• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk kayınvalide yoktur.

Hakikaten iyi fikir dene mutlaka. 4×4 luk is yapacan da neyi ispatlayacan kime ispatlayacan. Ayrica insanin isle kendini ispatlamasinanda gerek yok.sakin kendini ya da anneni BEN DE , ANNEM DE diye baslayan cumlelerle ovmeye kalkip onlarin yaptigi basitligi yapmayin. En kotu gulup gecin. Insan ilk zamanlar ozeniyor takdir
İyi fikirmiş :)
bekliyor da hic gerek yok. Yik isleri sonra sen kendi kendini takdir edersin ne akilli kadinim diye :)

Bir tek bu değil ki canım.eltimi her konuya sokar mutlaka ve hep bana eltimin adıyla hitap eder.her zaman olunca rahatsız oluyorum artk art niyet arıyorum
aynen bendede aynı sorun var 3eltiyiz ama 1 ne tapar resmen oda agız burun eger ve bunu görmezden gelr biz yapsakk ooo

Valla şekerler ben de illk zamanlar herşeye takardim ay bunu dedi sunu yapti ay is yapayim ayip olmasın sonra baktim yaranilmiyor olan bana oluyor simdi bir kulagimdan giriyor otekinden cikiyor he he de bildiğini oku kendini de paralama hamile hamile...

Back
X