- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tatlım ya benimde saçım şu an siyah.siyah saçı ne kadar açıyo?ben kumral istiyorum açıyosada bi kutu yetermiki?saçlarımda uzun sutyen hizasında ama çok gürdeğil bu açıcının fiyatı ne kadar?Vee ben de bugün paletteyle açmış bulunmaktayım oh be kurtuldum sonunda o siyah saclardan![]()
Teşekkürler sanırım yoğun açıcı ile değil mavi tozla açmam lazım benim çünkü ben iki buçuk ay önce boyamıştımYalnız ilk açıldığına öyle sapsarı saçlar bekleme :) en fazla iki üç ton açılıyo ama ben buna bile şükrettim.saclarin uzunsa iki kutu alman gerekiyor
Rica ederim inş. bi an önce kurtulursun sende :)[/QUOTE
benim bir sorum olucak benim saçlarım çok dökülüyor, ince telli ve az şuanda saçlarım kızılımsı koyu bir renk palettenin ultra açıcısını kullanırsam ne kadar zararla açabilirim saçımı.
Şimdiden teşekkür ederim..
Yanmamisti derken palettedenmi bahsediyosun zarar verdimi yani sacina az da olsa?Benim saçlarımda dökülüyordu ve ince telliydi tabi ki zararı oldu ama öyle abartılacak kadar yanmamıştı saçlarım hem ben kurtulmak için her yolu deniyordum o sıralar :) gözümü karartıp boyamıştım
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim eplusy.
Çok işime yarayan bi topik oldu.
Benim saçımda şuan siyah boya var.
Ama rengi açılmış kızıl kahve gibi bi renk.
Koyu yine de.
Açıcı kullandıktan sonra renk mutlaka sarı olmalı ve turunculuk asla olmamalı,çünkü üzerine mavi yapacağım.
Sanırım 2 kere açmam gerekecek benim![]()
canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.Canım seninle ayni islemleri bende yaptım.ama en son siyaha boyadım.bende bunların hepsini iki hafta içinde yaptım.5 kutu acici kullandım siyahtan dönmek için.turunculuklari kapatamadim.küllü kymrala boyadım pes edip.yeşil oldu.kizdim siyah yaptım yine.pişman oldum.iki kez banyoda defalarca beyaz sabunla yıkayıp baya akittim siyahi.bugünde iki paket palette yoğun aciciyla yine açtım.az turunculuk var.yarin bir kutu daha açıcı alıp birkez daha acacagim .yani korkma.açıyor.
cevabın için çok sağol cnm hani oksidasyon losyonu ile bir pudra var içinde onu ayrı bir siyah kaba boşaltıp yapsam bir zararı olmaz değilmi boya tutmamazlık yapmaz asiti flan kaçarmı acaba ondan kullananlara sorayım dedim yani onun şişesine pudrayı falan boşaltamak zor geliyo öyle sürmek sen öylemi yaptın acaba?Palette yoğun açıcı kullanıyorum canım ben.bugun dediğim gibi iki kutu daha alıp açtım.palette 10.2 ile de boyadım.ve şuan platinim.benim sacima iki kutu gidiyor açıcı.omuzlarda saclarim.ve ben hicbir boyayı yada aciciyi şişesinde hatırlamıyorum.boya köşesinde hazırlayıp yine boya fırçasıyla suruyorum.yıprandı tabi biraz ben üst üste çok açtım ama dipler değil.uçlar.birde tavsiyem.boyarken saclarinizi karisiminizin içine biraz zeytinyağı koyun.oksidan gözenekleri acmisken oda bakım yapıyor.bir de benim sacim koyu.diplerim.koyu siyaha yakin.
cevabın için çok sağol cnm hani oksidasyon losyonu ile bir pudra var içinde onu ayrı bir siyah kaba boşaltıp yapsam bir zararı olmaz değilmi boya tutmamazlık yapmaz asiti flan kaçarmı acaba ondan kullananlara sorayım dedim yani onun şişesine pudrayı falan boşaltamak zor geliyo öyle sürmek sen öylemi yaptın acaba?[/QUOT