Marketlere maskesiz girmek yasak. Neresiyse orası şikayet edin.
Bende cogu markette maskesiz musteri ve calisan goruyorum marketler kapanmiyor maaslari dusmuyor Hayatlarinda birsey degismiyor eylul gelmis kapanma olmus kime ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketlere maskesiz girmek yasak. Neresiyse orası şikayet edin.
Allah şifa versin2 defa maske sayesinde bulastan korundum en basindan beri iyi maskeler kullandim su anda acik havada etrafimda kimse yoksa maske de yok amaa maske takamiyorum boguluyorum demek yogun bakimdakileri dusununce icimden gelmiyor. Ben maskenin koruyuculugunu cok net yasadim maskeyle nefes alamiyoruz ama covidden bogulanlari yok sayiyoruz, is arkadasim ne salgini yeaa derken 10 gun entube 40 gun yatisla eve gecti, su an oksijen tupuyle yasiyor ayaga kalkamiyor evden cikamiyor.
Gecen gun kasada onumdeki bayan maskesizdi, hanim efendi maskenizi takarmisiniz dedim, personele de neden maskesiz musteri aliyorsunuz diyecektim ki kendisinin de burnu disarda taktigini farkettim.Marketlere maskesiz girmek yasak. Neresiyse orası şikayet edin.
E öyle tabi ki ama ne hikmetse herkes ilk günkü gibi herkesten dikkat bekliyor olmaz öyle şey kiTabi ki bahsettiğin gibi olacak. Kapanmaları hiçbir ülkenin ekonomisi de halkı da kaldıramıyor artık. Vakalar da hiçbir zaman bitmez, grip aşısı gibi düzenli aşılanmaya geçilecektir bir süre sonra tahminimce.
Allah şifa versinastımlı olunca inanın o maskeyi takmakta çok zor geliyor ben yanımda tasimazdim hiç fıs fısi.simdi yanımda tasiyorum .bazı yerlere maskesiz giremiyoruz. Açık alanda takmıyorum bende
Belkide aldığım maskelerden kaynaklanıyordur.bakmal market nerde görsem direk alırım .çantaya atarım .kapkalın bişi ..bende zaten öyle yerlerde takıyorum mecburenAcik alan baska ama duraklarda kamuda markette bakkalda toplu tasimad atakmama seviyesine henuz gelmedik kullandigim maske hem kokusuz ve yumusak hem 2 defa arabada bulasi onledi maske markasi arastirabilirsiniz
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. İzmir ve ankarada bizzat şahidim kapıdan sokmuyorlar maskesiz. Şu an dalyandayım burda da aynı. Bodrum ve marmaris tarafında da kapalı alanda gayet zorunlu maske. Nerede takmıyorlar bilmiyorum, hakim değilim türkiyenin tamamına.Bende cogu markette maskesiz musteri ve calisan goruyorum marketler kapanmiyor maaslari dusmuyor Hayatlarinda birsey degismiyor eylul gelmis kapanma olmus kime ne![]()
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. İzmir ve ankarada bizzat şahidim kapıdan sokmuyorlar maskesiz. Şu an dalyandayım burda da aynı. Bodrum ve marmaris tarafında da kapalı alanda gayet zorunlu maske. Nerede takmıyorlar bilmiyorum, hakim değilim türkiyenin tamamına.
Ancak maskesiz müşteri alan marketleri şikayet etme hakkınız var. Kullanın. Aksiyon almayıp söylenmek bana saçma geliyor.
Dışarı çıktığımda gördüğüm manzara her yer tıklım tıklım maske takan bir elin parmağını geçmiyor. Tatil beldesinde yaşıyorum hem çok sıcak hem de aşırı kalabalık üstelik hamileyim. tam aşı hakkım geldi bir iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim aşı olamadım hamileyken de olmak istemiyorum. Aşıya da çok güvenmiyorum ama hamile olmasam olacaktım.doğumdan sonra hemen düşünüyorum. açık kapalı fark etmez hamilelikten önce de maskeliydim.iş yerim salgın nedeniyle bi açık bi kapalı oldu, ara ara açıldığında 30 kadar çalışanın içinde maske takan 3-4 kişiydik. Aşı olanlar çok da rahat umursamaz olmasınlar aşı yüzde yüz korumuyor ve yeni varyantların neler yapabileceğini bilmiyoruz.
Ben direkt çemkiriyorum bir kasa daha açar mısınız lütfen diyevalla ben iki kasasını da açmayıp (kasalar arasında mesafe var) ödeme sırasında yoğunluk yarattıkları için bir marketi şikayet ettim. işe yaradı.
Ben direkt çemkiriyorum bir kasa daha açar mısınız lütfen diyeaçmayanına denk gelmedim. Açmasa şikayet ederim hiç üşenmem.
En iyisini yapmışsın. Dediğim gibi insanlar söyleneceğine aksiyon alsalar sorun kalmayacakçemkirmem işe yaramadı. mal yerleştiriyorlarmış. açık açık s.çarım malınıza kalabalığın eritilmesi daha önemli dedim. sallamadılar. ben de şikayet ettim.
En iyisini yapmışsın. Dediğim gibi insanlar söyleneceğine aksiyon alsalar sorun kalmayacak
O unutuluyor bazen ya. Ben unutuyorum en azından. Markete girip çıkıp ağzım burnum kapalı arabaya binip eve kadar geldiğim çok olduÖzel aracında tek başına giderken maske takanları görüyorum. Bence bu maske olayı çok yanlış anlaşılıyor. Sokakta parkta kimsecikler yokken maske takmanın ne manası var? Uzun süre maske kullanımı da hasta ediyor. Ben de kimse yoksa açık havada takmıyorum. Kalabalıklara zaten girmiyorum. Kapalı yerlerde de takıyoruz hepimiz. Bizim yaptıklarımızın hepsi sadece birer önlem. Virüs canı ne zaman isterse o zaman gidecek.![]()
Ben nasıl bunalıyorsam artık arabaya biner binmez ilk iş maskeyi atıyorumO unutuluyor bazen ya. Ben unutuyorum en azından. Markete girip çıkıp ağzım burnum kapalı arabaya binip eve kadar geldiğim çok oldu![]()
Ben arabaya da binmeden, daha market kapisindan cikinca indiriyorumBen nasıl bunalıyorsam artık arabaya biner binmez ilk iş maskeyi atıyorumunutulacağı aklıma gelmemişti ama mantıklı, öyle olabilir
![]()