Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açık sarı olan kısım değil. diğer taraf gibi olsun saçımın her yeri yeter zaten bana :)

Bunu bende merak ediyorum aslında.Saçım siyah zaten bende 2 ay önce çikolata kahveye boyadım ama sonuç olarak yine siyah.Ben şimdi karamel rengine nasıl geçerim?2 ay önce boyanmış saça işlem yapılırsa zarar görürmü?

palette açıcı ile açmak istemiyorsan biocarin açıcıyla aç derim zerre kadar yıpranma olmaz.. yada wellanın açıcısıda olabilir kuaför malzemleri satan yerlerde bulabilirsin .. benim de saçım siyahken kendim açtım hepsinden kullandım hiç bir yıpranma olmadı açıcıyı sürdükten sonra sürekli saçını kontrel et eğer hiç cesaret edemiyorsan saçının alt kısımlarında biraz uygula açıcıyı beklet süre tut en azından fikrin olur canımm

kızlar benim saçım şu an palette 6.88 nar kızılına boyalı durumda. böyle bordo gibi bir renk. şuan istediğim renkse küllü sarı. doğal saçımda koyu sarıya çalan bir kızıl. sizce saçımdaki bu tuhaf bordo kızılından açıcıyla kurtulmam mümkün mü. açıcıdan sonra saçımın iyice pembe olmasından korkuyorum. ne dersiniz açıcı üzerine küllü sarıya boyamak işimi görür mü sizce???

peki siyah kendi saç rengin miydi yoksa boya mıydı canım?

Ben 2 ay önce çikolata kahveye boyadım.Asıl saç rengimde zaten siyah.Yani boyanın üzerine açıcı sonrada tekrar boya sürmek 2 ay sonra saçın kopmasına neden olurmu?

Kızlar bıkac gun ıcerısınde sacımı palette nın yoğun acıcısı ıle boyıcam ve en yakın zamanda sıze fotosunu yollucam..bakalım nasıl bıseymişşş

ben palattenin açıcısını 3-4 kez kullandım..
3 gün önce yine açtım saçlarımı palette IL 1 ile..saçlarım çok koyu kahve boyalıydı ve altında da bir sürü kat boya vardı..
şu an saçlarım açık bakır karamel..
bir süre bekleyip palette fındık kabuğu ile boyayacağım..şimdilik bir yıpranma yok..

Canım ben de 5 ay önce boyadığım kızıl kahveden kurtulmak için palette yoğun renk açıcı kullandım şuan 40 dk oldu hala gözle görülür bir değişme yok en fazla 2 ton açıdı sanki.. ama benim saçlarım kalın telli bi de 2 kutu aldım uzun olduğu için kutuların birinden renk açıcı pudra tek çıktı normalde 2 tane olması gerekiyo gidip değiştirme gereği de duymadım belki pudra eksik olduğu için fazla açılmadı. yıpranma kısmını pek bilemiycem ama boyadan önce zeytin hint lavanta ve gül yağıyla bakım yapmıştım iki kez ve beyaz sabunla da kızılı akıtmaya çalıtım ama bir kere de mucizeler beklemek hayal sanırım.. boya alırken kutunun içinde eksik malzeme olup olmadığını kontrol edin derim..

haklısın tatlım..ben bir kere boya almıştım,eve bir geldim içinde oksidasyon losyonu yok..hadi kalktım gittim değiştirdim filan..
o pudralar da açılmaya etki ediyoyor ,ondan olabilir...
ben memnun kaldım Paletteden,daha önce de kullanmıştım..
şimdiki saçlarım kumral oldu,boyadım dün..
palette ile açmadan da neredeyse siyah gibi koyu bir kahveydi..ve kaç kat boya vardı..ama benim saçlarım ince telli,ondan da olabilir.30 dakika beklettim ve bayağı açık bir bakır karamel gibi oldu..

senin adına sevindim canım hoş bi renk olmuş o zaman.. ben de yıkadım 1 saat beklettikten sonra şimdi aynaya bakıp bakıp gülüyorum halime. bidaha mı kızıl aman aman.. şuan diplerim 2 cm kadar turuncumsu sarı, sonrasında 3 cm turuncu ve geri kalan kısmı soluk kızıl. ama yarın gidip çok açık küllü sarı alıyorum bu saç ya açılacak ya açılacak inşallah..

sımdı sacımı boyamaya gıdıyorum yogun acıcıyla.. döndüğümde görüşürüüzzzzzz kızlarr :)

suan sacımı boyadım ve beklemekteyım.. 20. dakıkadayım baya bı acılma oldu.. cok sukur suan dıplerın rengı sacımla aynı ton acılıyo sonucuna bakalım :)

geçen sene saçımı koyu kahveye boyadım sonra açık kahve yaptım şimdi paletteyle açsam ve palette altın karemele boyasam nasıl olur fikriniz var mı acaba çok mu açık olur...ve açılınca turuncu oluyor deniyor peki o turuncuyu bu renk kapatır mı

suan sacımı boyadım ve beklemekteyım.. 20. dakıkadayım baya bı acılma oldu.. cok sukur suan dıplerın rengı sacımla aynı ton acılıyo sonucuna bakalım :)

bende sacımı ıkı kere koleston acıcı ıle actım cnm ya ama turuncu oldu sımdı 3 kez acsam bısey olur mu yada platın sarı alsam sarı olurmu bı fıkrın warmı?sımdııden tsk ederm

bende sacımı ıkı kere koleston acıcı ıle actım cnm ya ama turuncu oldu sımdı 3 kez acsam bısey olur mu yada platın sarı alsam sarı olurmu bı fıkrın warmı?sımdııden tsk ederm

kolestonla paletteın acma kapasıtesının farklı oldugunu ve paletteındaha ıyı oldugunu duymustum.ben boyadım ve parlak sarı-turuncu arası bı ton oldu.ben tekrar acmaktan zıyade baska bı renge boyamak ıstyorum.. denemek gerek bende ya platın sarı yada küllü tonlarda bısey alıcam,bence o turunculuktan bıraz da olsa kurtulabılırz

koleston çok kullandım çok tatlı bir sarı oluyor parlak güzel saçı yıpratmasıda ayrıı tabı ama palette turunccu yapıyor bunu biliyorum

palette renk aciciyla sacimin rengini actim sari olmadi ama turuncu oldu.oda isikta rengi belli oluyor.sacimi at kuyrugu sekliyle toplaip altta kalanlari boyadim yani üstler dogal rengim.aslinda renk acininin etkisi dogal yerlerede biraz yansidi dogaly yerlerde hafif sarilik var neyse.ben simdi koyu kahverengi aldim aslinda acici yaptigim yerin rengi cok güzel ama üstleri boyamak istiyorum .döküldügü icin cok kötü gözüküyor.sorum su acaba yapacagim bu koyu kahve rengi boya dogal yeleri boyuycak ama actigim yerlerde olurmu?yoksa olurda bir süre sonra akarmi rengi? bu aksam banyo yapicam yapmadan önce ögrenmek istiyorum ona göre bi sekilde boyuycam!

Arkadaşlar bana da bi yardım etseniz... Bi merakla bi kaç yıl önceden saçımı siyaha boyadım bu 3-4 sefer devam etti. Çok pişman oldum. Bir türlü siyahlardan kurtulamıyorum. 3 parmak diplerim çıktı koyu kestane kendi rengim belki işe yarar diye bir hafta önce açık kestane boyadım. Diplerim açık kestane geri kalanlar siyah... Çok kötü bi görüntü oldu kendi başıma açmaya karar verdim. Kolestonun sıvı peroksiti denedim iki günde iki kere uyguladım azcık bi acılma oldu ama dikkatli bakınca. Bugünde iki tane bitkisel boya aldım markası Clemency. Biri ekstra açık sarı diğeri açık bakır sarı ikisinide bi günde uyguladım. Şimdi diplerim bakır rengi gerisi siyah kahverengi bakır iyice beter oldu... Lütfen bana bilinçli arkadaşlar yardım etsin en kısa zamanda düzelmelerini istiyorum dışarı çıkamıyorum bu saçlarla

http://safakirmak.co.tv/simge.jpg Uygulamalardan sonraki saçımın son hali.. 29 mayısta yakın bi akrabamın düğünü var bişeyler yapmam lazım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…