• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk kayınvalide yoktur.

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Düne kadar tersini düşünen ben artık başlıktaki gibi düşünüyorum. Ben hamileyim mide problemim ve kas agrilarım fazlaca var.k.vye gelince evin tüm işine yardım ederim.iş zamanı oturmam açıkcası.kaynimin nişanı dolayısıyla görümcemde burada kayınvalidem, biz beraber iş yaparken görümcemi övüp duruyor,görümcemin kızını övüyor iş yapma konusunda.böyle şeyleri kafaya takmaya gerek görmem ama batıyor ya bi iki bu tarz konu da
olunca.

Anneler bazen istemsiz olarak kendi cocuklarini ovebilir. Cok da takilma derim ben canim

Bir tek bu değil ki canım.eltimi her konuya sokar mutlaka ve hep bana eltimin adıyla hitap eder.her zaman olunca rahatsız oluyorum artk art niyet arıyorum

Anneler bazen istemsiz olarak kendi cocuklarini ovebilir. Cok da takilma derim ben canim

Normal kendi çocuğunu övecek tabi neden gelinini övsün ki:KK53:

bu bebeklikten bu yana böyledir insanların çoğu kendi çocuklarıyla elalemin çocuklarını kıyaslayıp dururlar.

aslında övdüğü kendisi bak ben nasıl kız yetiştirmişim diyor aklınca (bu benim eserim diyor)

tek övünülücek yanı bu demek ki kadıncağızın madem yaranamıyorsun yapma iş filan öyle de yaranamıyorsun

yapmasan da aynı şekilde yaranamayacaksın emeğine yazık

mükemmel kızıyla torunu halleder

Ben olsam yapmam. Kizin dah iyi yapiyormus bu haftada o yapsin derim. Eltimin adiyla sesleniyoesada her defasinda onu bozarim birkac sefer sonra tapmaktan vazgecer.

Siz hamilesiniz ve evde de gorumceme var neden iş yapiyorsunuz?
Hamile olmasaniz tamam diyecegim ama sizin dusunmeniz gereken bir de bebeginiz var. Hem yorgunluktan hem de uzuntuden Allah korusun bebeginize zarar verebilirsiniz...

İsimleri karıştırıyordur. İş konusunda ise güzelce konuşun, anlayacaktır.Kırıldığınızı dile getirin.İletişim birçok şeyi çözer.

Niye isini gucunu yapip yaranmaya calisiyosun ki bu halinle, yaranamayacagin belli, otur dinlen evinde.
Ve evet hak veriyorum pamuk kayinvalide yoktur bence de:KK53:

Benimki benim isimle kendininkini kiyaslar birak kizi filan. Hic takilma kolayi var. Dogru soyluyosun anne ben de farkettim ablam daha iyi yapiyor abla bi el atsana de ve kenara cekil bak bunu iki kere yap. Senden iyisi olacak mi
herseye takilmayin

İyi fikirmiş :)

Benimki benim isimle kendininkini kiyaslar birak kizi filan. Hic takilma kolayi var. Dogru soyluyosun anne ben de farkettim ablam daha iyi yapiyor abla bi el atsana de ve kenara cekil bak bunu iki kere yap. Senden iyisi olacak mi
herseye takilmayin

hamile bayansın çok hassas dönemlerin senin hormon değişimleri oluyor böyle düşünmen çok normal ama takılma boşver gelip geçici böyle şeyler can sıkmaya bile değmez hem kızını övmesi çok normal ayrıca bu kaynanalar gelinlere hiç dokunmasın istiyorsunuz ama oğlu sonucta yani kaç yıl boyunca ütsünü yemeğini vb herşeyini yapan insan keza sizin annenizde öyle ama kız annesinden ziyade oğlan annesi olmak çok farklı buna göre düşünün biraz çok da takılmayın bebeginizi düşünün

Hamilesin canım niye yapıyorsun ki bir yap ıkınıcıyı bırak. Eltinin adıyla aeslenıyorsa bakma nıye bakmıyon deyınce kendu adını hatırlat. Pamuk kaynana varda okadar azki farkedılmıyotlar. Allah yardımcın olsun

birlik mi oturuyosun canım? yapmayıver hamilesin sen bundan daha mühim bişe olmaz yani ne olursa olsun kayınvalide bizim annemiz gibi olamaz bizde onun gözünde kızı gibi olamayız hiç yaranılmaz yani kendini yormaa boşuna hamile halinle yorduğunla kalırsın

Canim bende var 5 elti ve ben nisanliyim daha ama kayinvalidem bana bazen bi buyuk eltimin adiyla hitap ediyor aliskanliktan bi de yasi da var baya. Bizimkilerinde evi ayri ama yasli oldugu icin kayinvalidem eltimler arada cikar yardım ederler bende gittikce yardım ederim ama hic sen otur yapma ya da sen guzel yapiyorsun diye birini kayirdigini duymadim umarim ilerde de duymam. Hamilesin bunu biliyor ve görüyo buna ragmen boyle yapiyor onun karakterinde sorun var canim sen esinle arani iyi tut hersey yoluna girer.

Back
X