- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Bu zenginleri nasıl buluyorsun kız az bize de tüyo versene hehe
Haha tatlım öbür dünyadan bana bir şey söyleyemiyorEyşan reyizden alamadın mı kız taktikleri?
Öyleyse damızlık gibi sağarım
Niyetinin ciddi olduğunu söylüyor zaten. Bütün yaz aracı olan arkadaşıma baskı yapmış. Ne zaman gelecek İstanbula diye. Gelince görüşelim demiş. Numaramı istemişti ama ağır depresyondaydım bir ara ben hiç istemiyordum. Şimdi seneye evlenelim okulun biter bitmez deyip duruyor.Arada resmi bisey yokken kabul etmemenizi gayet normal.böyle hediyeleri ciddi düşündüğün birine verirsin de bakalım ne diycek.
Öyle mi diyorsunuz?Ben art niyet sezdim.Kopruyu geçene kadar yani.Bak araştır senden önce çok kıza böyle davrandı akıllı ol kanma sakın
Oha ciddi misin?Bana 1 tane çiçek yaptırmıştı eski sevgilim ve ayrıldığımızda sana çiçek almıştım parasını gönder demişti kabul etmeyin sonra böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz ben asla kabul etmezdim.çiçeğin değeri 10 lira 15 lira bişeydi kabul etmiştim çok pahalı değil diye ama ona bile pişman olmuştum ki sizinki yakut küpe bilgisayar filan.
Oha ya. Ciddi misiniz? Aldığı çiçeğin parasini istedi he. Yuh yani. Valla bu konu konu sahibinin açtığı konudan daha çok dikkatimi çekti :)Bana 1 tane çiçek yaptırmıştı eski sevgilim ve ayrıldığımızda sana çiçek almıştım parasını gönder demişti kabul etmeyin sonra böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz ben asla kabul etmezdim.çiçeğin değeri 10 lira 15 lira bişeydi kabul etmiştim çok pahalı değil diye ama ona bile pişman olmuştum ki sizinki yakut küpe bilgisayar filan.
Zaten bu son olaydan sonra şüphelendim göz boyamaya mı çalışıyor acaba diye.Bana makul gelmedi yani ihtiyacı olan laptop u almayan kıza yakut küpe almak mantıklı değil
Hani dese o zaman gel sana kolye alalım deyip götürse kuyumcuya vs beğendiğinin en pahalısını alsa anlarım da bilgisayarı almayan o değerde küpe mi alır
Sanki işte zenginim rahat edersin imajı yaratıyor gibi
Evlenince de almaya devam etmesi çok güzel.Eşim çok koştu peşimden.. gönlümü almak için sayısız gül geldiğini bilirim kapıma,maddi değer kısmına girmiyorum bikaç bindi o dönemde sadece çiçekler.. pahalı hediyeler vs havada uçardı ama gözümü boyamadığınıda bilirdi.. daha alt biyerden gelmiyorum çünkü..
evliyiz,çoluk çocuğa karıştık adam yine alıyor valla.. hediyede alır,çiçekte alır bla bla bla..
diyeceğim tamamen adamıyla alakalı bu durumlar..
ZAten göz boyamacı tipler belli ediyor bence kendini. Eşim onlardan değildi çok net belliydi. Evlenince değişti diyorlar ya,onlar karakteri bozuk olanlar bana göre. Sevgiliyken her buluşmada mutlaka tek bi gül getirirdi,şimdi onu yapmıyor bak :)Evlenince de almaya devam etmesi çok güzel.
Darısı başıma, darısı başıma, darısı başıma...
Oha ya. Ciddi misiniz? Aldığı çiçeğin parasini istedi he. Yuh yani. Valla bu konu konu sahibinin açtığı konudan daha çok dikkatimi çekti :)
Boyleleri olmaz olsun ama yaa.
Evet aldığı çiçeğin parasını istedi ve kendisi paraya ihtiyacı olan biri değildi yüksek mühendisti.ben de o zamanlar öğrenciydiö ailem istemediğim kadar para gönderiyodu ve ben amatör olarak mankenlik yapıyordum tek çekimden 300 lira alıyodum.ne benim ne de onun paraya ihtiyacı yoktu ama şanssızlık işte gönül o zamanlar ona konmuştu işteOha ya. Ciddi misiniz? Aldığı çiçeğin parasini istedi he. Yuh yani. Valla bu konu konu sahibinin açtığı konudan daha çok dikkatimi çekti :)
Boyleleri olmaz olsun ama yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?