- Konu Sahibi EU1
-
marianne999 teşekkür ederim canım cevabın için ewet dedin gibi çıkacak sonuç süpriz olacak ama o duruncu kafayla dışarı çıkmak sorun olacak...ben actıktan sonra kahve köpüğüne boyamayı düşünüyorum boyayı alırım eğer çok turuncu olursa değiştirtirim boyayı
saçım çok koyu değil ama ne renge boyasam kızıllar çıkıo
palette nin açıcısını aldım hatta sürdüm 10 dkka oldu şu an bir açılma yok ama 25 dkka sonra kontrol edın dıo kagıdında bakalım sonuç ne olacak
kızlar benim saçlarımda siyah boyalı palettenin yoğun açıcılarıyla açsam nasıl olur?? kimisi açıldı dio kimisi açılmadı ?? ben zaten sarı olmak istemiorum çikolata kahve gbi koyu renkler istiyorum siyah olmasında açtıktan sonra çikolata kahve yapsam tuttarmı??
benim saçımda siyah boya..koleston açıcı kullandım ben ama öyle açma falan olmadı sadece hafif rengini kırdı..ben yarım saat beklettim bilemiyorum belkide ondandır ..şimdi de palettenin açıcısını aldım onunla açıcam birazdan nasıl olucak bilmiyorum..ayrıca açıcıdan sonra boyayacağınız renk açık renk olmalı yoksa saç çok koyu olur.. bilginize...
saçımın rengini açtı baya..ama turuncu gibi oldu tabii..olsunn en azından açıldı gerisi önemli değil..ben bunun üstüne gizemli kahve boyucam ama hemen değil bikaç gün geçsin...sen karamel istiyosan bence boyayı alaçağın yerdeki kızlara falan danış yardımcı olsunlar..bende öyle aldım boyayı..ayrıca açıcı olarak palette kolestondan daha iyi gibi geldi bana
yok canım hiç önemli değil... normal boya gibi uyguluyorsun saçına..numarası falan yok palette yoğun renk açıcı diye geçiyor..saçımda yıpranma yada yanma falan yok sanmıyorum olacağını o yüzden tereddüt etme..benim siyaha yakın bir renkti ama siyah değildi saçım kestane gibiydi ..en son 1 yada 2 ay önce boyamıştım galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?