Hastalık bulaşması daha kötü ya .Kardeşim can çekişiyor.Insanlar bikti artik. Neredeyse 2 sene olacak. Sahsen su sicakta maskeyle oturmak bana da artik cok zor geliyor
Cok gecmis olsunHastalık bulaşması daha kötü ya .Kardeşim can çekişiyor.
Ben de çok dikkat ediyorum hastane haricinde pek bi yere gittiğim yok hastaneye de n 95 artı cerrahi maskeyle gidiyorum.. ölen birçok hamile haberi duydum. Ama çevremdeki çok kişi umursamıyor artık ve bu durum beni de rahatsız ediyor
Pandemi bitti de benim mi haberim yok, diyorum ben de. Zaten dikkat ediyordum ama hamileyim diye daha da dikkat ediyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Açık hava bile olsa tedirginim. Çünkü varyantlarla devam ediyor, bitmiyor. Hele ev oturmaları, aklımın ucundan bile geçmiyor. Bir de insanlar her şey bitmiş gibi misafirliğe gelmek istiyor. Teyzem ve eniştem 65 yaş üstü, aşılı oldukları halde, eniştemin evlerine sünnet davetiyesi getiren yeğeni yüzünden ki büyük ihtimal o da aşılıdır, covid geçirdiler. Ve çok ağır geçirdiler. Anlatamıyorum kimseye derdimi, ya da anlamak istemiyorlar... Kendimi ve bebeğimi korumak istiyorum... Evhamlı, pimpirikli gibi algılanıyorum.
Benim umurumda da değil ne düşündükleri. Ben de onları görmezsem ölmem, onlar da beni. Ama anlasalar da iyi olur...Ben de pimpirikli olarak algılanıyorum
Ama umurumda değil
Kimse beni görmezse ölmez
Tabii ki yaklaşıyor, hekim olduğunu bildiğim için alıntılıyorum, 60 yaşında doğurganlığı kalmamış teyzelerin ben aşı olmam kısırlık yapıyor dediği bir yerde 10. dalga da gelir, 15. dalga da gelir.dün bir programda görmüştüm, 4. dalganın yaklaştığını söylüyorlardı :/
şaka ? değil mi? bu yaş grubunda olup da böyle diyen oldu mu gerçekten?Tabii ki yaklaşıyor, hekim olduğunu bildiğim için alıntılıyorum, 60 yaşında doğurganlığı kalmamış teyzelerin ben aşı olmam kısırlık yapıyor dediği bir yerde 10. dalga da gelir, 15. dalga da gelir.
Bir doktorun (tomris u.) paylaşımına göre 6 yaş altı çocukların bulaştırıcılığı çok çok azmış, maske takmalarına gerek yokmuş. Bir araştıron istersenizetse az bebeğimle çıkıp dolanmak istiyorum ama bebis maske olmadığı için çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?