- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Sahte icki ihtimali nedeniyle babam her zaman gece disarida acik icki icerken evde bir kadeh daha icmeden yatma derdi![]()
mantıklı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahte icki ihtimali nedeniyle babam her zaman gece disarida acik icki icerken evde bir kadeh daha icmeden yatma derdi![]()
Otel fiyatlarının fırlamasına da şaşmamalı bu durumda …Valla sormayın. Alkol fiyatina mi yanayim, euro zipladigindan beri yurtdisina cikmanin zorlasmasina mi yanayim bilmiyorum. Kombinasyon yapip yurtdisindan donerken alkol alamadigima yaniyorum![]()
yok en yüksek alkol oranlı rakıda bile alkol oranı %45; bu yetmez. En az %65 ile 90 derece arası gerekiyor, ideali de %80. Hani bir yudum rakı için, boğazınızda ne virüs varsa öldürür covid olmazsınız diye nasihat veren tipler var dacidden var.
Sahte icki satan yerlerin de gecenin sonunda "abi bu da bizden" diye bir kadeh normal icki getirdiklerini duymuştum günahları boyunlarinamantıklı :)
Sahte icki satan yerlerin de gecenin sonunda "abi bu da bizden" diye bir kadeh normal icki getirdiklerini duymuştum günahları boyunlarina![]()
Ocak ayinda kampanyadan faydalanip Fransa ve Italya'ya ucak bileti aldim kasim ve aralik ayi icin.Otel fiyatlarının fırlamasına da şaşmamalı bu durumda …
Geçenlerde kalecisinde bir balık restaurantına gittik . 4 kişi birer porsiyon balık ve yanında rakı 1000 lira verdik geldik. Hani anlıyorum işletmecilerde bu parayı ödüyor giderler icin ama orta halli yada asgari geçinen biri için restaurantta yemek içmek lüksten imkansıza doğru gitmeye başladı .Bi şişe kendimize alırken üç şişe devlet babaya ısmarlıyoruz artık. Mekanlarda 35’lik rakıyı 180 liradan aşağı vermiyorlar bu sene![]()
180 mi? :')Bi şişe kendimize alırken üç şişe devlet babaya ısmarlıyoruz artık. Mekanlarda 35’lik rakıyı 180 liradan aşağı vermiyorlar bu sene![]()
Öyle valla. Pandemi öncesi hemen hemen her hafta çıkardık rakı balığa, bu fiyatlarla ayda bir anca. İzmir yine bir tık daha normal sanırım diğer yerlere göre.Geçenlerde kalecisinde bir balık restaurantına gittik . 4 kişi birer porsiyon balık ve yanında rakı 1000 lira verdik geldik. Hani anlıyorum işletmecilerde bu parayı ödüyor giderler icin ama orta halli yada asgari geçinen biri için restaurantta yemek içmek lüksten imkansıza doğru gitmeye başladı .
Ama çok ucuza almışsınız hemde Avrupa’da , yanlış anlamadıysam . Ben iki haftalık uçak biletimi bu fiyata aldım . Şaka gibi … pandemiden önce 1000 liraya gidip gelirken suan 5000 lira olmuş biletlerOcak ayinda kampanyadan faydalanip Fransa ve Italya'ya ucak bileti aldim kasim ve aralik ayi icin.
Subatta otel rezervasyonu yaptigimda 9 ay onceden çıkarılan fiyat bes bin tl falan ki euro daha düşüktü ve yıldızsız falan düz otel bunlar.
Belediyenin restoranı180 mi? :')
Sizin yaşadığınız yer cidden fiyatları normale göre düşük bir yer evet evet öyle. Yoksa ben yiyip içmenin normalden pahalı bir yerde yaşamıyorum.
Geçenlerde kalecisinde bir balık restaurantına gittik . 4 kişi birer porsiyon balık ve yanında rakı 1000 lira verdik geldik. Hani anlıyorum işletmecilerde bu parayı ödüyor giderler icin ama orta halli yada asgari geçinen biri için restaurantta yemek içmek lüksten imkansıza doğru gitmeye başladı .
Hayir otel 5000 tl. Ucak biletini kampanya yakalayip somurdumAma çok ucuza almışsınız hemde Avrupa’da , yanlış anlamadıysam . Ben iki haftalık uçak biletimi bu fiyata aldım . Şaka gibi … pandemiden önce 1000 liraya gidip gelirken suan 5000 lira olmuş biletler![]()
Bence hafta sonuna 10 bin zaten şuan 8500insanlar şehirlere dönünce yani asıl bayram dönüşü patlama olacak bence. tatilde açık hava sınırsız ama şehirde hele de çalışırken sınırlı.
muhtemelen 2 haftaya 10binleri görür.
Ben ilk dezenfektan kullanıyordum ellerim rezil oldu artık sadece kolonyabaşlarda dezenfektanlar yeterli değil diyorlardı. ben nenem dedem usulü kolonyacılık :)
Bende Antalya pahalı sanıyordum . Ama böyle pahalı olunca insanlar dışarda yemeye tereddüt edeceklergeçen yaz sarıyerde bir balıkçıya gittik biz de. tek porsiyon büyük bir balık yanına bol bol meze ve salata ile doldurduk masayı.
4 kişi 900 küsür liraya kalktık.
bu sene gitsek 1500den az vermeyiz bence.
kapalı kaldıkları günlerin acısını da ekliyorlar adisyona kesinlikle.
Ben ilk dezenfektan kullanıyordum ellerim rezil oldu artık sadece kolonyaucuz ve güvenli
Bende Antalya pahalı sanıyordum . Ama böyle pahalı olunca insanlar dışarda yemeye tereddüt edecekler![]()
Hahahaha ay güldüm şuanvalla onu bile dozunda kullanıyorum artık. biraz tabi sürece de alıştık.
ilk zamanlar evin içinde kimse yokken bile sıksam mı ya diyordum. :)
Böyle durumlarda ülkeler yerli üretime rağbet ederken ülkemiz maalesef yerli üretenlerin önüne taş koyup ithal almaya teşvik ediyor ve halk alamayınca adı fakirlik oluyoristanbuldan pahalı şehir yok bence
valla git gide hayat standardımız düşüyor.
4-5 sene önce haftada en az 3 gün arkadaşlarımla çıkardım. ya yemeğe ya sadece birşeyler içmeye.
sevdiğim markalardan çok rahat birkaç parça alırdım.
şimdi bakıyorum en kıytırık t shirtler giymek istediğim markalarda 600-700 tl
almıyorum tabi ki ama bunu görmek üzücü
euro kuru ile beraber alışveriş bitti
yemek iyi bir yere gideyim desen o ayı kapatman lazım, başka yerde yememen lazım
onca sene okumuşum, meslek elde etmişim, güya büyük firma çalışanıyım ama durum bu.