İt(o) filmini mi izledin küçükken. Ben çok korkmuştum o filmden:18::18:
Biri de polisten korkuyordu bugün burada.
Korkular bugün patladı
Bence de psikolojik rahatsızlık bir an önce tedavi olmalısınız
Çocuklar palyaçoyu sever, ileride bir çocuk sahibi olursanız ve çocuğunuz palyaçonun yanına gitmek isterse
ne yaparsınız bilemiyorum. :)
Kızlar Merhaba. Size garip gelebilir,öncelerde erkek arkadaşıma da garip gelmişti ama ben palyaçolardan çok korkuyorum. Nedenini bilmiyorum,küçüklüğümden bununla ilgili bir anım yok. Erkek arkadaşım yanımdayken önümüze AVM'de veya başka bir yerde palyaço çıktığında sımsıkı sarılıyordum koluna. Artık o da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu konuda biraz araştırma yaptım. Ve bununla ilgili bir hastalık duydum. "Koulrofobi". Yani palyaçolardan korkma hastalığı. Tedavisi var mı? Benimkisi de hastalık mıdır? Yaşayan var mı bu durumu yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler
ilginç ismi bile varmış, benim oğlumda palyoçadan korkuyor, avm de falan görse hemen yolunu değiştirir, bence fizyolojik bi şekilde korkuyu hissetmiyosan doktora gitmene gerek yok
korku filmlerinde çok yoğun kullanılıyo palyaço, çocukken falan izlemiş olabilirsin, hatırlamıyor olabilirsin
Bilemiyorum. Size bir öneri oğlunuzu yaklaştırmayın palyaçolara :) :) Daha çok korkar,size de güvenmez sonra :)
malesef babası öyle saçmalıklar yapıyo bazen, milletçek insanı korktuğu şeye iterek eğlenmek gibi garip alışkanlıklarımız olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?