Dua et de bu sefer işi bağlayayım
E artık bağla ama ya kısmette bu yere kadar kuzumDua et de bu sefer işi bağlayayım
Zaten ben nereden alayım yani falan diyor, bilmiyor sanırım.bence tepkin çok normal. belki varlıklı olduğundan ucuz hediyeleri bilemiyordur ya da eli gitmiyordur. ama zamanla sen de ona hediye alacaksındır durumunda ortada öğrencisin zaten basit şeyleri alırken çekinebilirsin veya kullanmayabilir. senin zoruna da gidebilir bu durum.
ikinci ihtimal de parasına güvenen biri olabilir. biraz da zorlamış ya seni. bu şekilde olayı bağlarım diyordur kendince. o yüzden bana iki halde de olumlu gelmedi durum.
Casper marka bir de en ucuzunu almıştım indirimden aldığım gün bile külüstürdü yani2 senede laptopu nasil kulusture cikarmayi becerebildin ?
Gerçekten mi ya? Gözüm korkuyor cidden evlenince almaz mı hediye falan?Peşimden yedi yil kostu esim.devamlı hediyeler almak hep birşeyler yapmak isterdi benim icin.evlendik eylulde bir yil oldu.tek bir cicek bile yok artık
Öyleyse damızlık gibi sağarım vallaEvlendikten sonra hediyeler kesiliyormuş o yüzden şimdiden iyi değerlendir bu fırsatı
Sağ gitsin , deneyimli ablalarımız ne diyorsa ona uyalımÖyleyse damızlık gibi sağarım valla
Aynen nişanlı olsak yine neyse ama şimdiden çok absürt kaçıyor. Bir de beni böyle paragöz biri olarak görmesini de istemiyorum.Bu adam ne is yapar boyle pahali hediler felan.
Iliskiniz yeni sanirim ben de rahatsiz olrdum sahsen.hani nisanli ya da evli olunda neyse ama flort asamasinda cok abartili
Istisnalar tabi ki vardır ama bu adam bile değistiyse bu kadar..elde ettim görüyorlar evleninceGerçekten mi ya? Gözüm korkuyor cidden evlenince almaz mı hediye falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?