Palyaço korkum.

selamlar,

eğer bu durumdan ciddi manada rahatsızlık duyuyorsanız psikolojik destek almanız gerekmekte. bu tip korkular genelde kişinin bilinçaltında olan duyguların belli bir nesneye -kişinin farkında olmadan- yönlendirilmesi sonucu ortaya çıkıyor. muhtemelen yaşadığınız bir olay sonucu hissettiğiniz korku ya da farkı bir takım duygular palyaço nesnesinde kendini göstermiş.

tabii ki tedavi olmak zorunda falan da değilsiniz, bu gibi vakalar hemen hemen herkeste görülüyor, tedavi için başvuranlar genellikle hayatı bu korkularından ileri derecede etkilenenler ama dediğim gibi bu tip durumlarda psikolog/psikyatrist desteği almadan aldatmak oldukça zordur.

geçmiş olsun :) sevgiler

ben korkmuyorum ama palyaçolarla ilgili bi korku filmi vardı onu izledikten sonra itici gelmeye başladılar

Benim oğlum da korkuyor, yolunu değiştirir gördüğünde. Açıkçası bende hazetmiyorum hiç sevimli komik gelmiyorlar bana. Gerçi benim ki biraz da Stephen King- It romanındaki Pennywise yüzünden olabilir

​O pennywise iğrenç ya :26::26::26::26:

benim yeğenimde çok korkuyor şuan 11 yaşında ama ilerde ne olur bilmem hele 5-6 yaşlarındayken markette karşımıza çıkmıştı aklını oynatıcaktı çocuk halada gördümü kaçar umarım geçer onunki geçmiş olsun sizede.

En korktuğum şeydir. Yalnız olduğumu düşünüyordum.
Bir palyaço kadar hiçbir şey iliklerime kadar titretemez beni.
Çok iyi anlıyorum sizi.

ben de çok korkuyorum gördüğüm gibi yolumu değiştiririm hiç bakmam hızlıca uzaklaşırım ağlayasım geliyo görünce yaa ne komik bi korku kızlar
bi keresinde bi palyaco beni zorla öpmüştü o yüzden olabilir diyorum sanki ondan sonra basladı bu korku çok tuhaf

stephen king'in o'yu mu okudun
kusura bakma ama dikkat çekilmek için açılmış gibi geldi bana başlık. palyaçodan korksan nolur, korkmasan nolur. sanki heryer palyaço kaynıyor.

stephen king'in o'yu mu okudun
kusura bakma ama dikkat çekilmek için açılmış gibi geldi bana başlık. palyaçodan korksan nolur, korkmasan nolur. sanki heryer palyaço kaynıyor.

Hayır. Korksam nolur korkmasam nolur mu ? Bence siz hayatınızda hiç korku yaşamamışsınız. İnsanın içinde bir korku varsa,bu korkuyla sürekli olarak yüzleşmesi gerekmez. :)

inanmıyorum yaa , bende bir tek ben yaşıyorum sanıyordum bu korkuyu ( demek varmış benim gibi ,
ben küçükken bir film seyretmiştim o filmden sonra oldu bende ..
filmin ismini falan hatırlamıyorum ama ... şimdi sokakta açılışlarda vs oluyor ya hani veya avm lerde görür görmez yolumu değiştiririm hemen , hem korkuyorum hemde hiç sevmiyorum yaa

var canım böyle fobisi olanlar. benim bir arkadaşımda da var. bi kaç seans terapi alabilirsin bununla ilgili belki faydası olur.

Saçma korkularım vardı.10 sene önce filan sanırım Tatilya'ya gitmiştik.Bi palyaço elimden tutmuş dans etmişti animasyon gösterisi için.
Allahım ne ağlamıştım rezil olmuştum
Bi de Zeki Müren'den korkardım ben.Hala da çok sevdigim söylenemez rahmetliyi.Küçüklükten kalma bir korku işte.

Palyaço korkusu yaygın bir korku türü,eğer ciddi derecede bir korku varsa destek almanızı öneririm.
Bende de korku değil de aşırı derecede bir antipati,görünce rahatsız olma durumu var.
Bir anım var küçükken ondan mıdır acaba.
Çocuktum,ailemle sahilde bir yerde yemekteyiz,bir süre sonra ben kalkıp deniz kenarına,taş toplamaya gittim.
Tam güzel bir taş bulup denize yaklaştım,eğildim taşı almak için vee bir dalgayla her yerim ıslandı,dalga dengemi kaybettirdi düştüm,kalkana kadar ikinci dalgayı da yedim.
Tabii ağlamaya başladım kalkıp gitmek zorunda kaldık,trafiğin sıkışık olduğu bir yerde arabanın camından bir palyaço bana bir şey uzattı,bir yerin açılışı varmış.
O ıslak ve sinirli halimle bana aşırı itici görünmüştü palyaço.
Hiç sevmem kendilerini.

Evet palyaço korkusunu biliyorum.Ama gerçekten tedavilik kadar rahatsız edici mi bilemeyeceğim.Çünkü sık sık karşılaştığın hayatının içinde hep olan bir şey değil.Çok şükür ki kapalı alan fobisi,yükseklik,karanlık fobisi gibi insanları çok zor durumda bırakan fobiler var.Ben de ramazan davulcusundan korkuyorum:) Ciddi ciddi duyduğumda yorganımın altına giriyorum,duymamaya çalışıyorum,uyanıkken de sesi duymamak içni elimden geleni yapıyorum.Hiç hayatımda kendilerini görmedim(yani elinde davuluyla bir ramazan davulcusu).Korkumun sebebi bu da olabilir.Gaybden ses duymak gibi bir şey..

Son düzenleme:
bu konuda tek değilmişim demekki bende çok korkuyorum palyaçolardan kanım donuyo sanki görünce tek buda değil bide kuklalar beni çok korkutur :18:

İt(o) filmini mi izledin küçükken. Ben çok korkmuştum o filmden:18::18:

ayyyyy benım kız kardesım ve kuzenımın kucukken evde tek basımıza ızleyıp cılgına dondugumuz fılm oooooo...palyaco fobısı olmasada sevımsız gelıyorlar o fılmden sonra.ayrıca bu kadar yaygın bır durum oldugunuda bılmıyordum kızlar ya sasırdım valla.neysekı sosyal hayatta devamlı karsılasılacak bısey degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…