- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Mace, senin profil resmin de çok ürküttü beni :18:
stephen king'in o'yu mu okudun
kusura bakma ama dikkat çekilmek için açılmış gibi geldi bana başlık. palyaçodan korksan nolur, korkmasan nolur. sanki heryer palyaço kaynıyor.
Kızlar Merhaba. Size garip gelebilir,öncelerde erkek arkadaşıma da garip gelmişti ama ben palyaçolardan çok korkuyorum. Nedenini bilmiyorum,küçüklüğümden bununla ilgili bir anım yok. Erkek arkadaşım yanımdayken önümüze AVM'de veya başka bir yerde palyaço çıktığında sımsıkı sarılıyordum koluna. Artık o da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu konuda biraz araştırma yaptım. Ve bununla ilgili bir hastalık duydum. "Koulrofobi". Yani palyaçolardan korkma hastalığı. Tedavisi var mı? Benimkisi de hastalık mıdır? Yaşayan var mı bu durumu yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler
Kızlar Merhaba. Size garip gelebilir,öncelerde erkek arkadaşıma da garip gelmişti ama ben palyaçolardan çok korkuyorum. Nedenini bilmiyorum,küçüklüğümden bununla ilgili bir anım yok. Erkek arkadaşım yanımdayken önümüze AVM'de veya başka bir yerde palyaço çıktığında sımsıkı sarılıyordum koluna. Artık o da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu konuda biraz araştırma yaptım. Ve bununla ilgili bir hastalık duydum. "Koulrofobi". Yani palyaçolardan korkma hastalığı. Tedavisi var mı? Benimkisi de hastalık mıdır? Yaşayan var mı bu durumu yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler
Çok sevimsizler,hiç sevmiyorum.
Ayrıca ben de korkuyorum zaman zaman.
İt(o) filmini mi izledin küçükken. Ben çok korkmuştum o filmden:18::18:
inanmıyorum yaa , bende bir tek ben yaşıyorum sanıyordum bu korkuyu( demek varmış benim gibi ,
ben küçükken bir film seyretmiştim o filmden sonra oldu bende ..
filmin ismini falan hatırlamıyorum ama ... şimdi sokakta açılışlarda vs oluyor ya hani veya avm lerde görür görmez yolumu değiştiririm hemen , hem korkuyorum hemde hiç sevmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?