- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
yok mu palette kahve köpüklü?
diğer köpüklere göre en turuncusuzu o geldi. :26:canım o renk doreli bir renk truunculuk olmaz mı hiç
diğer köpüklere göre en turuncusuzu o geldi. :26:
palette loreal koleston falan filan hepsinini bal köpüğü ve kahve köpüğüne baktım tek tek boyaşım insanların konusunu gezip. en doğalı palette kahve köpüğü geldi. :26:
ne istediğimi bilmiyorum aslında. mesela şunlar güzel.sen tam olarak nasıl renk istiyorsun
ne istediğimi bilmiyorum aslında. mesela şunlar güzel.
Eki Görüntüle 1172102
Eki Görüntüle 1172103
Eki Görüntüle 1172104
ooof ofbunlar hep kumral türleri tatlışşş en bastaki de açık küllü kumral ..elde etmesi evde en zor olandan .. sondakiler daha açık kumrallar
saçın ne renk şu an seninnn
anladım tatlım bak bu istemediklerin hemen olacak olanlarşunlar güzel:
Eki Görüntüle 1172110
şunlar da asla istemediklerim, ama bal köpüğü aratınca çıkıyorlar. ben de korkuyorum. hem diğer beğendiklerim hem de bu beğenmediklerim bal köpüğü deyince karşıma çıkıyor.
Eki Görüntüle 1172119
Eki Görüntüle 1172120
Eki Görüntüle 1172114
Eki Görüntüle 1172121
beğenmediklerimi niye beğenmiyorum, hani böyle siyah saçlılar turuncuya boyar da hem mat hem de çiğ durur ya, bazılarında çiğ durmuş. soluk soluk. bazıları da ya çok tutuncu ya çok sarımsı.
Evet dediğin gibi olacak o yüzden kara kara düşünüyorum.anladım tatlım bak bu istemediklerin hemen olacak olanlarben boyada baya deneyimliyim annemi kendimi herbirini denedim ama kahve köpüğü yapsan bunlar çıkacak açık kumral yapsan saçın koyu ise hemen dore çiy turuncu çıkacak :S
Evet dediğin gibi olacak o yüzden kara kara düşünüyorum.Kuaförler de ayrı bi mal. Bak saçım şöyle tam şuan :d
:26: ya eskiden deli gibi saç boyuyordum şimdiyse en son geçen yaz yakın tonlarda bir renge boyadım. akınca onun kızıl yansıması kaldı hafif. hiç kızıllık yoktu normalde. ondan önce de 2-3 yıl boyamadım içimde kalıyor eskinin alışkanlığı.aman tanrım saçlara bakarmısın senbunları bozma sakın ya . o renkleri zaten yapamazsın turunculaşır hemen bunlara yazık olur .. illa niyetin var yani yapmaya
:26: ya eskiden deli gibi saç boyuyordum şimdiyse en son geçen yaz yakın tonlarda bir renge boyadım. akınca onun kızıl yansıması kaldı hafif. hiç kızıllık yoktu normalde. ondan önce de 2-3 yıl boyamadım içimde kalıyor eskinin alışkanlığı.
bi de diyorum ya boyamıştım o köpüklü bir renge. çok sevmiştim. ama bilemiyorum şimdi neydi. 5 yıl geçti neredeyseo renge boyayalı.korkuyorum bi de dediğin şeyler olacak kekoya döneceğim diye. :26: bilemiyorum. :/
haha çok naziksin.benden baskası da yazsın bu güzel saçlara kıymasın
haha çok naziksin.bak geçen yaz böyleydi. bu doğal rengi, boyamadan önceki. ama doğal renginde de turunculuk var sanki anlamadım nasıl oluyor. turunculuk var mı sence bu halinde?
ya ben ya tam turuncu olsun bakır turuncusu böyle cart, ya da hiç turuncu olmasın taraftarıyım. arası o kötü hale sokuyor. şimdi saçım kızıl yansıma yapmasaydı diğeri akıp hiç boyamayı düşünmeyebilirdim. ama turuncu kalıntı sinirimi bozuyor.
küllü açık kumral yapsam ne renge döner sence?
naslii.com u diyorsan o nazlı değil. başka nazlıysa ben tanımıyorum bu resimdekini.bu naslii değilmi hahaha.blogger bu arkadaş saçını önceden bişiler de yapmıştı bide saçı alt rengi açık yapmış önce sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?