- Konu Sahibi busrahilal
-
Biri tofee biri kumral içinde Kızıllik olur mu acaba?
Canim altin pariltili toffee boyanin numarasi 7.65 6 cikolatadir 5 altindir kizillik yokAltın parıltı demis ya belki olmaz diye düşündüm.
Canim altin pariltili toffee boyanin numarasi 7.65 6 cikolatadir 5 altindir kizillik yok
Kumral zaten duz 7.0 0 demek yansima yok demek duz renk yani sadece kumral 7 kumraldir
Kizlar bu iki rengi karıştıran var mi? Ya da karıştırıp süren var mi? Ya da herhangi iki farkli boya karıştırılip sürülünce nasıl oluyor?
altın pırıltılı tofee güzel bir renk ben boyamıstım ama keske 7.1 ile karıstırsaydınız kızıllık olmasın istiyorsanız küllü kumralla yani
Küllüde yeşil yapar diyolar sacimin boyalı rengi suan açık kahve tutar mi ki?
canım yesil yapacagını sanmıyorum.bende küllü orta kumrala boyayacagım bakalım nasıl olacak benimkide bakır kahve rengi sacımın.yesil yapacagını sanmıyorum o kuaförlerde içine bişey katıyolar boyalarda o yesillik cok yok
Tamam canım boyarsan nasıl oldu yaz unutma tamam mi
Tamam canım boyarsan nasıl oldu yaz unutma tamam mi
Canim renk cok guzel oldu koyuda olmadi.kullu orta kumralla kullu koyu kumrali karistirdim ve dogal bir renk elde ettim bakirlik gitti.aralara sari attircam
Canim renk cok guzel oldu koyuda olmadi.kullu orta kumralla kullu koyu kumrali karistirdim ve dogal bir renk elde ettim bakirlik gitti.aralara sari attircam
İkincisi mi boyalı hali anlamadım ben:26:
hiç güzel olmamış
Bide bu istedigim gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?