmem. canımı yakmışlar ki ben de o şekilde davranmışım.

Çöp kutumda boş vaatler veren,herkesi kendi gibi aptal sanıp kandırdığını düşünen kokuşmuş insanlar var.... Bunlardan bazıları akrabalarım bazılarıda arkadaşlarım..... lülülülülülü Yukarda bir arkadaşımızında bahsettiği gibi "pislikler" ve hakettikleri yerdeler.

Back
X