palette açıcı ile açmak istemiyorsan biocarin açıcıyla aç derim zerre kadar yıpranma olmaz.. yada wellanın açıcısıda olabilir kuaför malzemleri satan yerlerde bulabilirsin .. benim de saçım siyahken kendim açtım hepsinden kullandım hiç bir yıpranma olmadı açıcıyı sürdükten sonra sürekli saçını kontrel et eğer hiç cesaret edemiyorsan saçının alt kısımlarında biraz uygula açıcıyı beklet süre tut en azından fikrin olur canımm
palette açıcı ile açmak istemiyorsan biocarin açıcıyla aç derim zerre kadar yıpranma olmaz.. yada wellanın açıcısıda olabilir kuaför malzemleri satan yerlerde bulabilirsin .. benim de saçım siyahken kendim açtım hepsinden kullandım hiç bir yıpranma olmadı açıcıyı sürdükten sonra sürekli saçını kontrel et eğer hiç cesaret edemiyorsan saçının alt kısımlarında biraz uygula açıcıyı beklet süre tut en azından fikrin olur canımm
kızlar benim saçım şu an palette 6.88 nar kızılına boyalı durumda. böyle bordo gibi bir renk. şuan istediğim renkse küllü sarı. doğal saçımda koyu sarıya çalan bir kızıl. sizce saçımdaki bu tuhaf bordo kızılından açıcıyla kurtulmam mümkün mü. açıcıdan sonra saçımın iyice pembe olmasından korkuyorum. ne dersiniz açıcı üzerine küllü sarıya boyamak işimi görür mü sizce???
Canım ben de 5 ay önce boyadığım kızıl kahveden kurtulmak için palette yoğun renk açıcı kullandım şuan 40 dk oldu hala gözle görülür bir değişme yok en fazla 2 ton açıdı sanki.. ama benim saçlarım kalın telli bi de 2 kutu aldım uzun olduğu için kutuların birinden renk açıcı pudra tek çıktı normalde 2 tane olması gerekiyo gidip değiştirme gereği de duymadım belki pudra eksik olduğu için fazla açılmadı. yıpranma kısmını pek bilemiycem ama boyadan önce zeytin hint lavanta ve gül yağıyla bakım yapmıştım iki kez ve beyaz sabunla da kızılı akıtmaya çalıtım ama bir kere de mucizeler beklemek hayal sanırım.. boya alırken kutunun içinde eksik malzeme olup olmadığını kontrol edin derim..
haklısın tatlım..ben bir kere boya almıştım,eve bir geldim içinde oksidasyon losyonu yok..hadi kalktım gittim değiştirdim filan..
o pudralar da açılmaya etki ediyoyor ,ondan olabilir...
ben memnun kaldım Paletteden,daha önce de kullanmıştım..
şimdiki saçlarım kumral oldu,boyadım dün..
palette ile açmadan da neredeyse siyah gibi koyu bir kahveydi..ve kaç kat boya vardı..ama benim saçlarım ince telli,ondan da olabilir.30 dakika beklettim ve bayağı açık bir bakır karamel gibi oldu..
suan sacımı boyadım ve beklemekteyım.. 20. dakıkadayım baya bı acılma oldu.. cok sukur suan dıplerın rengı sacımla aynı ton acılıyo sonucuna bakalım :)
bende sacımı ıkı kere koleston acıcı ıle actım cnm ya ama turuncu oldu sımdı 3 kez acsam bısey olur mu yada platın sarı alsam sarı olurmu bı fıkrın warmı?sımdııden tsk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?