pahalı bir aksesuar mı yoksa çeşit çeşit kıyafet mi ?

buda bi bakış açısı :)öyle tabi ama her gün okula ne giysem stresi çok fena :(

alıyosun 10 çeşit pantolon 20 çeşit bluz neyse artık inan bi kaç aya kalmıyo yine başlıyo ne giysem telaşı
insanız ya hemen sıkılıyoruz kıyafetten hele de sade giyinme tarzımız yoksa
kaliteli bi çanta ve ayakkabı çuval giysen şık gösteriyor aslında
çeşit çeşit olsun diye 400 tlye bi sürü kıyafet alırsın tanesi 20tlden 50tlden ama ne derece şık durur?
saat konusundaysa ben sıkılırım mesela aynı saati takmaktan çeşit çeşit kaliteli saat alacak halim de yok tanesi en az 300-400tl
hiç takmıyorum açıkcası
işin özü ne alırsın bilmem ama kalitesiz ama çok sayıda alacağına kaliteli ama az al
şimdi gidip iyi bir kot pantolon alsan zaten 200tlye yakın fiyatı canım benim:6:

alıyosun 10 çeşit pantolon 20 çeşit bluz neyse artık inan bi kaç aya kalmıyo yine başlıyo ne giysem telaşı
insanız ya hemen sıkılıyoruz kıyafetten hele de sade giyinme tarzımız yoksa
kaliteli bi çanta ve ayakkabı çuval giysen şık gösteriyor aslında
çeşit çeşit olsun diye 400 tlye bi sürü kıyafet alırsın tanesi 20tlden 50tlden ama ne derece şık durur?
saat konusundaysa ben sıkılırım mesela aynı saati takmaktan çeşit çeşit kaliteli saat alacak halim de yok tanesi en az 300-400tl
hiç takmıyorum açıkcası
işin özü ne alırsın bilmem ama kalitesiz ama çok sayıda alacağına kaliteli ama az al
şimdi gidip iyi bir kot pantolon alsan zaten 200tlye yakın fiyatı canım benim:6:

evet kesinlikle öyle zaten 2 günde sağı solu yamuluyo tişörtlerin yok tüyleniyo filan zarada bile böyle sade ama şık şeyler bulmak gerek

Ben kesinlikle aksesuara yatırırdım parayı, şık bir çanta özellikle.. veya güzel bir saat.. ben de bu tarz şeyler için paramı biriktirir sonra aklımdaki aksesuarı alırım. kıyafet o kadar önemli değil, asıl onu şık gösteren şey çanta ve takı bence. zaten artık her yer ucuz kıyafet dolu. onu harçlığından peyder peyder alırsın. toplu kıyafet alımı hem zevkli değil, hem de devamlı yeni şeyler geliyor mağazalara, gereksiz gibi geliyor bana..

Kıyafete cok para verme taraftarı değilim. Ucuz kıyafetlede şık olunur. Ama kalıtelı marka bir saat herzaman senelerce kullanacagın birşeydir. 1 sene sonra bunu niye almışım ki demezsin kıyafet gıbı.

Ben kesinlikle aksesuara yatırırdım parayı, şık bir çanta özellikle.. veya güzel bir saat.. ben de bu tarz şeyler için paramı biriktirir sonra aklımdaki aksesuarı alırım. kıyafet o kadar önemli değil, asıl onu şık gösteren şey çanta ve takı bence. zaten artık her yer ucuz kıyafet dolu. onu harçlığından peyder peyder alırsın. toplu kıyafet alımı hem zevkli değil, hem de devamlı yeni şeyler geliyor mağazalara, gereksiz gibi geliyor bana..

bu da doğru :) zaten çok sık değişiyo moda.

yaa aslında 400 tlm filan var saatte 200 tl bu dediğini yapabilirim ama hiç param kalmaz o zaman :)

Eğer aksesuardan kastın ,kolye ,küpe çanta v.s olsaydı kıyafet derdim .Ama saat olunca iş değişiyor tabi :) Canım eğer miktarım 400tl ise tercihimi güzel bir saatten yana kullanırdım ben .sonucta 400tl ye alacağın 3-5 parça kıyafeti 2-3 giyimden sonra sıkılıp giymeyip atacaksın bir köşeye ,ama o saat seninle beraber kalacak :23: evet evet kesinlikle saat diyorum ben :31:

Ben ayakkabi derim.

Ne giyersen giy ayakkabin kalitesizse sik olamazsin.

Ben ayakkabi derim.

Ne giyersen giy ayakkabin kalitesizse sik olamazsin.
şey gibi oldu ölüm mü zor ayrılık mı deseler sabahları erken uyanmak derim :)
evet ayakkabıda düşündüm aslında ama günlük hayatta topuklu giyemiyorum babetler çok dandik geliyo gözüme bi babete 50 tlden fazla vermek istemiyorum ama şöyle hem spor hem şık bişey bulursam alırım var mı önerin ?

Eğer aksesuardan kastın ,kolye ,küpe çanta v.s olsaydı kıyafet derdim .Ama saat olunca iş değişiyor tabi :) Canım eğer miktarım 400tl ise tercihimi güzel bir saatten yana kullanırdım ben .sonucta 400tl ye alacağın 3-5 parça kıyafeti 2-3 giyimden sonra sıkılıp giymeyip atacaksın bir köşeye ,ama o saat seninle beraber kalacak :23: evet evet kesinlikle saat diyorum ben :31:

bende saat diyorum sanırım :)

bulunduğun ortama göre karar verebilirsin bence.öğrenciymişsin,çevrendekiler aksesuara para harcayan insanlar mı?

ben saat derim ama seçimi iyi yapacaksan eğer.sen gidip 250 liraya saat alacaksın ama büyük ihtimalle 40 liraya çakması herkesin kolunda olacak.

hele hele etrafındakiler böyle takılan tiplerse senin orjinal saatinin farkına varan olmayacak.

öğrenci olmasan salla gitsin derdim ama şu durumda düşünerek harcaman lazım.

ben saati çok severim.yıllaaar evvel 150 liraya 10 taksitle bir saat almıştım.

arkadaşlarım parasını söyleyince dalga geçmişlerdi benimle,puhahaha bir saate o kadar para verilir mi diye.

canım sıkılmıştı tabi.bence verilir,1000 liram olsa fazladan gider saat alırım:52:

1 çanta
2 ayakkabı
3 saat
Hatta mümkünse aynı anda 3 ü birden. :51:

Ben olsam önce güneş gözlüğü alırdım önümüz yaz en çok kullanacağın şey:))gözlüğün varsada saat derim:)kıyafet her zaman alınır elinde birikmiş paran varsa fırsatı değerlendir güzel bir saat olabilir:)

neye ihtiyacın varsa onu al tabı ama ben olsam kıyafet alırdım çünkü yeterince saatim var

bende saat diyorum sanırım :)

Doğru tercih canım :) sonuç da 400 tl ye kaliteli olsun deyip kıyafet almaya kalksan ,en fazla 2 parça alırsın .sonra da üzülürsün :)
ama orjinal bir saat alırsan mutlu olursun .hele ki saat kullanma tutkun varsa kesinlikle saat al derim ben .orjinal saatlerin çakması gerçekten çok belli oluyor .eğer saat kullanan biriysen kesinlikle orjinal olmalı bence .

saat artık pahalı bir aksesuar olarak görülmüyor.uygun fiyata çok güzel saatler var.mesela rossini diye bir marka var.ben kullanıyorum hem uygun hem de kalitei.onun dışında sezon indiriminden alınan ayakkabı ve canta da uygun olabilir.kıyafete gelince birjean bir buz ve ustune kolye ya da flarla çok şık olunabilir.

Eğer eline gçen para hatırlamak istediğin önemli bir paraysa (ilk maaşın olabilir mesela), o zaman saat güneş gözlüğü ya da ufak bir mücevher gibi uzun süre kullanacağın, hep saklayabileceğin birşey al, ama eğer değilse gardolabına harca bence, saat çok büyük bir değişiklik yaratmıyor görünümünde insanın.

Back
X