Saç Rengi ve Saç Boyama Palette saç boyası kullanıp saçı dökülen var mı?

crossroad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
86
1
46
Gaziantep
benim saçlarım normalde hep dökülürdü özellikle bu mevsimlerde ama saç maskesiyaptığımdan beri saç dökülmem çok aza inmişti... 2 hafta önce saçlarımı boyadım ancak acayip bir dökülme başladı acaba yine mevsimsel mi yoksa saç boyasından mı çözemedim... aranızda palette kullanıp saç dökülme sorunu yaşayan var mı ....

dökülmeyi markaya bağlamamak gerek,palette döker diğer X marka dökmez diye bir garanti veremez kimse...
kişiye göre değişir dökülme..

belki boyadan, belki de dökülme olayı boyayla aynı zamana denk geldi..

çıldırcam ama artık ya... evde yürürken yere bakmaya duş almaya korkar oldum... her yer de saç... duşta bi ton saç duştan çıkıyorum tarıyorum elimde bi tomar saç kıyafetlerimin üstü arabanın içi heryer yaa...

Canım belki boyadan kaynaklanmıyodurrr .. ama tavsiyem saçlarına bakım falan uygula saç dökülmelerine karşı çözümler var onu denemeni tavsiye ederim saç boyamasına da ara ver kendi halini alsın saç

ben de sarıdam kumrala boyarken palette natural kullanmıştım ilk yıkarken inanamadım nasıl acayip döküldü korktum noluyoruz falan diye ama bi iki kere öyle döküldü sonra durdu canım merak etme yani sen normal bakım için napıyosan ona devam et düzelir inşallah başka bir şey yoksa

doktora gidicem artık başka çare yok... yağdır ottur herşeyi yaptım... hatta sinameki kürü var formda onu da yaptım... bi ara ısırgan otu durdurmuştu dökülmemi şimdi o da kar etmiyo...

Ben paletteyle boyadığımda 6.70'e yıkarken çok döküldü, böyle elime geldi saçlarım koparak döküldü yani..korktum şimdi dökülme yok yıkarken falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…