- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
Değil maalesef. İki haftadır aşıya bakıyorum. Aşı başı çinden almanyadan şahsi olarak para alıyoruz sananlar bile var:))))))))şaka ? değil mi? bu yaş grubunda olup da böyle diyen oldu mu gerçekten?
Ben 1.5 yıldır insan yüzü görmüyorum, hiçbir kalabalık ortama girmedim.. yakın arkadaşım,tatil,AVM,cafe, tiyatro,konser bütün kalabalık alanlarda maskesiz gezdi ve hala da umrunda değil,hiç korona kapmadı ve inşallahta kapmaz.bazen kendime diyorum, ben 1.5yil boş yere kendimi mi kastım acaba , hayatımdaki 1.5 yıl sap gibi geçirdim diyorum..Şuna her yer o kadar kalabalık ki çoğu kişi de maske yok.
Ben kapalı yere girerken çift maske takıyorum.
Tatil yerleri her yer dolu dolu ve mesafe yok.
Nasil bu kadar rahat oluyor insanlar.
Çoğu kişi aşısı zaten.Asi olsa bile maske mesafe devam.etmeli vaka kalmadan.
Bir o kadar da yakalanan var .
Maske mesafe devam.etse az bebeğimle çıkıp dolanmak istiyorum ama bebis maske olmadığı için çıkamıyorum
. Eylül sil baştan olacak .Ama kışın da yazın bile kazanamayan insanlar var.Allah sonumuz hayır etsin.
Birkaç hafta önce açık alanda maske zorunluluğunun kaldırıldığı açıklandı, yalnızca kapalı mekanlarda maske takılıyor ama aşı kişiyi koruyor, bulaştırıcılığı aynen devam ediyor, o yüzden aslında açık-kapalı alan demeden maske takmaya devam etmek lazım bence.Bende hala maske takiyorum asili olmama ragmen. Gercekten acik havada maske kalkti gibi bir aciklama yaptilar mi kizlar?
Hic takip edemedim haberlero
Mesafe olduğu sürece açık havada maske zorunluluğu kalktı diye bir haber okudum ben de. 2m’ydi galiba mesafe de. Eyvah dedim, zaten insanlar takmıyor, mesafe olsun olmasın insanlar iyice salar artık dedimBende hala maske takiyorum asili olmama ragmen. Gercekten acik havada maske kalkti gibi bir aciklama yaptilar mi kizlar?
Hic takip edemedim haberlero
Ben de açık havada toplumsal baskıdan dolayı taktığımı fark ettim.Çoğu kisi aşısız zaten derken ?
Disarda acik havada maske takmak ne kadar sağlıklı acaba ?
Toplu yerlerde tamam maske takilmali ama acik alanda takılması da sacma tertemiz oksijen almak varken.
Maskenin yuzde yuz korunurlugu bile yok..
Siz maskesiz çıkmayın kimseye karismaya hakkiniz yok. Ister aşısız olsun ister maskesiz gezsin herkes kendinden sorumludur
İşte sizin takmadığınız maske başkasını hasta ediyorsa herkes kendinden sorumlu olmuyor malesef. Açık alan da bile mesafeye dikkat etmek gerek..Çoğu kisi aşısız zaten derken ?
Disarda acik havada maske takmak ne kadar sağlıklı acaba ?
Toplu yerlerde tamam maske takilmali ama acik alanda takılması da sacma tertemiz oksijen almak varken.
Maskenin yuzde yuz korunurlugu bile yok..
Siz maskesiz çıkmayın kimseye karismaya hakkiniz yok. Ister aşısız olsun ister maskesiz gezsin herkes kendinden sorumludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?