Pamuksa'nın evi...

Aynı evleri zannediyorum ablamlar ev araken gezmiştim.... çok kullanışlı bir evdi gerçekten...
Pırıl pırıl mutlulukla yaşayın inşallah... güzel günlerde kullanın eşyalarınızı...

güle güle oturun eviniz güzel.
salon takımınızı çok beğendim. ben de öyle bir salon takımı almayı düşünüyorum. kullanışlı olup olmadığını merak ediyorum, malum açık renk.

a.s.yi günlerde oturun bayıldımalkisalkisalkisvereliniortak

Allah huzurlu oturmayı nasip etsin allah ağzınızın tadını bozmasın.
çok beğendim evini.kahverengi köşe takımını çok beğendim bende öyle istiyorum da fikir ediyorum hazırmı yoksa yaptırdınızmı birde onlar çok rahat oluyor gömülüyorsun içine benim baktığım öyleydi ama biraz pahalıydı sen kaça aldın sorabilirmiyim?

evin çok güzel bende eylüde düğün yapıcam ama evin içini nasıl ayarlicam bilmiyorum:::g
sositososito

herşey çok güzel hemşerim güle güle otur ev yeni sanırım serdivandamı beşköprüdemi seninki gibi çok güzel yeni yapılar var oralarda 2 ablamda beşköprüde oturuyor oradan biliyorum

gerçekten çok güzelmiş çok beğendim
allah huzuru eksik etmesin evinizden güle güle oturun

sondan başlayıp sırayla bütün ev topiclerine bakmaya başladım (evlenicemde azıcık esinlenirim diyerekten) ama inan en çok seninkine takılı kaldım özellikle yatak odan miiikemmell mutlulukla kullanın

ay negüzel ne güzel,burdada sakaryalı arkadaşların olması,eviniz çok güzel güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…