Saç Rengi ve Saç Boyama palette yoğun renk açıcı kullananlar

Vee ben de bugün paletteyle açmış bulunmaktayım oh be kurtuldum sonunda o siyah saclardan ;)

Vee ben de bugün paletteyle açmış bulunmaktayım oh be kurtuldum sonunda o siyah saclardan ;)
Merhaba tatlım ya benimde saçım şu an siyah.siyah saçı ne kadar açıyo?ben kumral istiyorum açıyosada bi kutu yetermiki?saçlarımda uzun sutyen hizasında ama çok gürdeğil bu açıcının fiyatı ne kadar?

Ben en son 4 ay önce boyamıstım siyaha sonrasinda hiç boyamadım,bazı yerleri akmıstı ama orta kısmı tamamen siyahtı,direk kumral olmaz en az iki defa açman gerekir bence.fiyatı 10 liraydı, ben de kumral istiyorum bugun actim,yarinda acık küllü kumrala boyiycam bi ay sonrada tekrar acmayi dusunuyorum

Yalnız ilk açıldığına öyle sapsarı saçlar bekleme :) en fazla iki üç ton açılıyo ama ben buna bile şükrettim.saclarin uzunsa iki kutu alman gerekiyor

Yalnız ilk açıldığına öyle sapsarı saçlar bekleme :) en fazla iki üç ton açılıyo ama ben buna bile şükrettim.saclarin uzunsa iki kutu alman gerekiyor
Teşekkürler sanırım yoğun açıcı ile değil mavi tozla açmam lazım benim çünkü ben iki buçuk ay önce boyamıştım

ben de saçımı 1 hafta önce loreal mausse çok açık balkahveye boyadım saçımın kendi rengi kumraldı. beğendiğim bi renk olmadı, acaba palette açıcıyla açıp küllü sarıya boyasam tutar mı sizce? bir de açıcıyı uyguladıktan ne kadar süre sonra boyama yapabiliyoruz?

Rica ederim inş. bi an önce kurtulursun sende :)[/QUOTE

benim bir sorum olucak benim saçlarım çok dökülüyor, ince telli ve az şuanda saçlarım kızılımsı koyu bir renk palettenin ultra açıcısını kullanırsam ne kadar zararla açabilirim saçımı.

Şimdiden teşekkür ederim..

Heralde sacin turuncumsu bi renk olur dye tahmn ediyorum canim ama bide ssacin cok dokuluyorsa bence zarar verebilir kimyasal sonucta

Benim saçlarımda dökülüyordu ve ince telliydi tabi ki zararı oldu ama öyle abartılacak kadar yanmamıştı saçlarım hem ben kurtulmak için her yolu deniyordum o sıralar :) gözümü karartıp boyamıştım

Benim saçlarımda dökülüyordu ve ince telliydi tabi ki zararı oldu ama öyle abartılacak kadar yanmamıştı saçlarım hem ben kurtulmak için her yolu deniyordum o sıralar :) gözümü karartıp boyamıştım
Yanmamisti derken palettedenmi bahsediyosun zarar verdimi yani sacina az da olsa?

canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim eplusy.
Çok işime yarayan bi topik oldu.
Benim saçımda şuan siyah boya var.
Ama rengi açılmış kızıl kahve gibi bi renk.
Koyu yine de.
Açıcı kullandıktan sonra renk mutlaka sarı olmalı ve turunculuk asla olmamalı,çünkü üzerine mavi yapacağım.
Sanırım 2 kere açmam gerekecek benim:KK31:

merhaba, bi şey sormak istiyorum. benim saçlarım sarıydı bi anlık gafletle küllü kumral boyadım leş gibi bi şey oldu üstüne 1 ay aralıklarla palette 4 numara boyadım kahve saçım oldu ama çıldırdım hiç memnun değilim aylardır bu kafayla yaşıyorum.. yağ bakımı falan aktı bayağı. ama koyu yine de, açık kahve gibi. dipler 5 cm gelmiş vaziyette. manic panic purple haze boyamak istiyorum açıp, bu açıcıyla kendim açmaya çalışsam yakar mıyım? bi fikriniz var mı? ince telli ama dayanıklı saçım.

Canım seninle ayni islemleri bende yaptım.ama en son siyaha boyadım.bende bunların hepsini iki hafta içinde yaptım.5 kutu acici kullandım siyahtan dönmek için.turunculuklari kapatamadim.küllü kymrala boyadım pes edip.yeşil oldu.kizdim siyah yaptım yine.pişman oldum.iki kez banyoda defalarca beyaz sabunla yıkayıp baya akittim siyahi.bugünde iki paket palette yoğun aciciyla yine açtım.az turunculuk var.yarin bir kutu daha açıcı alıp birkez daha acacagim .yani korkma.açıyor.

Canım seninle ayni islemleri bende yaptım.ama en son siyaha boyadım.bende bunların hepsini iki hafta içinde yaptım.5 kutu acici kullandım siyahtan dönmek için.turunculuklari kapatamadim.küllü kymrala boyadım pes edip.yeşil oldu.kizdim siyah yaptım yine.pişman oldum.iki kez banyoda defalarca beyaz sabunla yıkayıp baya akittim siyahi.bugünde iki paket palette yoğun aciciyla yine açtım.az turunculuk var.yarin bir kutu daha açıcı alıp birkez daha acacagim .yani korkma.açıyor.
canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.

Palette yoğun açıcı kullanıyorum canım ben.bugun dediğim gibi iki kutu daha alıp açtım.palette 10.2 ile de boyadım.ve şuan platinim.benim sacima iki kutu gidiyor açıcı.omuzlarda saclarim.ve ben hicbir boyayı yada aciciyi şişesinde hatırlamıyorum.boya köşesinde hazırlayıp yine boya fırçasıyla suruyorum.yıprandı tabi biraz ben üst üste çok açtım ama dipler değil.uçlar.birde tavsiyem.boyarken saclarinizi karisiminizin içine biraz zeytinyağı koyun.oksidan gözenekleri acmisken oda bakım yapıyor.bir de benim sacim koyu.diplerim.koyu siyaha yakin.

Palette yoğun açıcı kullanıyorum canım ben.bugun dediğim gibi iki kutu daha alıp açtım.palette 10.2 ile de boyadım.ve şuan platinim.benim sacima iki kutu gidiyor açıcı.omuzlarda saclarim.ve ben hicbir boyayı yada aciciyi şişesinde hatırlamıyorum.boya köşesinde hazırlayıp yine boya fırçasıyla suruyorum.yıprandı tabi biraz ben üst üste çok açtım ama dipler değil.uçlar.birde tavsiyem.boyarken saclarinizi karisiminizin içine biraz zeytinyağı koyun.oksidan gözenekleri acmisken oda bakım yapıyor.bir de benim sacim koyu.diplerim.koyu siyaha yakin.
cevabın için çok sağol cnm hani oksidasyon losyonu ile bir pudra var içinde onu ayrı bir siyah kaba boşaltıp yapsam bir zararı olmaz değilmi boya tutmamazlık yapmaz asiti flan kaçarmı acaba ondan kullananlara sorayım dedim yani onun şişesine pudrayı falan boşaltamak zor geliyo öyle sürmek sen öylemi yaptın acaba?

cevabın için çok sağol cnm hani oksidasyon losyonu ile bir pudra var içinde onu ayrı bir siyah kaba boşaltıp yapsam bir zararı olmaz değilmi boya tutmamazlık yapmaz asiti flan kaçarmı acaba ondan kullananlara sorayım dedim yani onun şişesine pudrayı falan boşaltamak zor geliyo öyle sürmek sen öylemi yaptın acaba?[/QUOT

Back
X