Pai-1 geni homozigot olanlar lütfen yardımcı olur musunuz!..

Bahara giderken

Güzel günlere, güneşli günlere 🍃🌸
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
1.269
2.162
133
Merhaba öncelikle, ben ekim ayın da 27 haftalık bebeğimi kaybettim malesef preaklemsi ve hellp sendromunu aynı anda geçirdim. Ve çocuğum 5 hafta geride kalmıştı. Doğum sonrası pıhtılaşma testi yaptırdım ve pai-1 gen homozigot olduğu çıktı. Ve bu genin bozukluğunda benim yaşadığım sıkıntılar yani gebelik zehirlenmesi hellp sendromu gelişim geriliği erken kayıp gibi şeyler olur diye yazıyor. Peki bunun tedavisi nasıl olacak. Diğer genlerdeki gibi kan sulandırıcı kullanmak çözüm oluyor mu. Yaşayan ve az da olsa bilgisi olan yazabilir mi Lütfen 🙏🏻

Geçmiş olsun başınız sağolsun öncelikle. Benmde bu genle birlikte 1 genim daha homozigot ve biride heterezigot . Bnm jayiplar kucuk haftalarda olmustu sonra testi yaptirdik öğrendik. Suan 2 tane cocugum var cok şükür biri 2bucuk yaşında biri 4 aylik ikisindede hamilelik boyunca iğne vuruldum. Igne+coraspin kullandm. Gebelik zehirlenmesindede ayni igne tedavisi uygulaniyor diye biliyorum sizin gende de varmis zaten doktorunuz uygun tedaviyi uygular insallah ve birdakii sefer saglikla sihatle dogar bebeginiz :)

Amin inşallah Allah razı olsun 🙏🏻 Ne mutlu sizin 2 evladınız olmuş rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Back
X