Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soyle bırsey geldı aklıma hanı dıpler kendı rengı olunca acıcı uygulandıktan sonra dıpler daha acık boyalı yerler koyu oluyor ya bunu engellmek ıcın ılk koyu renge boyasak sonra acsak olmazmı sempatiksalakcinni

kızlar saçlarım koyu kahve .palettenin 2 -4 tona kadar olan açıcısını alsam açık kahve olrmu saçlarım yoksa daha mı çok açılır.buğday tenliyim cokta sırıtmasını istemiyorum

Arkadaşlar ben bugün palette bronz kahveyi denedim saçlarımın uçlarına dogru siyah boya vardı oralar hiç deişmedi ama diplerim güzel oldu şimdi 2 hafta sonra renk açıcı kullanıp tekrar bronz kahve yapıcam olur mu sizce bu sefer? bir de renk açıcıdan hemen sonra yapsam boyayı olur mu ?

siyah boyalı yerlere sür açıcıyı.yıka kurut sonra bronz kahveye boya.ben öyle boyamıştım açıcının üzerine.

bende bıraz önce uyguladım renk acıcıyı saclarımı 6 ay once koyu kahveye boyamıstım sıyah gıbı druyordu cok tereddut ettim ama yınede kullandım sonuc saclarım karamel turuncu arası bı renk oldu acıldı cok şükür kurtuldum siyahlıktan yıprandımı yıpranmadımı şuan bişey diyemem çünki sac bakım kremini kullandıgım için şuan yumuşak ve yıpranmamıs gibi duruyor üzerine yarın ışıltılı kahve boyamayı düşünüyorum bu renkle nasıl gıdıp boya alıcam bilemiyorum ama:)))

kizlar benim saclarim koyu kahverengi kendi boyam, sizce bu aciciyi alsam iyi olur mi ve sacimi yipratir miii??? yardimci olun

saçınız koyu kahve boyalı diye anladım.eğer öyleyse turuncu olur saçınız.üzerine ne renk isterseniz boyayabilirsiniz.ama turunculuktan kurtulmak istiyorsanız küllü renklerle boyamanızı tavsiye ediyorum.

rica ederim.ama dikkat et bütün saçına eşit dağıt.bi kutu yetmez zaten saçların omzundan aşağıdaysa.iki kutu falan alırsın.

ben bakır rengi saçlarım için kolestonun açıcısını kullandım istediğim tona kadar açıp üzerini küllü sarıyla boyadım şuan saçlarım istediğim sarı oldu tabi bi 20 gün sonra yine küllüyle boyamayı düşünüyorum koleston biraz yıprattı tabi saçımı sonuçta açıcı yinede memnun kaldım diyebilirim

kızlarr ben bugüne kadar hiç bir boya işlemi uygulamadım saçıma nasıl yapılır hiç bilmiyorum ama kumral olsun istiyorum böyle sarımsı nasıl ulaşabilirim bu renge ilk açıcı sürüp duruladıktan sonra boya mı sürmeliyim? hiç bir fikrim yok aklım çok karıştı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler :)

saçında hiç boya yoksa açıcı kullanmadan da açık bir renk yapabilirsin.koyu sarı veya açık kumralla boyamayı bir dene istersen.saçın ne renk onu da bilmiyorum ama koyu kumral gibiyse bu iki renk işine yarayabilir.daha koyuysa sarı ile boyarsın.

img7.imageshack.us/img7/8169/20370273810263939273778.jpg

bu renge ulaşmaya çalışıyorum saçım avatardaki gibi koyu bir kumral, siyah değil.. hangi tonlarda boyarsam bu renge ulaşırım hiç bilmiyorum mesela loreal'in hangi rengi koyu kumralın üzerine boyandığında bu renk sonuç verir?

resmi göremiyorum ki canım.açtığın konudaki resimleri de göremiyorum.neden böyle anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…