Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Ahh ahhh her yalana inanan yurdum insanı 😔 aşılar koruyor madem neden alişanın kardeşi öldü ? Aşıdan mı yoksa covidden mi öldü ? En yakın örnek o olduğu içinn veriyorum. Aşılardan ölen insanlar o kadar çok ki. Maske gerçekten koruyucu mu sizce ? Bebeğe maske takmak nedir yahu . Akıl sağlığınız için tv den uzak durmanızı öneririm. Sağlıklı beslenin bağışıklığınızı kuvvetlendirin ve korkmayınn!! Temiz hava gibisi yok nefret ediyorum maskeden . Er yada geç cu covid yalanı ortaya çıkıcak ve kendinizd yaptığınız eziyet için pişman olucaksınız ..
Ne yalanı ya saçma sapan konuşmayın allah aşkına bu kadar insan ne yaşıyor ? Sizin çevrenizden kimse hasta olmadı mı ? Bu nasıl bir kafa siz ne yaşıyorsunuz böyle

Ahh ahhh her yalana inanan yurdum insanı 😔 aşılar koruyor madem neden alişanın kardeşi öldü ? Aşıdan mı yoksa covidden mi öldü ? En yakın örnek o olduğu içinn veriyorum. Aşılardan ölen insanlar o kadar çok ki. Maske gerçekten koruyucu mu sizce ? Bebeğe maske takmak nedir yahu . Akıl sağlığınız için tv den uzak durmanızı öneririm. Sağlıklı beslenin bağışıklığınızı kuvvetlendirin ve korkmayınn!! Temiz hava gibisi yok nefret ediyorum maskeden . Er yada geç cu covid yalanı ortaya çıkıcak ve kendinizd yaptığınız eziyet için pişman olucaksınız ..
Aaa buraya da mı geldiniz? Twitterda sizin gibileri bloklamaktan yorulmuştum, burda rahat bıraksaydınız bari.

Alisanın kardesi asılıyken vefat etmis😓
Ama siz yine de takmayın Dünya icin değisen bisey olmaz da,cocuga bari takın yazıktır.
Ben aşı olmadim zaten. Madem aşı koruyor aşı olanlar niye korkuyor diye yazdim.
Asıl cocuklara maske takmamak lazim, maske de zararli cunku. Zaten 6 yasin altina devlet bile zorlamiyor

hem hamilelik, hem sıcak, hem astım beni çok zorluyor, eğer boş bir yolda gidiyorsam maskemi indiriyorum şahsen. Kapalı ve kalabalık bir alan varsa genel olarak tekrar takıyorum. Ama kimsenin olmadığı yerde ve açık havada dağda bayırda takmak bana saçma geliyor. Temiz hava da almak lazım.

Asıl cocuklara maske takmamak lazim, maske de zararli cunku. Zaten 6 yasin altina devlet bile zorlamiyor
Çünkü aşı bireysel bir çözüm değildir. Toplumun büyük yüzdesi aşılanmazsa işe yaramaz. Aşısızlar arasında dolaşımda olan virüs mutasyona uğrar ve aşı zamanla etkisiz hale gelir. Her aşı için böyledir bu. Bir de aşının tam koruma sağlamadığı kesim var, aşı alerjisi olan kesim var. Aşı olmayanlar bu insanları da riske atıyor. Keşke aşı karşıtlarının zararı kendine olsa sadece. O zaman inanın hiç umurumuzda olmazdı.

Olmazsan olma aşı. Ama insanlara da karışma aşı olmayın zararlı diye propoganda yapma

Olmazsan olma aşı. Ama insanlara da karışma aşı olmayın zararlı diye propoganda yapma
Ben nerede propoganda yapmisim bi alintilayin da goreyim?
Aşı olmak isteyen koşa koşa gitsin olsun. Olsun ki artik hayat normale dönsün.
Aşı olanlar maske de maske, aşı da aşı diye bagirmasin. Isteyen olur istemeyen olmaz.

Aşı olanlar maske de maske, aşı da aşı diye bagirmasin. Isteyen olur istemeyen olmaz.
Pardon çok özür. Sizi hayLvisar adlı üyeyle karıştırdım. Aşı karşıtı oydu. İyi bayramlar😍

geçen yaz sarıyerde bir balıkçıya gittik biz de. tek porsiyon büyük bir balık yanına bol bol meze ve salata ile doldurduk masayı.
4 kişi 900 küsür liraya kalktık.
bu sene gitsek 1500den az vermeyiz bence.
kapalı kaldıkları günlerin acısını da ekliyorlar adisyona kesinlikle.
İcinde alkol varsa iyiymis.
Alkol yoksa pahali.alkol almiyorsaniz balikci anne kavakta sariyerde tavsiye ederim hem ucuz hem yediginiz yiyeceginiz en guzel mezeleri yersiniz

Biraz tuhaf olacak ama aşı yaptırmayı reddedenlere görebileceğimiz bir işaret konsa da aşı olanlar bilsek😂😄😆böyle kitlesel dünya çapında bir salgın diğer virüslerle bir tutulamaz.bıktık yahuuuu bıktıkkkkkkk. Eskiden aşı yaptırmama haklarına saygı duyuyordum artık duymuyorum .

Bu toplumsal bir sorumluluktur ister olurum ister olmam diye birşey yok keşke cezası olsa.

Ben alişana ve aileye çok üzülüyorum . Onların kayıpları var acılılar şimdi aşı tartışması başlayacak aşı olmuşmuydu olmadı mı ? Hangisinden olmuştu kaç doz olmuştu ? Aaaa adam öldü aşı olmuştu demekki aşı olunsa da ölünüyor o zaman niye aşı oluyoruz ? Gibi gibi tartışmalar başlayacak . Sonra bakanlık açıklama yapacak aşı olduysa bile tek doz denecek vs vs 🙄 çok üzücü

Biraz tuhaf olacak ama aşı yaptırmayı reddedenlere görebileceğimiz bir işaret konsa da aşı olanlar bilsek😂😄😆böyle kitlesel dünya çapında bir salgın diğer virüslerle bir tutulamaz.bıktık yahuuuu bıktıkkkkkkk. Eskiden aşı yaptırmama haklarına saygı duyuyordum artık duymuyorum .
Ben hiç bir zaman saygı duymadım çünkü toplumu ilgilendiriyor . Mesela en basiti oğlum 12 aylık aşısında su çiçeğini olamadı aşı yoktu 2.5 ay kadar da olmadı . Endişe ettim ebe dedi ki dikkat et salgın geliyor . Aşı çok önemli her durumda . Ben aşı olup ölürüm veya aşı olsam da yine covid kaparım diye korkmuyorum da aşıdan sonra uzun vadede sorun yaşarım diye korkuyordum. Bu yüzden aşıyı olmak istemiyordum. Ama durum kötüye gidiyor emzirdiğim halde yarın aşı olacağım .

Ben hiç bir zaman saygı duymadım çünkü toplumu ilgilendiriyor . Mesela en basiti oğlum 12 aylık aşısında su çiçeğini olamadı aşı yoktu 2.5 ay kadar da olmadı . Endişe ettim ebe dedi ki dikkat et salgın geliyor . Aşı çok önemli her durumda . Ben aşı olup ölürüm veya aşı olsam da yine covid kaparım diye korkmuyorum da aşıdan sonra uzun vadede sorun yaşarım diye korkuyordum. Bu yüzden aşıyı olmak istemiyordum. Ama durum kötüye gidiyor emzirdiğim halde yarın aşı olacağım .
Bayram tatili dönüşü kıyamet kopacak bence😔olun aşınızı . Çıldırmış gibi memleketlerine ve sahillere koştu insanlar. Acısı 1 aya çıkar

Bayram tatili dönüşü kıyamet kopacak bence😔olun aşınızı . Çıldırmış gibi memleketlerine ve sahillere koştu insanlar. Acısı 1 aya çıkar
Dün babalarla konuştum amcamla ikisi yazlığa gitmişler . İnanılmaz diyorlar vaka asla 8000 olamaz çok kötü diyorlar. 🙄

Dün babalarla konuştum amcamla ikisi yazlığa gitmişler . İnanılmaz diyorlar vaka asla 8000 olamaz çok kötü diyorlar. 🙄
Değil zaten. Turizm için ve esnaflar için bu şekilde gösterilmek zorunda. İnsanlar ekonomik olarak daha fazla dayanamazdı. 😔bizde de aylardır aç kaldım diye ağlayan kiracı vardı 😕

Değil zaten. Turizm için ve esnaflar için bu şekilde gösterilmek zorunda. İnsanlar ekonomik olarak daha fazla dayanamazdı. 😔bizde de aylardır aç kaldım diye ağlayan kiracı vardı 😕
Bayramdan önce babamlar kemerdeydiler orada esnaf o zengin Ruslar bu sene gelmediler 3 gün iş varsa 3 gün yok diyorlarmış 🙄

bayramdan sonraki 2-3 hafta içerisinde 20binleri geçecek muhtemelen.
aşı olunmaması, aşı olanların çoğunun maskeleri atması, mültecilerin kontrolsüz girişleri derken ülke .oka battı artık.
okulların açılması hayal..
kapanmada ekimde olur, yani yaz turizmi sezonu bitince.
ben 2 doz aşımı oldum ama maske, mesafe herşeye dikkat ediyorum. ortada habire mutasyonları çıkan bir virüs var. ne kendime ne başkasına zarar veremem.
ülkece bilinçsizlik diz boyu.
açıl kapan 1 sene daha geçirmek demek maddi ve manevi geri dönülemez durumlar demek.

İcinde alkol varsa iyiymis.
Alkol yoksa pahali.alkol almiyorsaniz balikci anne kavakta sariyerde tavsiye ederim hem ucuz hem yediginiz yiyeceginiz en guzel mezeleri yersiniz

Alkol var ama bu rakamların normalde olmaması lazım. 1 balık, gerisi meze ve salata. ki alkol bile vergiler yüzünden pahalı, ederi bu değil.
sorun bu bence. 1 şişe açıp 3 şişe parası vermemeliyiz.

öneriyi değerlendiricem :) müsilaj yüzünden bu sene balıktan korkuyoruz ama meze her türlü yenir :)

Back
X