- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
naslii.com u diyorsan o nazlı değil. başka nazlıysa ben tanımıyorum bu resimdekini.
ben şimdilik köpüklerden vazgeçtim, küllü üzerine düşüneceğim.
ya benim kaşlarım da kısa. herkes kaşlarımla uğraşıyor. istiyorlar ki aşağı doğru uzatayım. hiç sevmem. :/ kaşım yok napim.saçın son koyduğun fotolarda daha açık geldi. olabilir gibi canım. he o naslii sandım.. değilmiş he.. ben de bir konu aççcam yakında bir kaşım bir kaşımdan baska altı çıkmıyor diğer yarısının yeter ulen diyeay nefret ediyorum yaa bu duurmdan şimdi almaya çalıştım da
küllü üstüne düş bence canım
ya benim kaşlarım da kısa. herkes kaşlarımla uğraşıyor. istiyorlar ki aşağı doğru uzatayım. hiç sevmem. :/ kaşım yok napim.
altı çıkmayan gibi diğerini alsan eşitlenmiyor mu?
resim koysana bi ara merak ettimkız bende uzun kaş sevmem tam varoş kaşıkısa olsun ama düzgün olsun istiyorum hatta kısalttım da ama işte farklı körolasacılar
aldım bişiler yaptım ama düz olmadı tam çünkü bir daha kavisliama ben kontür kaş da sevmem böle idare etcemm
resim koysana bi ara merak ettim
resmi var albümde manken gibi hatun kaşlarıda çok hoş..
baksana albümlerden en son halim gerçi gözlük var ama hahaha böle olsun isterim zaten böyle koyuuEki Görüntüle 1172150
nefret ediyorumm kaşlardan artık ya biri kavisli biri yuvarlak ne alaka ise :S
evet resimlerde baya ince bi de eski diyosun onlara. nereye bakayım.ay yokk kaşlara takıntım var nefret ediyorum cryptcim sağol iltifatlar içinşimdi kaşlarım kalın oralarda iice inceymiş bi memnun olamadım onlardan
canım benim kaşlar resimdeki hatunun 3 de 1 i incelikte hiç almadan şekil olarak bir önerin varmı:44:
resimlerini biliyorum da eski resimleri diye biliyorum.resmi var albümde manken gibi hatun kaşlarıda çok hoş..
evet resimlerde baya ince bi de eski diyosun onlara. nereye bakayım.
Uzun yıllar önce saçımı ya kahve ya da bal köpüğü gibi bir renge boyamıştım ve çok sevmiştim. Turunculuk yoktu. Resimlere bakınca en çok palette kahve köpüğünü benzetiyorum.
Bu rengi boyayan, sürekli kullanan var mı acaba? Nette eski resimler hep açılmaz hale gelmiş. Boyayan varsa resim ekleyebilir mi, turunculuk yapıp yapmadığı hakkında bilgi verebilir mi?
ne güzel canım ince ise hiç alma böle sekill ise gerek yokkkk
6 ayda bir alıyorum canım şekli idare eder..
konumuz kahve köpüğü idi ama kimseden ses gelmedii neyse
canım.doreli bir saç tonu kızıllık içermiyor diye biliyorum..saç numarası kaç daha iyi anlarız...
palette 8-65
6 ayda bir he oh ne güzel sen sarısınsın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?