yanyana koyunca benziyor sanki. yukarıdaki bu boya loreal preference 8.3 koyu sarı dore.ama senin saçın bir de koyu.o yüzden 10lu veya 11li numaralara bakmalısın.koleston perfect 11.3 varmış mesela . sana uyar gibi geldi.bak bi rengine:
evet benziyorlar.. 11.3ü uyguladığımda saçımın koyuluğunu da hesaba katarsak anca tutar sanırım ama koleston hakkında iyi yorumlar okumadım.. neyse deneyeceğim artık en kısa zamanda sonucu burada yazarım. teşekkürler herşey için :)
bn saçımı bundan 6 ay önce siyaha boyamıştım tabi uzayınca dipler kendi rengi uçlar siyah oldu.palettenin yoğun açıcısını alıp kullansam sonrada üzerine kahve tonlarında bi renge boyasam olurmu kullananlar beni bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim..
bn daha açık bi renk tutmaz düşüncesiyle kahverengi dedim ama daha açık bi renk tutar mı acaba?t.ederim cevapladığın için..
selamlar,
bugün saçlarımı boyattım. katalogda gösterdiğim renk karameldi ama resimdeki gibi oldu. hiç memnun değilim. bayram bayram sıkıntıya girdim. bunu nasıl açabilirim. yarın denesem saçım yanar mı ?
slm kızlar benim saç rengim çok canlı bi kızıldı sıkıldım ve rengini açmaya karar verdim palette nin yoğun açıcısını kullandım
ama dip bayam da gelmişti 5 santim den fazla olabilir ben sadece kızıl olan bölümlere sürdüm boyayı kendi saç rengime sürseydim civciv sarısı oluyo şimdi kızılın rengi bu oldu
tahminim buydu zati şimdi kızlar size soruyorum acaba hangi renge boyasam saçımı
bu renk mi?
bu renk mi?
kara veremedim fisfisfis
kızlar saçı açıcıyla açtıktan sonra ne renge boyamak gerekir geçmiş sayfaları inceledğim kadarıyla resim koyan arkadaşlarda bariz turunculaşmalar olmamış boyayan arkadşların tecrübelerine danışmak istiyorum ...istediğimiz renge boyayabilirmiyız yoksa illa küllü renkleremi boyamak gerekir...
bugun kuafore gittim kararlıydım yaptırcaktım ama tawırları beni sinir etti güvende vermedi açıkcasıkötükedihüso...kafaya koydum kötüde olsa kendim yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?