Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Tontriko ramazanda yasaklarda yeterli önlem alınmadı bence.Belli merkezlerde denetim.Bence denetim öle olmamalı.Ani baskın ve ceza gerek.Ben ceza yazdıklarını duymadım mesela.Yasak süresince fizik tedaviye gittim.Kantinde açık havada oturuyorum birgün garson denetime geliyorlar diye masaları ayırıyor.Olmaz böle
aynen denetim
Haberli mi
Olur Allah askina? Ceza yazsalar hepsi
Muma
Doner.. tamam kimse ekmeginden olmasin ama kurallara uysunlar madem

Benim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.

Bahsettiğiniz güvenilir(!) sayfaların aşıt karşıtları tarafından açılmış olduğuna eminim.

Çip konusuna değinmeye bile gerek yok, takip edilecek kadar önemli insanlar değiliz. Zaten takip edilmekten korkuyorsanız akıllı telefon kullanmayın zira çipsiz de her şey mümkün.
Geçenlerde eşimle muhabbet ederken nostalji kelimesinin kökeni ne acaba dedim. Sadece dedim araştırmadım bile. Bir kaç saat sonra telefondaki reklamlarda nostaljik hediyeler sayfası çıktı. Bize çipi takan takmış :KK70:

aynen denetim
Haberli mi
Olur Allah askina? Ceza yazsalar hepsi
Muma
Doner.. tamam kimse ekmeginden olmasin ama kurallara uysunlar madem
Maske zorunlu olduğunda komşuyla karşılaştım dışarda.Diyorki ceza yazarlarsa ödeyemeyiz.Yani sağlığım değil,maddiyatım

Benim tek dayanağım bilimdir, sanmıyorum ama eğer elinizde bu konuyla ilgili bilimsel makaleler varsa seve seve okumak isterim.

Bahsettiğiniz güvenilir(!) sayfaların aşıt karşıtları tarafından açılmış olduğuna eminim.

Çip konusuna değinmeye bile gerek yok, takip edilecek kadar önemli insanlar değiliz. Zaten takip edilmekten korkuyorsanız akıllı telefon kullanmayın zira çipsiz de her şey mümkün.
Andrenochrome.. arastirmanizi tavsiye ederim.. keske hersey bu kadar basit olsa

Maske zorunlu olduğunda komşuyla karşılaştım dışarda.Diyorki ceza yazarlarsa ödeyemeyiz.Yani sağlığım değil,maddiyatım
😂😂 o zaman devlet yaptirim uygulayacak cezayi yazip pesine dusmemezlik yapmayacak

Geçenlerde eşimle muhabbet ederken nostalji kelimesinin kökeni ne acaba dedim. Sadece dedim araştırmadım bile. Bir kaç saat sonra telefondaki reklamlarda nostaljik hediyeler sayfası çıktı. Bize çipi takan takmış :KK70:
Bu konuda haklisin.. akilli telefonlarda ayni.. ama vucudunda oyle birseyin olmasi korkunc bence.. ha daha once dedigim
Gibi sen ben birey olarak onemli degiliz zaten.. ama topluluk onemli

Devlet ne yapsın herkesin ağzına maske takıp bir tane de polis mi görevlendirsin maskeyi çıkarırsa bir tane yapıştır mı desin acaba ? Para yok sorun bu işte
Bir sure once bir bakanligin etkinligindeydim. Biletler çifter çifter satıldığı için koltuk aralarinda birer kisi boşluk kalmadi cunku herkes kayip sığmaya calisti. Dedigim gibi bu bakanlik etkinliginde oldu 🤷🏻‍♀️

Bir sure once bir bakanligin etkinligindeydim. Biletler çifter çifter satıldığı için koltuk aralarinda birer kisi boşluk kalmadi cunku herkes kayip sığmaya calisti. Dedigim gibi bu bakanlik etkinliginde oldu 🤷🏻‍♀️
Ben hiç şaşırmıyorum inanın dün aşımı yapan 2 kişi maskesizdi daha ne denir ki allah kahretsin hepsini

Ben buna inanıyorum diyen insandan bilimsel makale mi istedin çen 😂

Bilimi din sanıyor kadın, inanıyor 😂😂😂

ailemde mikrobiyoloji prof una kadar var.ben onlar ne derse ona göre hareket ederim.komplo teoricilerine göre değil. :anneadayı:
Bana sabahtan beri cahil diyorsunuz ya🙄 suan senin icin aynisini dusundum.. ailende kim
Ne olursa olsun, bu konuya bu kadar duyarsizsan ya merhametin yoktur ya da gercentwn cahilsindir net!

Valla nasil ipleri sıkı tuttularsa gene tutabilirler.. dukkan kapatmakla olmuyo tatil
Yerlerinde
Milleti ust uste goruyoruz her gun tv lerde.. hani nerde sosyal mesafe dedikleri
Sey?

yazsin o otellere tatil yerlerine cezalari bakalim kim napiyo? Kim uymuyosa kapisina kilit vursun bu kadar basit.. yani sartli surtli acilacak dendi ama
Sartli filan acildigi yok.. pandemiden onceki zamanla ayni..
İpler hiç sıkı tutulmadı bence sence tutuldu mu ?

İpler hiç sıkı tutulmadı bence sence tutuldu mu ?
Okullar acilmadi
Dukkanlar kapandi sokakta bi
Kac kisiye ceza yazilmasina sahit oldum.. sinirlar kapandi.. oteller kapaliydi.. ust uste degildi kimse en azindan bu kadar.. okul haric hersey acildi
Ama
Masallah

Back
X