Saç Rengi ve Saç Boyama Palette kahve köpüğü boyayan var mı?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.246
198
Uzun yıllar önce saçımı ya kahve ya da bal köpüğü gibi bir renge boyamıştım ve çok sevmiştim. Turunculuk yoktu. Resimlere bakınca en çok palette kahve köpüğünü benzetiyorum.

Bu rengi boyayan, sürekli kullanan var mı acaba? Nette eski resimler hep açılmaz hale gelmiş. Boyayan varsa resim ekleyebilir mi, turunculuk yapıp yapmadığı hakkında bilgi verebilir mi?

canım o renk doreli bir renk truunculuk olmaz mı hiç
diğer köpüklere göre en turuncusuzu o geldi. :26:

palette loreal koleston falan filan hepsinini bal köpüğü ve kahve köpüğüne baktım tek tek boyaşım insanların konusunu gezip. en doğalı palette kahve köpüğü geldi. :26:

sen tam olarak nasıl renk istiyorsun

Son düzenleme:
şunlar güzel:

şunlar da asla istemediklerim, ama bal köpüğü aratınca çıkıyorlar. ben de korkuyorum. hem diğer beğendiklerim hem de bu beğenmediklerim bal köpüğü deyince karşıma çıkıyor.

Eki Görüntüle 1172119

Eki Görüntüle 1172121

beğenmediklerimi niye beğenmiyorum, hani böyle siyah saçlılar turuncuya boyar da hem mat hem de çiğ durur ya, bazılarında çiğ durmuş. soluk soluk. bazıları da ya çok tutuncu ya çok sarımsı.

Son düzenleme:
anladım tatlım bak bu istemediklerin hemen olacak olanlar ben boyada baya deneyimliyim annemi kendimi herbirini denedim ama kahve köpüğü yapsan bunlar çıkacak açık kumral yapsan saçın koyu ise hemen dore çiy turuncu çıkacak :S

Evet dediğin gibi olacak o yüzden kara kara düşünüyorum. Kuaförler de ayrı bi mal. Bak saçım şöyle tam şuan :d

Eklentiler

• $image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 624
Evet dediğin gibi olacak o yüzden kara kara düşünüyorum. Kuaförler de ayrı bi mal. Bak saçım şöyle tam şuan :d

aman tanrım saçlara bakarmısın sen bunları bozma sakın ya . o renkleri zaten yapamazsın turunculaşır hemen bunlara yazık olur .. illa niyetin var yani yapmaya

aman tanrım saçlara bakarmısın sen bunları bozma sakın ya . o renkleri zaten yapamazsın turunculaşır hemen bunlara yazık olur .. illa niyetin var yani yapmaya
:26: ya eskiden deli gibi saç boyuyordum şimdiyse en son geçen yaz yakın tonlarda bir renge boyadım. akınca onun kızıl yansıması kaldı hafif. hiç kızıllık yoktu normalde. ondan önce de 2-3 yıl boyamadım içimde kalıyor eskinin alışkanlığı.

bi de diyorum ya boyamıştım o köpüklü bir renge. çok sevmiştim. ama bilemiyorum şimdi neydi. 5 yıl geçti neredeyseo renge boyayalı. korkuyorum bi de dediğin şeyler olacak kekoya döneceğim diye. :26: bilemiyorum. :/

ben bıktım ya su bal renklerinden bal kahve ay yapıolar kaşlar siyah turuncu bir saç oluo dediğin gibi keko yani tam ondan diyorum.. koyu rengi açarken zart diye turuncuya dönüo kumral da daha kolay oluyor..

benden baskası da yazsın bu güzel saçlara kıymasın
haha çok naziksin. bak geçen yaz böyleydi. bu doğal rengi, boyamadan önceki. ama doğal renginde de turunculuk var sanki anlamadım nasıl oluyor. turunculuk var mı sence bu halinde?

ya ben ya tam turuncu olsun bakır turuncusu böyle cart, ya da hiç turuncu olmasın taraftarıyım. arası o kötü hale sokuyor. şimdi saçım kızıl yansıma yapmasaydı diğeri akıp hiç boyamayı düşünmeyebilirdim. ama turuncu kalıntı sinirimi bozuyor.

küllü açık kumral yapsam ne renge döner sence?

biraz var sen benm saçı göre koyu ama turunculuk var aralarda parlıyo balyaj gibi hep.yapısı öyle.küllü açık kumral ben denemiştim biraz açılmıştı fena olmamıştı hani..ama turunculık tammaen gitmemişti hafif vardı ama güzel renkti.hemde en az turunculuk bırakan loreal majirel boyayla boyadım profesyonel boyaydı.. kesinlikle katılıyorum ya turuncu olsun ya olmasın parlayınca öle olmasından nfret ediyorum

bu naslii değilmi hahaha.blogger bu arkadaş saçını önceden bişiler de yapmıştı bide saçı alt rengi açık yapmış önce sanırım
naslii.com u diyorsan o nazlı değil. başka nazlıysa ben tanımıyorum bu resimdekini.

ben şimdilik köpüklerden vazgeçtim, küllü üzerine düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…