- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Altı üstü doktor o ne bilir diyen gelmesin şimdi de
Ok yazmayız artık mune hanımHanımlar üye banlanmış, banlı birinin ardından yazıyorsunuz banı açılınca polemik çıkınca bizi polemiğe çekiyor diye rapor edersiniz sonra, üyeye yorum yerine konuya yorum yazsanız lütfen, defalarca uyarıya gerek yok değil mi?
Dur sana özelden bir olay anlatayım burada polemik çıkmasınYıllarrr önce bir geçim konusunda kızım avokado sever haftada 1 2 alırız demiştim. Ovvvv demez olaydım ne müsrifliğim kaldı ne görgüsüzlüğüm ne parayı sokağa atmışlığım. Elma neyime yetmezmiş.özelime bile selam zengin kadın yazdılar a101 de bile satılan avokado için. O gün bu gündür esprisi döner eski üyeler arasında
Cok gecmis olsun,Allah bir daha göstermesin insallah.Orası jandarma bölgesiydi zaten jandarma ile ev dipdibe babam gitti izin vermemişler . 2 gün sonra aile hekimi demiş ki iş yerinden kağıtta gelsin sanki işe gidiyor gibi evden çıkın . Babamın ortağı olduğu bir iş yerimiz var ama babam emekli oradan sadece gelir sağlıyoruz işe gidip gelmiyordu yani . Neyse annem 112 ile konuşurken onlara demiş ki biz çıkmayalım siz gelip örnek alın ciğerimize inmesin . 112 demiş ki temaslı olduğunuz kişi sizin isminizi verseydi gelirdik böyle gelemeyiznetice de kağıt geldi babamlar işe gider gibi gittiler test verdiler . Annem o gün negatif çıkmıştı 2 gün geçti belirtiler arttı ve ciğerine inmiş pcr olmadan direk tomografide çıktı hastaneye yattı . Kardeşimden test almaya gelen olmadı böyle saçma bir sistemdi . O dönem çok zor günler geçirdik .
Çok teşekkür ediyorum allah kimseye yaşatmasınCok gecmis olsun,Allah bir daha göstermesin insallah.
iki doz aşı yaptırdım, o örnek verdiği hollywood'lular gibi olacaksam iki doz daha yaptırırım. aşı özendirici bi alıntı olmuşVideodaki fotoğraflara bakarken shop ve estetik gibi faktörler hiç aklınıza gelmedi mi?
Bizim bi arkadaş da ruslara benzeyeceksem sputnik beklerim hatta denek bile olurum diyorduiki doz aşı yaptırdım, o örnek verdiği hollywood'lular gibi olacaksam iki doz daha yaptırırım. aşı özendirici bi alıntı olmuş
Ya ahahahahahahahahahha, çok ama çok tatlısın be astrocum, seviyorum seniişte bilim ! işte fazilet ! işte bilgi !
anlat anlat da aydınlansın insanlar.
Virüsün maske gözeneğinden 7 kat daha küçük oldugunu bilim adamları zaten söyledi neden maske takıp geri verdiğim nefesi birdaha içime çekeyimŞuna her yer o kadar kalabalık ki çoğu kişi de maske yok.
Ben kapalı yere girerken çift maske takıyorum.
Tatil yerleri her yer dolu dolu ve mesafe yok.
Nasil bu kadar rahat oluyor insanlar.
Çoğu kişi aşısı zaten.Asi olsa bile maske mesafe devam.etmeli vaka kalmadan.
Bir o kadar da yakalanan var .
Maske mesafe devam.etse az bebeğimle çıkıp dolanmak istiyorum ama bebis maske olmadığı için çıkamıyorum
. Eylül sil baştan olacak .Ama kışın da yazın bile kazanamayan insanlar var.Allah sonumuz hayır etsin.
Bir bitmediniz ya.vakalar patladı sizin gibi maske mesafe karşıtları aşı karşıtları yüzünden. Gene eskilere döneceğiz gene kısıtlamalar başlayacak gene çocuklar okula gidemeyecek. Bıktık yahu bıktıkkkkk. Bilimadamları maske mesafe aşı diyor ama yokkkkk bu insanlar onlardan da iyisini bildiğini idfia ediyor ısrarlaVirüsün maske gözeneğinden 7 kat daha küçük oldugunu bilim adamları zaten söyledi neden maske takıp geri verdiğim nefesi birdaha içime çekeyim
15.000 vaka var ne önerirsiniz kendimizi nasıl koruyalım ?Virüsün maske gözeneğinden 7 kat daha küçük oldugunu bilim adamları zaten söyledi neden maske takıp geri verdiğim nefesi birdaha içime çekeyim
Şöyle söylim mesafe ve temizlik ben pandemi süresince çalışmaya devam ettim fakat mesafemi korudum ve hastalanmadım15.000 vaka var ne önerirsiniz kendimizi nasıl koruyalım ?
Birde vitamin aldım spor yaptım kedilerim var birde bilmem ki etkisi olmuş mudur15.000 vaka var ne önerirsiniz kendimizi nasıl koruyalım ?
Siz hasta olmadıysanız tamam o zaman hemen maskeleri atalım hepimizŞöyle söylim mesafe ve temizlik ben pandemi süresince çalışmaya devam ettim fakat mesafemi korudum ve hastalanmadım
Hacı ben maske karşıtı degilim kendim takmıyorum fakat temizliğe ve mesafeme dikkat ettiğim vitamin alıp spor yaptıgım için sanırım hastalık kapmadım herkesi yalap şalap öpmüyorum sadece maske takarak verdiğim nefesi geri almak istemediğim için maskemi takmıyorum o kadar herşey online yapılıyor zaten ne celalleniyonBir bitmediniz ya.vakalar patladı sizin gibi maske mesafe karşıtları aşı karşıtları yüzünden. Gene eskilere döneceğiz gene kısıtlamalar başlayacak gene çocuklar okula gidemeyecek. Bıktık yahu bıktıkkkkk. Bilimadamları maske mesafe aşı diyor ama yokkkkk bu insanlar onlardan da iyisini bildiğini idfia ediyor ısrarla
At kız atSiz hasta olmadıysanız tamam o zaman hemen maskeleri atalım hepimiz
Virüsün maske gözeneğinden 7 kat daha küçük oldugunu bilim adamları zaten söyledi neden maske takıp geri verdiğim nefesi birdaha içime çekeyim
Hiç mi haberleri izlemiyorlar? Ne zorluk yaşadı insanlar. Çocuklar eğitimde geri kaldı. Online eğitim nereye kadar faydalı. Çocuğa kim bakıcak derdi öyle. Tekrar aynı şeyleri yaşıyacak olmak kabus gibiBir bitmediniz ya.vakalar patladı sizin gibi maske mesafe karşıtları aşı karşıtları yüzünden. Gene eskilere döneceğiz gene kısıtlamalar başlayacak gene çocuklar okula gidemeyecek. Bıktık yahu bıktıkkkkk. Bilimadamları maske mesafe aşı diyor ama yokkkkk bu insanlar onlardan da iyisini bildiğini idfia ediyor ısrarla
Herşeyin online oluyorda eğitimin olmuyor malesefHacı ben maske karşıtı degilim kendim takmıyorum fakat temizliğe ve mesafeme dikkat ettiğim vitamin alıp spor yaptıgım için sanırım hastalık kapmadım herkesi yalap şalap öpmüyorum sadece maske takarak verdiğim nefesi geri almak istemediğim için maskemi takmıyorum o kadar herşey online yapılıyor zaten ne celalleniyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?