Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanyana koyunca benziyor sanki. yukarıdaki bu boya loreal preference 8.3 koyu sarı dore.ama senin saçın bir de koyu.o yüzden 10lu veya 11li numaralara bakmalısın.koleston perfect 11.3 varmış mesela . sana uyar gibi geldi.bak bi rengine:

Eklentiler

• $11.3.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 104
bu iki üründe tam bir saçmalık ya...saçlarımı kestirdim kendi doğal rengi kaldı ikisinide dürdüm kıpkırmızı oldu ki kumral bir insanım..inanın hiç ama hiç tabsiye etmiyorum üzerine boyada tutmuo bunun ya akıo devamlı.

evet benziyorlar.. 11.3ü uyguladığımda saçımın koyuluğunu da hesaba katarsak anca tutar sanırım ama koleston hakkında iyi yorumlar okumadım.. neyse deneyeceğim artık en kısa zamanda sonucu burada yazarım. teşekkürler herşey için :)

koleston fazla yıpratıyor.ben de kullanmaktan kaçınıyorum kolestonu ama beğendiğim renk kolestonda diye yine koleston aldım.kolay gelsin inşallah istediğin gibi bi renk çıkar. vereliniortak

kızlar aklıma bişi takıldı ben de saçımı ilk kez acık bi renge boyatmak istiyorum.saçım baya siyah acık kızıl gıbı bısı yapıcam açıcı gerekiyo gibim sanki siz ne dersiniz?
bir de bu açıcılar saçın karakterini değiştirirmi yani dipten cıkanlarda acık cıkmasın soraa

açıcı kullanmamanı tavsiye ederim.ilk boyama olucak madem saç boyalarıyla halledebilirsin bence.ilk önce çok açık sarıyla falan boyayıp saçının rengini açarsın.bikaç hafta sonra da istediğin kızılı boyarsın.ilk boyamada kızıl kullanmayın derler hep zaten.saçı diğer renklere göre çok daha fazla yıpratıyormuş.hem de istediğin rengi de kolaylıkla tutturabilirsin iki boyamayla.
ben boyamaya başlayalı 5 ay gibi bi zaman geçti.bazı saç telleri beyaz çıkmaya başladı.ister istemez değişiyor saçın yapısı.boya yaparken saçtaki pigmentlerle oynuyoruz çünkü.ama onun dışında kırılmasını yıpranmasını incelmesini önlemek kolay.haftada iki defa saç maskesi uygularsan saçların oldukça toparlanıyor.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

birde bu açıcıların işe yarar olabilme ihtimali saç kalınlığınada bağlı saçınız çok kalınsa ve saçınız siyahsa çok açamayabilir ama ince telli ve sağlıklı bir siyah saçınız varsa açar ve çok açık renkler kullanmadığınız sürece üzerine süreceğiniz renkler tutar. ince telliler için avantaj tabi ama daha fazla yıpranabilir de oda saçınızn sağlığı ile alakalı. bazen sağlıklı ince saçlar sağlıksız kalın saçlardan daha az yıpranıyor.

bn saçımı bundan 6 ay önce siyaha boyamıştım tabi uzayınca dipler kendi rengi uçlar siyah oldu.palettenin yoğun açıcısını alıp kullansam sonrada üzerine kahve tonlarında bi renge boyasam olurmu kullananlar beni bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim..

olur tabi ama kendi saçına sürme açıcıyı.sadece siyah yerlere uygula.kendi saçın boyayı hemen alır zaten madem kahverengi boyamayı düşünüyorsun.

bn daha açık bi renk tutmaz düşüncesiyle kahverengi dedim ama daha açık bi renk tutar mı acaba?t.ederim cevapladığın için..

selamlar,
bugün saçlarımı boyattım. katalogda gösterdiğim renk karameldi ama resimdeki gibi oldu. hiç memnun değilim. bayram bayram sıkıntıya girdim. bunu nasıl açabilirim. yarın denesem saçım yanar mı ?

bn daha açık bi renk tutmaz düşüncesiyle kahverengi dedim ama daha açık bi renk tutar mı acaba?t.ederim cevapladığın için..

şimdi gördüm mesajını.saçının ne kadar açılıcağına bağlı ne kadar açık renk kullanabiliceğin.kahverengi garanti tutar ama kumral veya karamel tonları için bişey diyemem.ama kahverengiden daha açık bi renge boyamayı düşünüyorsan yoğun renk açıcıyı iki defa uygulamalısın.siyahtan tek işlemle kumrala açamazsın diye düşünüyorum.bi hafta arayla saçının rengini açman gerekicek büyük ihtimal.

arkadaşım sakın saçını açmaya kalkışma bayram bayram.bu renk çok güzel ama zaten böyle kalmaz.bi hafta beklersen saç rengin açılıcaktır.yeni boyandığında boyanın rengi bi ton koyu olur her zaman.üç dört yıkama açılmasına yeter.boş yere de saçlarını yıpratma derim ben.

canım çok güzel olmuş saçların yaa nasıl yaptın boyamana dahı gerek yokmuş ne kadar beklettin saçında açıcıyı

kızlar saçı açıcıyla açtıktan sonra ne renge boyamak gerekir geçmiş sayfaları inceledğim kadarıyla resim koyan arkadaşlarda bariz turunculaşmalar olmamış boyayan arkadşların tecrübelerine danışmak istiyorum ...istediğimiz renge boyayabilirmiyız yoksa illa küllü renkleremi boyamak gerekir...
bugun kuafore gittim kararlıydım yaptırcaktım ama tawırları beni sinir etti güvende vermedi açıkcasıkötükedihüso...kafaya koydum kötüde olsa kendim yapacam

saçın açılmadan önceki rengi çok önemli. eğer saçında siyah boya warsa açılınca turuncu oluyo. ama tek ton değil, açıklı koyulu oluyo.

saç kızılsa açıldığında komple açık turuncu oluyo, bende öyle oldu. ama bazı arkadaşlar kızıldan açıp sarı olduğunu söylemişler, demekki o da olabilio,

sonuçta açtığında saç tek ton olmuyo, we alacağın sonuç da asla tam olarak önceden bilinemez. önce saçının rengini aç, boyanı sonra al. eğer turunculu olursa küllü bi renkle boyarsın. olmazsa zaten istediğin renge boyayabilirsin =) kaydirigubbakcemile3

marianne999 teşekkür ederim canım cevabın için ewet dedin gibi çıkacak sonuç süpriz olacak ama o duruncu kafayla dışarı çıkmak sorun olacak...ben actıktan sonra kahve köpüğüne boyamayı düşünüyorum boyayı alırım eğer çok turuncu olursa değiştirtirim boyayı
saçım çok koyu değil ama ne renge boyasam kızıllar çıkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…