Kedilerle ne alakası var allah aşkınıza yaBirde vitamin aldım spor yaptım kedilerim var birde bilmem ki etkisi olmuş mudur
Kedi: Ben ne alaka?Birde vitamin aldım spor yaptım kedilerim var birde bilmem ki etkisi olmuş mudur
hacı diye bana mı demiş?Herşeyin online oluyorda eğitimin olmuyor malesef
Bu seneyi nasıl geçirdik bir Allah bilir bir biz
Kızımı derse oturtmak için kırk takla atıyorduk.Öğretmenide ekran başında eğitimin zor olduğunu söyledi bütün sene
Keşke eğitim için bari herkes dikkat etse, okullar açılsa
kedi virüsü mü engelliyor acaba?öyleyse yarın ilk iş sokaktan bir kedi almak olsun eveKedi: Ben ne alaka?
Daha koruyucu bir yönteminin varsa söyleyin bizde uygulayalım.Virüsün maske gözeneğinden 7 kat daha küçük oldugunu bilim adamları zaten söyledi neden maske takıp geri verdiğim nefesi birdaha içime çekeyim
1 haftaya patlayacak vakalar hep te bu maske mesafe karşıtları yüzünden. Normalleşmeyi çok yanlış anladılarDaha koruyucu bir yönteminin varsa söyleyin bizde uygulayalım.
Maske mesafe diye parçalıyor doktorlar
Söz hiç hastane de maskesiz doktor bilim insanı gördünüz mu
İşviçre'de sanırım bir çalışmada, 5 yıl ve daha uzun süre evinde kedi köpek gibi memeli hayvan besleyen kişilerin, virüse karşı daha dirençli oldukları ve daha hafif geçirdikleri öne sürülmüş. İlgisi var mıdır bilmiyorum, varsa ben yaşadımKedilerle ne alakası var allah aşkınıza yaSize şunu söyleyeyim bu bir başarı değil tamamen şans . Belki de belirtisiz atlattınız bilemezsiniz .
Bayramın sonucu anca çıkacak, tabii ki kimsenin umurunda olmayacak herkes tatiline devam edecek. Eylülde vaka sayıları çok okul neden açılıyor diyecekler sonrasında da klasik kısıtlama olsun vaka sayıları yüksek evde kalın diyecekler. Olan yine bize olacak .1 haftaya patlayacak vakalar hep te bu maske mesafe karşıtları yüzünden. Normalleşmeyi çok yanlış anladılar
Dün işte rahatsızlandı eşim eve geldi ateşi çıktı ağız tadı bozuldu ambulans çağırdık sağlık görevlileri covid bu dedi götürdüler testler yapıldı gece 4 e kadar öldük dirildik sonuç beklerken. Neyse çıkmadı virüs. Bunu tam 3 kez yaşadık pandemide. Stresi bile kötü . Çift maskeyle mesafeyle kimseyle görüşmeyerek bunları yaşıyoruz. Maskeye ne gerek var diyenlere şaşıyorum o yüzden. Aşılıyız korkuyoruz sağlık çalışanları poşet içinde geldi eve bu sıcakta. Yazık değil mi o insanlara?Bayramın sonucu anca çıkacak, tabii ki kimsenin umurunda olmayacak herkes tatiline devam edecek. Eylülde vaka sayıları çok okul neden açılıyor diyecekler sonrasında da klasik kısıtlama olsun vaka sayıları yüksek evde kalın diyecekler. Olan yine bize olacak .
Onu düşünmüyorlar ki düşünseler zaten bu hale gelmezdik. Yazın sıcağında çift maskeyle zor nefes alıyorum ama çıkarmıyorum aşı olmama rağmen. Bizler sadece evlere tıkılmakla kalıyoruz gezen geziyor istediğini yapıyor hiçbir şey yokmuş gibi. Anlayamıyorum bende nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ama yine kısıtlama gelsin o olsun bu olsun diyenlerde bu dikkat etmeyenlerden çıkacak.Dün işte rahatsızlandı eşim eve geldi ateşi çıktı ağız tadı bozuldu ambulans çağırdık sağlık görevlileri covid bu dedi götürdüler testler yapıldı gece 4 e kadar öldük dirildik sonuç beklerken. Neyse çıkmadı virüs. Bunu tam 3 kez yaşadık pandemide. Stresi bile kötü . Çift maskeyle mesafeyle kimseyle görüşmeyerek bunları yaşıyoruz. Maskeye ne gerek var diyenlere şaşıyorum o yüzden. Aşılıyız korkuyoruz sağlık çalışanları poşet içinde geldi eve bu sıcakta. Yazık değil mi o insanlara?
Teste gidiyorum birazdan. Darısı başıma, negatif çıksınDün işte rahatsızlandı eşim eve geldi ateşi çıktı ağız tadı bozuldu ambulans çağırdık sağlık görevlileri covid bu dedi götürdüler testler yapıldı gece 4 e kadar öldük dirildik sonuç beklerken. Neyse çıkmadı virüs. Bunu tam 3 kez yaşadık pandemide. Stresi bile kötü . Çift maskeyle mesafeyle kimseyle görüşmeyerek bunları yaşıyoruz. Maskeye ne gerek var diyenlere şaşıyorum o yüzden. Aşılıyız korkuyoruz sağlık çalışanları poşet içinde geldi eve bu sıcakta. Yazık değil mi o insanlara?
Coronavirüs’ün bazı varyasyonları kedilerde görülür. O yüzden kedililerin bağışıklık geliştirdiğini düşünüyorlar. İhtimal evet ama kesin bir araştırması, bilimsel kanıtı yok.İşviçre'de sanırım bir çalışmada, 5 yıl ve daha uzun süre evinde kedi köpek gibi memeli hayvan besleyen kişilerin, virüse karşı daha dirençli oldukları ve daha hafif geçirdikleri öne sürülmüş. İlgisi var mıdır bilmiyorum, varsa ben yaşadımama tabi ki kedilere güvenerek tedbirler gevşetilemez.
Bak cahilliğim buradan belliİşviçre'de sanırım bir çalışmada, 5 yıl ve daha uzun süre evinde kedi köpek gibi memeli hayvan besleyen kişilerin, virüse karşı daha dirençli oldukları ve daha hafif geçirdikleri öne sürülmüş. İlgisi var mıdır bilmiyorum, varsa ben yaşadımama tabi ki kedilere güvenerek tedbirler gevşetilemez.
Teste gidiyorum birazdan. Darısı başıma, negatif çıksın
Kedi: "Ben bol miktarda mutluluk hormonu, endorfin ve serotonin salgılamanıza neden olurum, ve bu da sizi strese karşı korur ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Ama siz yine de maskenizi takmayı ihmal etmeyin olur mu?"Kedi: Ben ne alaka?
Muhtemelen üşütme ama emin olalım dedik.aaaa sizde mi çok geçmiş olsun
Bizim evde kedi olsa o zaman bir taşla 2 kuş olacakKedi: "Ben bol miktarda mutluluk hormonu, endorfin ve serotonin salgılamanıza neden olurum, ve bu da sizi strese karşı korur ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Ama siz yine de maskenizi takmayı ihmal etmeyin olur mu?"
Eki Görüntüle 2893273
İnşallah üşütmedir iyi haberlerinizi bekliyorumMuhtemelen üşütme ama emin olalım dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?