Saç Rengi ve Saç Boyama Palette altın Parıltılı tofee ve kumral

Canim mükemmel olmuş tam kumral tutmus hic kızıl yansima yok palette küllü kumral demi bu? Cok doğal hos olmus.
Sagol canim begenmene sevindim sen naptin insallah seninkide guzel olur.palette degil canim alix natura 6.01koyu kullu kumral ile natural colors 7C orta kullu kumrali karistirdim.

Eklentiler

• $1402223877920.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 294
Bide bu istedigim gibi oldu

canım saç rengin çok güzel olmuş bayıldım boyaları ne kadar ölçüde kaçlık oksidanla karıştırıp boyadın canım birde boyamaya nereden başladın ne kadar süre beklettin benim diplerim dore gibi bakırımsı şu an saç rengim böyle benimde senin ki gibi olur mu acaba?

canim olur bir dene. canim alix natura 6.01koyu kullu kumral ile natural colors 7C orta kullu kumrali karistirdim.
İcindeki oksidasyonlari kullandim.ben once dibi boyqdim ama sen once uclari boya 20 dk bekle sonra dipleri boya 20 dk da oyle bwkle.yoksa dipler daha acik olur

Son düzenleme:
lütfen yardımm ((
merhaba kızlar ben saç magduru bi arkadaşınızım :) iki hafta öncesinde saçlarımı koleston kumrala boyadım 7.0 orjinal saç rengim koyu kahverengiydi oldum size simsiyah :)) saç uçlarımda açık küllü sarıya yakın dip boyası da ona uygun olsun istedim fakat bayağı koyu oldu bugün de palette açık küllü kumral ile kumralı karıştırdım boyadım sonuç yine hüsran saçlarımın yarısı açıldı fakat diplerim daha koyu oldu desem yeridir lütfen yardımcı olun bu diplerime ne renk yapayım küllü açık kumral mı yoksa daha açık mı ((

ütfen yardımm ((
merhaba kızlar ben saç magduru bir arkadaşınızım :) iki hafta öncesinde saçlarımı koleston kumrala boyadım 7.0 orjinal saç rengim koyu kahverengiydi oldum size simsiyah :)) saç uçlarımda açık küllü sarıya yakın dip boyası da ona uygun olsun istedim fakat bayağı koyu oldu bugün de palette açık küllü kumral ile kumralı karıştırdım boyadım sonuç yine hüsran saçlarımın yarısı açıldı fakat diplerim daha koyu oldu desem yeridir lütfen yardımcı olun bu diplerime ne renk yapayım küllü açık kumral mı yoksa daha açık mı bakır ve kırmızımsı olmasını hiç istemiyorum sizce napmalıyım((

Canım benim saçımı kuaför kestane diye boyadı saçımda röfleliydi.. önler siyah arkalar kızıl yansımalı kahve oldu.. çok iğrençti. ertesi gün kendim evde açtım ve koleston kumrala boyadım. o da tutmadı açık bir renk oldu.. sonra koleston ışıltılı kahveye boyadım bu sefer arkası açık kumral,açık kahve gibi bir şey önler koyu kahve oldu.. demem o ki güvendiğin bir kuaför varsa ona git. çünkü sonuçtan yine memnun olmayacağını düşünüyorum. bir kere renk dalgalanması oldu mu kendimizin toparlaması zor. yine memnun olmayıp yine boyayacaksın paraların boşa gidecek ve üst üste boyadığın için saçın yanacak. beni dinle derim..

kesinlikle katılıyorum canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler bahsettiğin sorunların benzeri benim de başımdan geçti şu an dipler koyu uçlar açık vaziyette gördükçe sinirlerim bozuluyo r açık küllü kumralı çok beğendim bakalım olmadı dediğin gibi yapıcam mecbur

umarım güzel bir sonuç alırsın canım. benimkiler o kadar saçma bir renk oldu ki. anladım ki saç çok önemliymiş,tüm dünya bana ÇİRKİNSİNNNN diye bağırıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…